#TIPS&TRICKS

Scapă de punctele negre folsind un TRUC simplu!

Scris de Ela la 24 noiembrie 2016

Cu toții vrem să avem o piele curată, dar acei mici paraziți numiți puncte negre ne stau în cale. Punctele negre sunt coșuri foarte micuțe care nu au piele pe ele, iar de aceea, când sunt expuse aerului și umezeli oxidează și se transformă în niște particule maronii sau negre. Sigur ai auzit de numeroase metode pentru a le înlătura. Uneori, ele sunt suficient de moi pentru a fi eliminate prin curățare, dar alteori nu e atât de ușor.

Iată care e cea mai simplă modalitate prin care poți scăpa de punctele negre:

Ingrediente:

-pastă de dinți mentolată
-sare
-periuță de dinți
-lingură pentru amestecat
-un bol mic
-2-3 cuburi de gheață

Sarea este un agent antibacteria natural care ajută la exfolierea pielii. Nu se poate dizolva niciodată în pastă de dinți, fiind, de aceea, cea mai bună combinație.
Menta din pasta de dinți deschide porii și omoară orice bacterie. Pasta de dinți curăță în profunzime porii și înlătură punctele negre.

Modalitate de folosire:

Amestecă o lingură de sare de masă cu două linguri de pastă de dinți mentolată într-un bol, până obții o pastă. Aplică pasta pe nas și las-o să acționeze. După 5 minute, pune niște apă pe nas și masează cu mișcări circulare, apoi curăță suprafața cu o periuță de dinți curată. La final, freacă nasul cu un cub de gheață pentru a închide porii. Șterge nasul cu un prosop curat și poți observa cum punctele negre au dispărut.

S-ar putea să ți se înroșească nasul, dar îți va trece după scurt timp.
Cei cu piele uscată ar trebui să folosească o cremă hidratantă după tratament.
E foarte important ca masajul să fie făcut cu multă delicatețe.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--