#DIETA

Mic-dejun cu „cereala viitorului”

Scris de Ela Crăciun la 10 august 2015

Săptămâna bună de luni se cunoaște, iar ziua bună, după un mic-dejun…inteligent 🙂 Mai ales dacă ați trișat un pic în weekend. Eu recunosc că am făcut-o puțin, așa că mă îndrept spre locul unde se spală conștiința: sala de fitness 😀

Înainte, însă, îmi fac un depozit zdravăn de energie cu „superalimentul” de aur, despre care v-am vorbit recent aici: quinoa. O explozie de proteină vegetală, quinoa este unul dintre alimentele adorate și recomandate de toți nutriționiștii și este perfectă pentru micul dejun. Eu o prepar că un soi de budincă. Cum? Foarte simplu: fierb o jumătate de cană de quinoa și o amestec cu jumătate de iaurt grecesc, miezul a 2-3 nuci, scorțișoară și cardamom. Pe acestea din urmă trebuie să le dozați atât cât trebuie, că amestecul să fie cât mai aromat. Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

Intenția mea pentru o nouă săptămână: Privește în sus, râzi, iubește, înalță-te! 

Mic-dejun cu "cereala viitorului"Mic-dejun cu "cereala viitorului"

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--