#TIPS&TRICKS

Machiaj IEFTIN vs machiaj SCUMP: Rezultate uimitoare!

Scris de Ela la 23 noiembrie 2016

Când vine vorba de a cumpăra produse de machiaj, multe femei consideră că dacă un produs e mai scump e automat mai bun. E asta adevărat, chiar avem nevoie să ne răsfățăm cu lucruri scumpe?

Iată un studiu foarte interesant care compară produsele de machiaj scumpe cu echivalentele lor foarte smilare, dar mult mai ieftine. E posibil să creezi un machiaj frumos fără să cheltuiești o mulțime de bani pe produsele de frumusețe? Iată rezultatele:

Pielea

1-piele

Cosmetice ieftine (în stânga): fondul de ten are o textură cremoasă care pare prea liberă. Nu calmează pielea și, mai mult decât atât, o face să pară uscată și strânsă. Pudra îi dă pielii o nuanță neuniformă și face fața să pară portocalie.

Fond de ten -7$, pudra – 6$.

Cosmetice scumpe (în dreapta): fondul de ten ascunde toate imperfecțiunile pielii foarte bine și e foarte ușor de amestecat. Același lucru poate fi spus despre pudră.

Fond – 54$, pudra – 43$.

Ochii

2-ochi

Cosmetice ieftine (în stânga): textura fardului de ploape este destul de groasă. Alunecă ușor, nu dispare, nu se încrețește, nu se mișcă. Dermatograful se aplică ușor și are vârful ușor de mânuit. În principiu, mascara nu e rea, dar poate fi puțin zgrunțuroasă.

Fardul de pleoape – 10$, dermatograful – 7.50$, mascara – 9$.

Cosmetice scumpe (în dreapta): fardul de pleoape are o textură densă și nu se încrețește. Dermatograful pare asemănător cu cel de dinainte. Mascara este fină, fără nereguli.

Fardul de pleoape – 46$, dermatograful – 32$, mascara – 29$

Buzele

3-buze

Cosmetice ieftine (în stânga): rujul are un aspect lucios și un miros foarte deosebit. Arată, oricum, destul de bine.

Ruj – 8$

Cosmetice scumpe (în dreapta): rujul e mat și are un miros plăcut. Oricum, pare destul de uscat, ceea ce îl face greu de aplicat uniform.

Ruj – 35$

Rezultatul final:

4-machiaj

Spre deosebire de fondul de ten scump, cel folosit pentru machiajul din stânga face pielea să pară întunecată.

Testul ploii:

5-machiaj

Cosmeticele ieftine (în stânga): deși producătorul susținea că mascara era rezistentă la apă, a picat testul și s-a scurs pe fața modelului. Și dermatograful a produs murdărie. Fondul de ten nu s-a modificat prea tare. Probabil pentru că era aproape invizibil chiar și înainte de test.

Cosmeticele scumpe (în dreapta): atât mascara de la designer cât și dermatograful au trecut testul rezistenței la apă cu succes. Nu s-au scurs absolut deloc. Fardul de pleoape cel scump, spre deosebire de cel ieftin, s-a strâns în încrețitura pleoapelor. Pielea a devenit strălucitoare.

Testul mărului:

6-machiaj

Cosmetice ieftine (în stânga): culoarea rujului a dispărut aproape de tot.
Cosmetice scumpe (îîn dreapta): culoarea a început să se estomrpeze spre centrul buzelor, dar tot nu arată rău.

Concluzie:

1. Produsele de machiaj scumpe nu sunt întotdeauna mai bune decât echivalentele lor mai ieftine.
2. Când cumperi cosmetice, dacă te gândești cum să te răsfeți și unde să economisești, e mai bine să încerci fondul de ten de prestigiu.

sursa: brightside.me

Comentarii

One thought on "Machiaj IEFTIN vs machiaj SCUMP: Rezultate uimitoare!"

  1. Georgiana spune:

    Ce ruj si ce fond de ten a folosit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--