#TIPS&TRICKS

După ce vei vedea asta, vei vrea să încerci și tu! Cum s-a schimbat după ce a consumat zilnic acest condiment

Scris de Ela Crăciun la 20 aprilie 2016

Originar din India şi China, ghimbirul este unul din cele mai vechi şi populare condimente. Datorită propietăţilor sale terapeutice, este un condiment deosebit de apreciat. Are o aromă înţepătoare şi iute, cu note citrice. Poate fi folosit în ceaiuri, gemuri, prăjituri şi nenumărate feluri de mâncare. Pe lângă utilizările culinare, ghimbirul este recunoscut ca fiind un tratament minune pentru diverse afecţiuni.

ghimbir-radacini

Menţine sub control glicemia;

Previne cancerul ovarian şi de colon;

Previne hiperaciditatea gastrică;

Are propietăţi antiinflamatorii;

Calmează stările de greaţă;

Poate calma durerile de cap;

Tratează tusea şi durerile de gât;

Medicament pentru durerile de dinţi;

Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui;

Stimulează digestia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--