#TIPS&TRICKS

Cum SĂRUȚI în funcție de ZODIE

Scris de Ela la 12 ianuarie 2017

Nu e nimic ce astrele nu pot prezice! Dacă ai aflat deja care sunt zodiile care formează cele mai bune cupluri, trebuie să știi și cum sărută fiecare zodie. Vei fi surprins să afli ce legătură puternică este între semnele zodiacale și tehnicle de sărut.

Iată cum sărută cele 12 zodii:

Berbec

Despre berbeci se spune că sunt cei mai energici și puternici  și îndrăzneți. De aceea sunt printre zodiile cu cel mai senzual sărut. Prin sărutul lor, berbecii știu cu siguranță cum să aprindă dorința din partenerii lor.

Taur

Taurii sunt cei ce preferă sărutările romantice și senzuale. Nu se grăbesc și sunt considerați a fi parteneri loiali ce pun tot sufletul în relația lor.

Gemeni

Un sărut cu un nativ din zodia Gemeni este foarte sexy și cald. Gemenii creează cadrul perfect pentru sărut și sunt atenți la gesturi și detalii.

Rac

Persoane foarte afectuoase, sărutul oferit de un Rac este tandru și cald. Nu se grăbesc niciodată, pentru că sărutul este pentru ei o puternică manifestare de afecțiune.

Leu

Leii sunt printre cele mai senzuale zodii. Sărutul acestora poate să fie agresiv și puternic, dar și foarte romantic. Îndrăzneți și neconformiști, pun foarte multă pasiune într-un sărut.

Fecioară

Sărutările celor aflați în zodia Fecioară sunt vibrante. Deși sărutul lor ar putea să pară unul subtil și timid, este plin de patos.

Balanţă

Semn al iubirii și al comunicării, un sărut cu nativii din zodia Balanță este incitant și pasional.

Scorpion

Zodie care guvernează casa sexualității, Scorpionul sărută cu patus, agresiv și debordând de energie sexuală. Sărutul unui scorpion te va duce în al nouălea cer și îți va rămâne în minte pentru totdeauna.

Săgetător

Săgetătorii sărută în mod spontan și devastator. Pentru că sunt extravaganți și libertini, sunt plini de surprize și profită de orice ocazie ca să fure un sărut. De aceea, partenerii lor nu se plictisesc niciodată în preajma lor.

Capricorn

Capricornul este o zoidie care-și calculează fiecare mișcare și se aplică același lucru și în cazul sărutului. Deși începutul este mai greu, atunci când sărută, sărută cu toată inima, rafinat și sexi.

Vărsător

Sărutul unui Vărsător poate fi uimitor. Nativii acestei zodii creează suspans înainte de sărut și urăsc să închidă ochii.

Peşti

Despre cei din zodia Pești se spune că se află într-o continuă stare de reverie. Săruturile lor transmit o senzație foarte profundă și intimă. Pentru că sunt extrem de romantici, preferă sărutările lungi însoțite de mângâieri.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--