#TIPS&TRICKS

9 LUCRURI pe care nicio FEMEIE nu le poate schimba la un BĂRBAT

Scris de Laura P la 20 iunie 2017

Femeile comit de multe ori o mare greșeală – cred că își pot schimba bărbații. Defectele mărunte se pot corecta, într-adevăr, dar dacă iubitul tău crede că mnciuna sau abuzurile sunt normale, nu ai ce face. Există lucruri la oameni care nu se pot schimba. Iată câteva exemple:

1. Obiceiurile

Primul lucru pe care va trebui să-l accepți când te căsătorești e faptul că soțul tău are niște obieceiuri. Îl poți controla, poți purta lungi discuții cu el, dar nu vei putea să-l dezobișnuiești definitiv de anumite lucruri. Dacă soțul tău renunță la a-și mînca unghiile sau la a consuma alcool înseamnă că ai o voință puternică – dar asta nu garantează că obiceiurile sale rele nu vor reveni.

2. Felul lui de a se îmbrăca

Simțul stilului masculin nu se poate corecta. Unele femei încearcă însă să lupte cu asta alegându-i soțului haine, dar când vei începe să-l lași să se ducă singur la magazin, garderoba sa va începe să arate ca înainte.

3. Relația cu mama sa

Dacă bărbatul tău e foarte apropiat de mamă, aproape ca și în copilărie, asta nu se va schimba după nuntă. Dacă te căsătorești cu el, va trebui să accepți prezența constantă și invizibilă a soacrei tale în relația voastră.

4. Pasiunile

Dacă bărbatul tău e un împătimit al vreunui sport, acest lucru nu se va schimba niciodată, deoarece e o parte importantă din viața sa. Poți încerca să vezi de ce îi place acel sport așa de mult. Poate nu e chiar așa rău.

5. Prioritățile

Nici părerea lui despre familie sau viitor nu se poate schimba. E foarte greu să-ți faci soțul să vrea să aibă un copil dacă nu e pregătit pentru asta. Nici să îl convingi să mai aștepte, dacă vrea urmași, nu e ușor.
6. Curățenia

Fii atentă încă de la primele întâlniri dacă cineva ți se pare suficient de curat. Dacă nu, ține minte că asta nu se va schimba cu timpul. Bărbații nu sunt niște copii pe care să-i poți învăța / dezvăța de la o săptămână la alta.

7. Prietenii

Mulți bărbați sunt foarte legați de prietenii lor, poate mai mult decât de soții. Va fi foarte dificil să îi convingi să se depărteze de aceștia, așa că va trebui să te obișnuiești cu ei. Fii atentă, poate sunt oameni buni.

Citește și 10 lucruri amuzante pe care nu le știai despre bărbați

Toată lumea știe că femeile sunt de pe Venus și bărbații de pe Marte, iar dacă băieții spun că nu ne vor înțelege niciodată, și noi putem spune același lucru despre ei. Oricât de bine crezi că îți cunoști iubitul, vei surprinde cândva vreo privire sau vreo vorbă care te va face să te întrebi ce gândește.

Poate că îi înnebunim pe băieți cu modul nostru vag de a fi, dar și ei fac același lucru. Iată însă câteva lucruri pe care orice fată trebuie să le știe despre băieți:

  1. Și băieții se emoționează

Când mergi la o primă întâlnire, ești automat agitată. Și băieții sunt la fel. Sgur că ei preiau conducerea și aleg unde să mergeți și plătesc nota cu o siguranță nefirească, dar, de fapt, au și ei emoții.

  1. Băieții adoră complimentele

Băieții își doresc foarte mult să audă complimente, nu pentru că ar căuta atenție sau ar avea nevoie, ci pentru că rareori le spune cineva ceva frumos. Le poți complimenta aptitudinile, talentele sau puterea.

  1. Te crede pe cuvânt când îi spui că ești bine

„Hey, ești bine? Știu că ne-am cam certat aseară. Ți-am scris doar ca să văd dacă ești bine și dacă pot veni mai târziu. Te iubesc. Serios.”

„Sunt bine”.

„Super!”

După 40000 de ani de evoluție, băieții tot nu și-au dat seama că „Sunt bine” înseamnă „Sunt așa supărată pe tine!”

  1. El chiar poate să gătească

Sigur că poate să gătească. Poate găti preparate excelente, dar nu îți va spune, bineînțeles. Vrea să îl aștepți tu cu masa pusă.

  1. Băieții au nevoie de pauze

Iubitul tău te iubește, nimeni nu neagă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie în fecare secundă alături de tine. E normal să aibă nevoie de pauze și de timp pentru ei și prietenii lor.

  1. Și băieții plâng

Or fi băieții masculii dominanți, dar și ei au nevoie de un plâns serios din când în când. Nu plâng în fața noastră, însă. Nu sunt niște roboți și au și ei sentimente.

  1. Băieții sunt programați să se uite după femei

E ușor să te superi când îți vezi vărbatul uitându-se la o altă femeie, dar nu ar trebui să iei asta prea în serios. Ei au de șase ori mai mult testosteron decât noi, așa că libidoul lor poate fi greu de controlat. Ai grijă doar să nu se apuce să sărute pe cineva.

  1. Băieții visează

Băieții chiar se gândesc la ziua de mâine, deși par că trăiesc de pe-o zi pe alta. Au vise și planuri mari pentru viitor și s-ar putea să nu ți le împărtășească.

--