#TIPS&TRICKS

9 IMAGINI HAIOASE care demonstrează că FEMEILE fac adevărate VRĂJI

Scris de Laura P la 16 iunie 2017

Femeile sunt un mister. Nu au tipare de comportament şi strică totul în jurul lor oriunde apar. Poate că asta se întâmplă din cauza magiei pe care o folosesc în mod inconștient.

1. Stiu totul despre orice.


2. Pot manipula spațiul.


3. Poți găsi Narnia în poșetele lor.


4. Pot face un miracol din nimic.


5. În ele trăiesc mai multe persoane.


6. Abilitatea lor de a face mai multe lucruri în același timp e legendară.

7. Ne înțeleg aproape fără cuvinte.

8. Transformă lumea cât ai clipi.


9. Și pot vindeca orice boală.

 

Pentru bărbați, femeile sunt cele mai neînțelese creaturi. Ele posedă o mulțime de abilități uluitoare pe care bărbații cu greu reușesc să le înțeleagă. Iată câteva curiozități pe care vei fi surprin să le descoperi:

Femeile au sisteme imunitare mai puternice

Femeile sunt mult mai rezistente pe plan imunitar. Cercetătorii au conculzionat că acel  cromozm X pe care femeile îl au în plus indică faptul că femeile au mai mult micro ARN, ceea ce întărește sistemul imunitar și previne proliferarea cancerului. Totodată s-a observat căa estrogenul de la femei previne crearea unei enzime denumita Caspasa 12 ce influențează procesul inflamator. Nu în ultimul rând, studiile au  relevat că sistemul imunitar al femeii îmbătrânește mai lent, așa că femeile trăiesc mai mult.

Femeile au un simț crescut al pericolului

Studii publicate în 2012 au testat abilitatea femeilor aflate la o vârstă fertilă de a depista șerpii din poze, tocmai pentru că se spune că  reprezentantele sexului frumos sunt extrem de protectoare cu copiii lor. Cand se aflau în timpul ovulației, abilitatea a fost și mai crescută.

Femeile sunt experte in multitasking

De-alungul timpului, psihologii au desfășurat diferite experimente ce ilustrau superioritatea femeilor în realizarea mai multor lucruri în același timp. În timp ce bărbații s-au descurcat mai lent, femeile au reacționat extrem de rapid când sarcinile au fost alternate. De asemenea, femeile sunt mult mai organizate când vine vorba despre executarea unei sarcini într-un timp limitat.

 

Află și care sunt gesturile femeilor pe care bărbații le adoră:

Despre femei se spune că sunt dificil de înțeles, însă adevărul este că dacă stai să le asculți și ești atent la gesturile lor, îți pot da de înțes cu ușurință ce rol ai în viața lor și ce simt cu adevărat pentru tine.

Foarte mulți bărbați sunt de acord cu faptul că femeia e cel mai uimitor dar pe care îl poți primi. Femeilor le pasă de tine, te iubește și te enervează cel mai mult. Să recunoaștem, femeile au și multe obiceiuri care nu le plac bărbaților – când îi sună foarte des, când se poartă copilărește, când își fac poze, se uită la ele și le șterg și apoi o iau de la capăt, când petrec prea mult timp la cumpărături.

Totuși, tindem să credem că balanță înclină spre lucrurile adorabile și că există însă și niște obiceiuri feminine pe care bărbații le adoră:

1. Când își pun capul pe pieptul lor

Bărbații adoră când femeile fac asta, fiindcă simt că sunt bărbați adevărați care le oferă siguranță. Poate părea un gest banal, însă le confirmă bărbaților că inspită echilibru și putere.

2. Când se joacă cu părul lor atunci când conduc

Nu e vorba doar de plăcerea fizică a atingerii. Bărbații percep mângâierea ca pe un semn al dragostei, afecțiunii și dorinței de apropiere.

3. Când îi laudă pe Facebook

E evident, bărbaților le place să fie apreciați de public.

4. Când îi ascultă cu atenție

Asta îi face să se simtă iubiți.

5. Când le trimit un mesaj atunci când sunt la o întâlnire cu prietenii

Bărbaților le place să știe că te gândești la ei chiar și atunci când ești ocupată.

6. Când își arată afecțiunea în mână

Momentele în care îl iei prima de mână sau îi aranjezi părul îi fac inima să bată mai repede.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--