#TIPS&TRICKS

12 invenții INUTILE care au un preț incredibil. Doar un nebun ar folosi numărul 2!

Scris de Ela la 21 septembrie 2017

Să presupunem că ai la dispoziție un milion de dolari în plus – cum l-ai cheltui? Ai vrea să mănânci niște floricele de lux sau i-ai amenaja o baie animalului tău de companie? Iată câteva lucruri care au niște prețuri exagerat de mari:

12. Popcorn – 250$

Dacă îl pregătești cu ajutorul celor mai bune ingrediente (zahăr organic din Vermont, cea mai scumpă sare din Danemarca, unt și vanilie specială ), până și popcornul poate să fie un articol de lux, al cărui preț să înceapă de la 250$.

11. Prezervative de lux – 279$

La un moment dat, Channel a pus în circulație niște prezervative pentru Ziua Îndrăgostiților. Casa de modă a spus că treaba a fost o glumă, dar apoi Marc Jacobs și Louis Vuitton le-au urmat exemplul, așa că e posibil să găsești preservative de firmă.

10. Bumerang – 1325$

Ce ar putea fi mai bun pentru un VIP decât un bumerang de la Chanel? Nu-i așa că e mereu frumos să vezi cum investițiile tale financiare revin în mâinile tale?

9. Bloc de lego – 12500$

La începutul anilor 80 a fost confecționat un bloc de lego rar din aur de 15 carate pentru muncitorii care au lucrat la fabrica de Lego timp de 25 de ani (în Hohenwestedt, Germania).

8. Cataramă pentru curea – 25000$

Ce ar putea să fie atât de sofisticat la o curea? Ei bine, Roland Iten au o capodoperă de cataramă asamblată în Germania. Pentru a fi creată a fost nevoie de nouă luni de muncă, de cele mai bune materiale și de cele mai sofisticate metode de producție – astfel explicându-se prețul ridicat.

7. Cadă cu diamante pentru câini – 39000$

Dacă ai 39000$ în plus și vrei să îți faci animăluțul de companie fericit, află că poți să îi cumperi o cădiță încrustată cu 45000 cristale Swarovski.

6. Domino – 147000$

Cunoscătorii vor prețui cu siguranță capodopera celor de la Lieb Manufaktur: un set de domino din aur masiv cu 169 de diamante într-o cutie de marmură.

5. Dispozitiv pentru ascultarea vinilurilor, 210000$

Acest dispozitiv pentru discurile din vinil este de o calitate excepțională, iar modelul stilat îl face să fie și mai costisitor.

4. Barbie – 302500$

La o licitație din Sidney în 2010 a fost vândută una dintre cele mai scumpe păpuși din lume. Păpușa are un colier cu un diamant roz rar, înconjurat de unele diamante albe. Tot profitul strâns în urma vânzării păpușii a fost trimis la Fundația pentru Cancer la Sân.

3. Cadă de baie exclusivă – 800000$

Baldi – Harrods sculptează căzi de baie luxoase dintr-o singură bucată de cristal. Prima astfel de cadă a fost vândută pentru 700000 de euro, iar acum compania o pregătește pe cea de-a doua, care este ceva mai mai mică.

2. Geantă de mână – 1900000

Această geantă luxoasă de la Hermes Birkin Ginza Tanaka este confecționată din platină pură și încrustată cu 2000 de diamante transparente. Cureaua cu diamant poate fi folosită și pe post de brățară sau colier.

1. Toaletă – 2500000$

La Muzeul Guggenheim poți găsi o copie a toaletei realizate de Kohler. În mod curios, oricine poate să o folosească – dar contra cost.

Citește și 9 invenții geniale pe care îți vei dori să le cumperi mâine

În fiecare zi apar noi dispozitive, iar uneori pare că e greu să ne mai surprindă ceva. Totuși, acest lucru nu se întâmplă, deoarece imaginația oamenilor nu are limite. Iată câteva invenții care îți pot rezolva rapid și eficient aproape toate problemele:

9. Valiza cu portretul proprietarului

Îți sună cunoscut așteptatul la coadă, încercând să-ți găsești valiza printre o mulțime de alte valize care arată la fel? Valizele imprimate cu portretul proprietarului te scapă de această problemă.

8. Un dispozitiv care te ajută să deosebești lucrurile originale de cele false

Acest dispozitiv poate vedea detalii inaccesibile pentru ochiul uman și la momentul actual poate recunoaște produsele autentice de la 16 companii bine cunoscute. Printre ele se numără Louis Vuitton, Chanel, Dior, Gucci, Prada. Dispozitivului îi ia numai 15 secunde pentru a stabili autenticitatea produselor, iar rezultatul are o acuratețe de 98.5%.

7. O mașină care împăturește hainele după spălare

Deși mașinile ne spală și ne usucă hainele, tot trebuie să petrece mult timp pentru a le așeza cum trebuie. Acest dispozitiv va veni în ajutorul persoanelor doarte ocupate – el împăturește hainele rapid și frumos și le netezește pe cele mototolite.

6. Mini-cort pentru birou

Acest cort a fost creat pentru cei cărora le place să tragă un pui de somn în timpul pauzei de prânz. Te ajută să te relaxezi într-un mod eficient și te izolează de lumina strălucitoare și de sunetele puternice. De asemenea, cortul poate fi folosit pentru a te uita la filme pe telefonul mobil, formând un fel de cinematograf pentru o singură persoană.

5.. Dispozitiv pentru mișcarea picioarelor pentru cei care au un seviciu sedentar

Această platformă te ajută să-ți întinzi picioarele într-un mod eficient, atunci când trebuie să petreci ore întregi la birou. Vei sta pe loc, dar va fi de parcă ai merge. Dispozitivul e perfect adaptat pentru gresie, beton, lemn sau covoare.

4. Tălpici inteligente

Acestea vor fi pe placul celor care au mereu picioarele reci. Important e să nu uiți să le încarci din când în când. În plus, aceste tălpici țin socoteala distanței parcurse și a caloriilor pe care le-ai cheltuit, iar cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil poți să setezi temperatura care ți se pare confortabilă.

3. Jachetă cu încălzire

Compania Polar Seal a mers și mai departe și a decis să producă jachete întregi cu încălzire. De exemplu, acest pulovăr drăguț va fi foarte util fanilor sporturilor de iarnă. Temperatura e controlată de butoanele de pe mâneci.

 

2. Portofelul inteligent

Acesta îți permite să nu îți mai faci griji, deoarece vei primi o notificare în legătură cu locul în care ar trebui să îl cauți, dacă se întâmplă să-l pierzi.

1. Un rucsac cu un scăunel incorporat

Amatorii de festivaluri în aer liber vor aprecia cu siguranță acest rucsac, făcut in poliester durabil, rezistent la apă, care are incorporat un scaun ce cântărește numai 1.6 kg.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--