#CHICMOM

Sexy e o stare de spirit: 26 de femei celebre, în costume de baie

Scris de Ela Crăciun la 12 iulie 2016

La ce te gândești prima oară când spui sexy? La o femeie ale căror măsuri sunt perfecte, al cărui zâmbet este fără cusur, păr strălucitor și mătăsos, unghii îngrjite, nu? Ok, sunt de acord, doar că aș vrea să mai vorbim puțin despre toate aceste standarde care par mai degrabă impuse, nu normale.

Da, aspectul fizic este deosebit de important, ba chiar te ajută și din punct de vedere psihic, te face să te remarci, să te îndrăgești, iar atunci când te privești în oglindă, să faci mai mult decât să te vizualizezi. Să te admiri!

Nu pot să trec peste concepțiile greșite, cum că numai o femeie cu o talie trasă prin inel, cu picioarele lungi și lipsite aproape de pulpe și cu sânii fermi și rotunzi poate să fie sexy.

Nu ai dreptul să faci o femeie să se simtă inferioară din cauza neajunsurilor fizice. Fiecare om are defecte, unele mai mici, altele mai mari, dar credeti-ma, iluzia aceea de femei fără forme este una atât de greșită încât nu aș vrea să ne afundăm în subiect.

Mare, soare, o plajă cu nisip fin, zâmbete și multe trupuri, care mai de care mai apetisante, proporționate atât de diferit…vreau să vă trec puțin prin toate decadele, să vedeți câteva poze care să vă convingă și pe voi, corpul cel mai frumos nu este al femeilor subponderale, nici al plinuțelor, ci al vostru!

Întâi, le trecem în revistă pe cele mai îndrăgite dive ale anilor trecuți, precum Marilyn Monroe, Sophia Loren și Brigitte Bardot.

Marilyn Monroe

Noel Neil

Rita Hayworth

Ava Gardner

Claudia Cardinale

Elizabeth Taylor

 

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Brigitte Bardot

Jayne Mansfield

Rachel Welch

Sophia Loren

Acum, haideți să observăm schimbările de stil dintre divele anilor ’50-’60 de la Hollywood și vedetele tinere:

Cindy Crawford

Naomi Campbell

Rosie Huntington-Whiteley

Gisele Bündchen

Irina Shayk

Gigi Hadid

Adriana Lima

Bar Rafaeli

Miranda Kerr

Kate Upton

…și marea surpriză, modelele plus size, femei plinuțe și foarte frumoase, care demonstrează că SEXY ESTE O STARE DE SPIRIT și că frumusețea nu este definită de cântar și de măsurile hainelor.

Ashley Graham

Jennie Runk

Candice Huffine

Robyn Lawley

Sophie Sheppard

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--