#CAMPANII

Regulament Concurs „Samsung S6 Edge Plus”

Scris de Ela Crăciun la 16 ianuarie 2016

 

 

 

 

 

 

Listă participanți :

https://www.elacraciun.ro/wp-content/uploads/2016/01/Participanti.xlsx


 

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

“Like and Share

1. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care detin cont de Facebook.

2. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ela.craciun/, incepand cu data de 17.01.2016, ora 09:00 (ora Romaniei) si se va incheia la data de 20 ianuarie 2016, ora 19:00 (ora Romaniei).
Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

3. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in cursa pentru castigarea PREMIULUI, fiecare participant trebuie:
1. sa dea sau sa fi dat pana la data concursului “Like” paginii https://www.facebook.com/ela.craciun/
Se iau in calcul si Like-urile date paginii inainte de data de 17.01.2016, ora 09:00
2. sa dea “Like” ( “Imi place” ) la postul cu „CONCURS”, direct pe pagina https://www.facebook.com/ela.craciun/
3. sa dea “Share” (“Distribuie”) la postul cu „CONCURS”, direct de pe pagina https://www.facebook.com/ela.craciun/
Vor fi luate in considerare doar persoanele care apar ca participanti la concurs si carora li se pot contoriza atat Like-urile cat si Share-urile. Conditiile de confidentialitate ale persoanelor participante la concurs trebuie sa fie setate astfel incat distribuirea (“Share-ul”) postarii sa fie vizibila.
Fiecare dintre cei care au dat “Like” si “Share” vor fi inscrisi in concurs cu o singura sansa. Nu se iau in considerare mai multe “Share”-uri.

4. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Desemnarea castigatorului se va face cu ajutorul site-ului http://www.random.org in data de 20.01.2016, ora 20:00 (Ora Romaniei).
Se vor face 4 extrageri: 1 castigator si 3 rezerve. Castigatorul si rezervele vor fi anuntati pe data de 21.01.2016 printr-o filmare postata pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ela.craciun/ .
Castigătorul va avea la dispozitie 24 de ore sa facă dovada ca a respectat regulile, prin print screen.
Daca in termen de 24 de ore nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul sau se va dovedi ca acesta nu a indeplinit cumulativ cele 3 cerinte, atunci se va alege un alt castigator din randul rezervelor, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului. Daca nici una din rezerve nu indeplineste conditiile pentru a fi declarant castigator, se va repeta extragerea pana la validarea unui castigator.
Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul persoana fizica va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

6. PREMIUL

Un telefon mobil Samsung S6 Edge Plus
Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte.

7. LITIGII

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

8. DISPOZITII FINALE

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea/necitirea corespondentei  de catre acesta etc.
Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale  conform celor prezentate, insa nu isi asuma reaspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.
Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor  prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

--