#DIETA

Mic-dejun semi-tradițional

Scris de Ela Crăciun la 05 august 2015

Da, da, ați citit bine. Tot ceea ce implică asocierea de brânză și legume mă proiectează într-un scenariu culinar tradițional românesc, n-am ce-i face 😀

În calendar, am încercuită iar ziua de antrenament, așa că brânza nu e tocmai aleatorie, ci proteina pe care mă bizui pentru următoarea oră. Am ales astăzi brânză de capră, am cuplat-o cu două felii de Wassa și cu o mini-salată, formată dintr-un castravete, puțin ardei gras roșu și câteva măsline negre, light, fără sare. Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

Crezul meu dintotdeauna: Un zâmbet aduce lumina în casă și succes în ceea ce faci. Este cel mai bun remediu pentru necazuri.

Mic-dejun semi-tradițional

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--