#DIETA

Mic-dejun cu aromă de espresso, rom și portocală

Scris de Ela Crăciun la 31 august 2015

Sunt atât de încântată de micul dejun de astăzi, încât aproape că am și uitat de mini-melancolia care mă încearcă la gândul că azi este, calendaristic, ultima zi de vară. Poate nu întâmplător am folosit din abundență aromă de portocală în rețeta mea de astăzi, nu? 😀

Dar să trecem la subiect: în rolul principal și astăzi, preferata mea, quinoa. Pe care am adaptat-o într-o manieră proprie, de care mă declar, de altfel, foarte mândră. Am fiert quinoa, iar când a fost aproape gata, am adăugat espresso și rom. Am mai lăsat puțin la fiert, iar după ce am luat-o de pe foc, am adăugat coaja rasă de la jumătate de portocală. Este cel mai bun mic-dejun de viață sănătoasă pe care l-am mâncat vreodată! Și are gust de prăjitură 🙂 Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

Trece vara, vine toamna, fericirea, însă, e mereu în clipa prezentă: Iată crezul meu – fericirea este singura avuție. Locul pentru a fi fericit este aici. Timpul pentru a fi fericit este acum.

Un mic-dejun ca o prăjitură

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--