#TIPS&TRICKS

5 lucruri pe care mama ta nu ți le-a spus niciodată

Scris de Ela la 09 august 2016

Am scris acest articol ca mamă, dar mai mult ca fiică. 🙂

Iată 5 lucruri pe care mama ta nu ți le-a spus niciodată:

1. Ai făcut-o să plângă… mult.  A plâns când a aflat că e însărcinată. A plâns când te-a născut. A plâns când te-a ținut în brațe pentru prima oară. A plâns de fericire. A plâns de teamă. A plâns pentru că era îngrijorată. A plâns pentru că i-a păsat mult de tine. A simțit durerea și fericirea ta și a empatizat cu tine. Poate ai simțit, poate nu…

2. Voia ultima bucățică de prăjitură. Dar când te-a văzut uitându-te la ea cu ochii tăi măricei, nu a putut să o mănânce. A știut că va fi mult mai fericită să te vadă pe tine că o mănânci.

3. Ai rănit-o. Când ai tras-o de păr, a durut-o. Când ai zgâriat-o cu unghiuțele tale mici care erau imposibil de tăiat, când ai mușcat-o în timp ce te hrănea. Când i-ai spus să te lase în pace, când nu i-ai răspuns la telefon, când ai uitat de ziua ei… ai rănit-o. 

4. Te-a pus mereu pe primul loc. Întotdeauna a pus nevoile tale mai presus de ale ei. Și-a petrecut toată ziua având grijă de tine și la finalul zilei rămânea fără energie. A doua zi s-a trezit și a luat-o de la capăt pentru că tu ai fost totul pentru ea.  

5. Ar face totul de la capăt. Să fii mamă e cel mai greu job pe care ar putea să îl aibă cineva, însă și cea mai mare bucurie. În ciuda durerii, a nopților târzii, a răutățlor, a tot. Ar face totul din nou pentru tine. 

Data viitoare când o vezi, spune-i că o iubești! Niciodată nu aude asta suficient de des. 🙂

 

--