#TIPS&TRICKS

5 greșeli de stil care te fac să pari mai grasă și mai bătrână

Scris de Ela la 10 august 2016

Modul în care te îmbraci schimbă felul în care arăți și trebuie să știi ce stil se potrivește corpului tău pentru a-l pune cât mai bine în valoare. Dacă porți tipul de rochie greșit, haine prea strâmte ori largi sau părul tău e vopsit într-o culoare nepotrivită, s-ar putea să faci foarte mult rău imaginii tale.

Toată lumea mai greșește din când în când, iar cel mai important lucru e să știi să identifici corect ce ți se potrivește pentru a-ți putea scoate în evidență avantajele și a ascunde imperfecțiunile.

5 greșeli de stil  pe care le fac femeile:

1. Cumperi măsura nepotrivită

Nu ar trebui să încerci să te ascunzi în spatele unor haine de mărimi prea mari, pentru că nu vei reuși decât să arăți și mai mare. Probabil că te gândești că ascunzi excesul de grăsime, dar te înșeli. Să cumperi măsura de haine potriviră ar trebui să fie prima regulă pe care o ai în vedere atunci când mergi la cumpărături.

2. Porți prea mult negru

Așa cum știi deja, negrul poate să fie foarte elegant în multe ocazii, însă odată ce înaintezi în vârstă s-ar putea să nu ți se mai potrivească prea tare. Atunci când înaintăm în vârstă, pielea devine mai albă, iar contrastul care se creează atrage atenția asupra ridurilor și imperfecțiunilor. Acest lucru se aplică și pentru culoarea părului. Părul negru nu e cea mai bună alegere dacă ai tenul pal. Vopsește-ți părul în nuanțe de castaniu pentru a pune în evidență trăsăturile și vei arăta cu 5 ani mai tânără.  Asta nu înseamnă că trebuie să eviți total culoarea negru, ci că trebuie să păstrezi echilibrul.

3. Porți pantofi cu talpa joasă

În ultima vreme, platformele sunt ultramoderne, dar asta nu înseamna că toată lumea arată bine cu ele, doar pentru că sunt la modă. În cazul în care picioarele au tendința de a se umfla, pantofi scunzi ar putea să te facă mai mare decât ești. Optează pentru un toc simplu și vei vedea îmbunătățirile.

4. Algi modelul greșit de ochelari

Dacă porți ochelari ar trebui să ai farte multă grijă și să alegi rama în conformitate cu forma feței tale. Nu cumpăra prima pereche de ochelari care îți iese în cale sau pe cei mai ieftini. Caută prin mai multe magazine și testează toate modelele de ramă până să găsești perechea potrivită. Îi vei purta pentru multă vreme, așa că, deși s-ar putea să fie mai scumpi, merită!

5. Eșarfele

În cazul în care te gândeai că o eșarfă de mătase în jurul gâtului este cel mai frumos acesoriu, trebuie să știi că nu ma suntem în anii 60. În loc de a lega o eșarfă în jurul gâtului, ai putea să o folosești pentru a face o fundă la geantă și să-ți accesorizezi ținuta cu un colier.

Comentarii

One thought on "5 greșeli de stil care te fac să pari mai grasă și mai bătrână"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--