#TIPS&TRICKS

Cum faci un bărbat să se îndrăgostească de tine în 5 pași

Scris de Ela la 10 noiembrie 2016

Se pune că femeiel sunt complicate, dar nici bărbații nu sunt mai prejos. E foarte greu să îți dai seama ce vor, dar și mai greu este să îi faci să se îndrăgostească de tine. Totuși, există câțiva pași generali pe care îi poți parcurge pentru a reuși să câștigi inima și celui mai greu de cucerit bărbat!

Fii tu însăți

Aceasta este prima regulă atunci când îți dorești să cucerești pe cineva! Nu încerca să devii altcineva pentru a-l impresiona. Poate că vei reuși să câștigi atenția pe care ți-o dorești, însă nu te va ajuta cu nimic. Merită să investești timp și efort pentru a încerca să cucerești un bărbat transformându-te în ceva ce nu ești? La un moment dat, măștile cad și atunci nu veți rămâne niciunul dintre voi cu nimic.

Fă-l să aibă încredere în el

Bărbaţii sunt pur şi simplu vrăjiţi de complimente. Dacă reuşeşti să îl faci să aibă încredere în el, ai găsit calea către inima lui. Încurajează-l să facă lucrurile la care se pricepe şi ascultă mereu ce are de spus. Bărbaților le plac femeile care știu să asculte, să înțeleagă și să empatizeze. Încurajează-l să-ți povestească mai multe lucruri despre el, Vei știi destul de repede dacă te place pentru că va deveni și el interesat de tine și discuția voastră se va dezvolta firesc.

Arată-i latura ta optimista

Zâmbetul este un atu enorm pentru orice femeie, fiindca denotă optimism și poftă de viață! Permite-i să îți descopere latura veselă, haioasă care îl va ajuta să se simta mai relaxat în preajma ta și să își dorească să petreacă mai mult timp cu tine.

Fă-l să se simtă în largul lui

Bucuraţi-vă de momentele fericite petrecute împreună fără a face planuri pe termen lung. Nu îl agasa cu întrebări despre câţi copii vrea sau când vă veţi muta împreună.

Tratează cu umor situațiile penibile

Dacă reuşeşti să faci faţă situaţiilor stresante păstrându-ţi simţul umorului, va fi cu siguranţă cucerit. Bărbaţii adoră femeile care au simțul umorului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--

"15 sfaturi ale medicilor pentru prevenirea și tratarea răcelilor de sezon"

 

Aboneaza-te si Descarca

EBOOK-UL GRATUIT!

Datele tale personale sunt confidentiale.

Mulțumesc pentru abonare!