#Uncategorized

Confesiunile SECRETE ale unei PROSTITUATE

Scris de Ela la 10 ianuarie 2017

Cei ce muncesc în industria sexului nu prea se bucură de respect în cultura noastră, deși par a avea o viață interesantă și toată lumea ar vrea să afle cum e viața lor. Oare damele de companie pot fi blamate sau înțelese? Da, au și secretele și temerile lor, dar cine a auzit vreodată de ele?

Iată confesiunea unei dame de companie. Aceasta a fost scrisă în 2009 pe dirtydove.blogspot.ro.

„E 13:55. Cu greutate am deschis ochii, mai mult la tiuitul obscen al telefonului mobil. Mi-am îndreptat privirea spre fereastră mai mult ca să constat ora, însa draperiile sângerii acoperau în definitoriu lumea din exterior.

14:01. Mă privesc în oglindă și mă întreb dacă sunt EU. Telefonul începe să sune din nou. Sunt prea sictirită să mă îndrept spre dormitor. Încerc mai mult cu puterea minții să pornesc expressorul de cafea.

14:03. Dau drumul radioului, îmi torn o ceașcă de cafea, savurez o țigară și derulez noaptea trecută. 25 de cm, toți în gura mea… 3 minute frecat în maini, 5 minute sarutat cu buzele și sex oral; 15 minute sex anal, ejaculare rapidă, 200 de euro, reîntors în living, discutat despre candidatura Elenei Basescu în calitate de independență.

14:08. „Alo! Sigur. În 45 de minute.” Cam așa se desfășoara most of my days. Luxury, important magnats, money, expensive jelewery.

14:10. Un duș rapid, îmbracat casual, ieșit din apartamentul situat la ultimul nivel al unei cladiri suficient de importanta din Capitala, însa destul de ascunsă de potențialii curioși, urcat la volanul unui BMW Z4, plecat in tromba.

14:36. Ajuns mai repede cu o ora. S-a schimbat ora datorita trecerii la ora de vara. Am uitat că s-a schimbat ora între două ejaculări!”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--