#TIPS&TRICKS

Ce spune despre relația voastră poziția în care dormiți ?

Scris de Ela la 05 septembrie 2016

Cercetările psihologice au descoperit un fapt interesant: orice schimbare în relația unui cuplu afectează imediat pozițiile de dormit. Cel mai important lucru nu este poziția pe care o aveți când vă puneți în pat. Poziția în care dormiți toată noaptea și vă treziți în dimineața este singura care contează cu adevărat.

Care e pozția voastră?

1.

1

Este populară în rândul cuplurilor căsătorite atunci când viața lor de familie este încă pasională și plin de tandrețe și iubire.

2. 

2

Această poziție este foarte comună printre acei parteneri care mențin o legătură puternică între ei și comunică foarte mult.

3.

3

Ambii parteneri dorm pe spate. De obicei, o persoană oferă stabilizare, în timp ce celălalt  sprijină capul pe umărul partenerului lor, făcându-l mai dependent. Acest cuplu are o mare chimie, dar, uneori, una dintre ele consideră că este un pic incomod să fie forțat să ia punctul de vedere (și în acest caz, poziția) celuilalt în considerare.

4. 

4

Această poziție este foarte asemănătoare cu cea precedentă, dar mult mai intimă. Este foarte frecvente în rândul cuplurilor care nu se tem să-și arate în mod constant sentimentele.

5.

5

Aceste cupluri sunt, de obicei, foarte fericite și se bucură cu adevărat de relațiile lor. Este poziția care reflectă respectul reciproc al spațiului personal. Spatele lor se atinge,  dovadă că este extrem de important pentru ei să simtă prezența partenerului în apropiere.

6.

6

Aceasta poziție poate însemna că acel cuplu a mers la somn după o ceartă. Cu toate acestea, există o explicație alternativă: ambii parteneri sunt, probabil, persoane foarte independente, centrate pe sine, care necesită o mulțime de spațiu personal.

7. 

6415760-6-1472727155-650-c3d27c2d3f-1-1473055105

Partenerii care tind să se întindă peste tot în pat sunt de obicei cei care simt nevoia să se afirme, mai degrabă decât arată sentimentele partenerului. Comportamentul lor în relații este adesea foarte egoist și se reflectă în obiceiurile lor de dormit.

8.

8

Aceasta este una dintre pozițiile cele mai complicate, cu cel puțin două interpretări posibile:
Poziția reflectă o relație fără pasiune – cel puțin unul dintre parteneri se simte în acest fel. El/ea simte că nu mai este nevoie de niciun contact fizic sau este pur și simplu nemulțumit de partenerul său.
În al doilea caz, partenerul care întoarce spatele dorește să obțină mai multă atenție. 

9.

9

De obicei, cuplurile care dorm așa au parte de armonie în familie și se bucură de încredere. Dau reciproc libertate păstrând în același timp un „pod” mic pentru a atinge și se simt reciproc, chiar și pe timp de noapte.

10.

7

Aceasta pozitie indica relații armonioase și pasionante în același timp. Poziția este foarte populară în primii câțiva ani de căsătorie. Partenerul din spatele, de obicei, joacă un rol dominant în astfel de relații. Celălalt partener, dimpotrivă, se bucură de sentimentul de a fi protejat.

--