#TIPS&TRICKS

Ce MAȘINĂ ți se potrivește în funcție de ZODIE

Scris de Ela la 05 iulie 2017

Publicitate

Pentru mulți oameni, mașina nu e doar un mijloc de transport, ci o necesitate vitală, iar achiziâkonarea uneia este un proces complicat și important. Dacă nu știi exact ce ar trebui să alegi, iată ce spune horoscopul că ți se potrivește:

1. Berbec

Berbecii apreciază viteza și nu-și pot imagina viața fără ea. Lor li se potrivesc cel mai bine mașinile sport în culori strălucitoare, precum un Ferrari roșu.

2. Taur

La o mașină, Taurii apreciază confortul și spațiul. Îndreaptă-ți atenția spre vehiculele germane, pe care te poți baza întotdeauna. Gândește-te la o minidubă pentru întreaga familie.

Publicitate

3. Gemeni

Cei din zodia Gemeni apreciază mașinile cu sisteme de sunet bune și sunt dispuși să investească foarte mult în ele. Lor le place noutatea, așa că tind să-și schimbe frecvent mașina. Orice mașină cu un sistem de sunet bun e potrivită pentru ei.

4. Rac

Racii adoră mașinile retro, iar cele sport nu-i interesează deloc. Ei caută siguranță, soliditate și calitate. Ei vor alege mașini pentru întreaga familie, nu numai pentru ei.

Publicitate

5. Leu

Leii apreciază mărcile frumoase și populare. Mașina visurilor lor este un Cadillac lung și luxos, dar o vor trata probabil ca pe o jucărie.

6. Fecioară

Fecioarele își aleg mașina într-un mod foarte practiiic, deoarece ei vor una prietenoasă cu mediul, compactă și cu opțiuni ergonomice. Ele ar trebui să aleagă o mașină urbană care poate fi parcată într-un spațiu mic și care consumă puțin.

7. Balanță

Publicitate

Balanțele sunt cei mai răi clienți, deoarece sunt extrem de pretențioase. Ei evaluează aspectul exterior al unei mașini, dar și componentele, căutând o mașină în care să fie în siguranță și pe care să se poată baza. Prin urmare, cea mai bună alegere pentru ei este Mercedez Benz.

8. Scorpion

Scorpionii au în sânge pasiunea pentru vitezele mari. Ei testează constant puterea și rezistența mașinilor. Cele mai bune alegeri pentru ei sunt Porsche sau BMW.

9. Săgetător

Săgetătorii își aleg mașina în funcție de mărime și prestigiu. Dacă o marcă nu e populară, Săgetătorii nici nu se vor uita la ea, indiferent cât de confortabilă e. Ei ar putea alege modelele mari de la Toyota și Volkswagen.

10. Capricorn

Capricornii nu își schimbă des mașinile și preferă să cumpere una care să dureze toată viața. Cele mai importante caracteristici pentru ei sunt rezistența, performanța excelentă, ușurința de a găsi obiecte de rezervă. Mașina unui Capricorn ar trebui să poată trece peste orice obstacol, așa că ei ar trebui să-și ia un Jeep.

11. Vărsător

Vărsătorii nu au nevoie de o mașină, deoarece au alte mijloace de transport în sânge, precum motocicletele, care le oferă libertate. Dacă vor totuși o mașină, ar trebui să-și ia una decapotabilă.

12. Pești

Peștilor le plac lucrurile simple și evită mașinile extravagante. La o mașină, pentru ei contează să aibă viteză bună și un motor puternic.

Citește și: Ce CAFEA ar trebui să bei în funcție de ZODIE

Ai mers vreodată la vreo cafenea gândindu-te că știi exact ce vrei numai pentru a te răzgândi pe măsură ce se apropie rândul tău de a comanda? Nu te neliniști, universul are o soluție pentru această problemă. Iată ce băutură pe bază de cafea ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec – Latte Macchiato

Ambițioasă și cu o voință puternică, poți fi numărul unu în absolut orice îți propui. Ai o toleranță zero pentru orice sau pentru oricine care încearcă să te țină pe loc. De aceea, cel mai potrivit pentru tine e un latte macchiato. Îți va da foarte multă energie pentru a-ți îndeplini rapid sarcinile.

Taur – Dirty Chai

Păstrezi un echilibru perfect între pragmatism și idealism. Ai o viață echilibrată, dar nu te ferești nici de riscuri. De aceea, Dirty Chai ți se potrivește cel mai bine. Este o sursă de încredere de cofeină și e foarte aromat, oglindindu-ți talentul de a ordona haosul.

Gemeni – Latte de sezon

Ești o persoană foarte sociabilă, îți faci relații cu ușurință, fie că ai o discuție sinceră cu cel mai apropiat prieten, fie că doar vorbești cu un om pe care abia l-ai întâlnit despre muzică. Ești mereu la curent cu ce se întâmplă prin lume. În funcție de anotimp, alege latte cu dovleac, mocha de mentă sau alte varietăți.

Rac – Cafeaua casei

Racule, oriunde te afli ești acasă, de aceea specialitatea casei e cea mai potrivită pentru tine. Loialitatea și compasiunea ta depășesc cu mult orice emoții negative pe care le-ai putea transmite în mod neintenționat. Oamenii chiar îți apreciază partea mai sensibilă, așa că nu-ți fie frică să mai ieși din carapace din când în când. Felul în care bei cafeaua (cu frișcă, zahăr sau amară) depinde de starea ta de moment.

Leu – Cafea scurtă

Ești, practic, o regină. Nu numai că ești la curent cu ultimele tendințe – probabil că unele au fost lansate chiar de tine. Cafeaua scurtă e perfecta pentru cei care iau cafeaua în serios.

Fecioară – Orice cafea naturală sau organică

Ai o sete imensă de aventură, una care poate fi satisfăcută numai de noi experiențe și de cafele cu adevărat de calitate. Apreciezi autenticitatea și înțelegi importanța micilor schimbări pentru lume. Cafeaua naturală, organică, ți se potrivește cel mai bine deoarece e la fel ca tine – de încredere și puțin exotică.

Balanță – Cafea cu lapte

Dragă Balanță, ești fermecătoare. Nu trebuie să te străduiești prea mult pentru a face o impresie bună. Te pricepi de minune să îi faci pe ceilalți să se simtă bine și ai nevoie de o cafea la fel de „prietenoasă” ca tine, iar aceasta e cafeaua cu lapte.

Scorpion – Americano

Ești o persoană complexă și profundă. Îți place să îți controlezi viața, chiar și în privința deciziilor mici, iar acest tip de cafea este la fel de pragmatic ca și tine. Îți va da suficientă energie pentru a răspunde oricărei provocări.

Săgetător – Espresso

Cauți întotdeauna adevărul și ești mereu pe fugă, așa că îți trebuie ceva autentic, pe care să-l poâi bea repede, cu o curiozitate neadormită de a afla mai multe despre lumea din jurul tău.

Capricorn – Latte

de încredere, ești o persoană pe care toată lumea o caută pentru a-I cere sfaturi. Te ocupi cu pasiune de munca ta și ai adesea idei genial. Ești hotărâtă, iar băutura perfecta pentru tine e un Latte – asemenea unui Latte classic, îți faci treaba și ți-o faci bine.

Vărsător – Cafea măcinată rece

Dragă Vărsător, ești o persoană inventivă, curioasă, vizionară. Îți petreci mult timp gândindu-te cum ai putea să îmbunătățești lucrurile și îți împărtășești ideile cu ceilalți. Nu ești egoist/ă și nu faci lucruri doar pentru tine. Diminețile tale ar putea fi ușor îmbunătățite de cafeaua măcinată rece.

Pești – Affagato

Ești visătorul zodiacului, așa că îți permiți să nu consume înghețată doar la desert. Dacă vrei, poâi să o combini cu un espresso la micul dejun, deoarece tu prefer să vezi lucrurile așa cum ar trebui să fie, nu cum sunt de fapt. Deși asta poate estompa linia dintre realitate și fantezie, nu îți distrage atenția de la lucrurile cu adevărat importante din viață – muncă, familie, prieteni sau pasiuni stranii. Firea ta plină de compasiune îi face pe toți să vrea să fie în jurul tău, așa că nu te schimba niciodată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
--