#TIPS&TRICKS

Ce fantezii ai în funcție de zodie

Scris de Ela la 06 februarie 2017

Nu prea poți controla lucrurile care îți trec prin minte în timp ce dormi – visele adesea reflectă părți din subconștientul tău. Unele dintre aceste vise sunt fantezii sexuale – nu poți scăpa de ele. Și sunt foarte puternice.

Iată visele erotice ale fiecărei zodii:

Leu

Visezi să faci sex într-o închisoare subterană. Acolo îți poți exprima în voie pofta insațiabilă de a deține controlul.

Berbec

Visezi să faci sex cu versiunea ta de gen opus, fiindcă ești cineva care testează mereu limitele.

Taur

Deși ai crede că sunt timizi, nativii din zodia taur nu te vor dezamăgi în așternuturi, afându-se printre cele mai îndrăznețe zodi. Când vine vorba de amor, uită de prejudecăți, pentru că taurii sunt gata să te ducă pe culmiile plăcerii.

Fecioară

Deși sunt personalități care se inibă foarte ușor dacă își dau seama că alți ochi decât ai partenerului sunt ațintiți asupra lor. Totuși, asta nu înseamnă că te vei plctisi altături de nativii avestei zodii, pentru că vor compensa prin niște partide explozive.

Capricorn

Visezi să faci sex dur, fără emoții și neconfortabil cu cel mai mare dușman al tău. Asta reprezintă cele mai rele trăsături ale personalității tale morbide.

Gemeni

Gemenii au nevoie de un partener fără limite pentru a putea da frâu liber fanteziilor. Printre fanteziile lor se numără sexul cu mai mulți parteneri.

Balanță

Visezi să faci sex cu persoana ideală. Obții numai lucruri bune în dragoste, fiindcă ai un mare respect pentru acest aspect al vieții.

Rac

Visezi să faci sex cu un robot. Să fim sinceri, te-ai săturat de oameni, deoarece cu cât ofer mai mult, cu atât primești mai puțin. Creierul tău interpretează asta ca și cum ai evita oamenii de tot.

Pești

Visezi să faci sex cu creaturi fantastice. Vrei să ieși din carapace (chiar dacă acea carapace este propria ta imaginație) și crezi că pe lume e mai mult decât ce se vede.

Săgetător

Visezi să faci sex cu persoana iubită – ai aceeași experiență ca în viața de zi cu zi și asta îți convine.

Scorpion

Visezi să faci sex cu niște monștri înfiorători. Toată pasiunea și forța ta emoțională pot fi un pic cam prea mult, iar asta se vede când partenerii tăi sexuali din vis sunt mai întunecați decât tine.

Vărsător

Visezi să faci sex cu cel mai bun prieten. Creierul tău interpretează prima parte din „Ține-ți prietenii aproape, dar dușmanii și mai aproape” în cel mai plăcut mod sexual.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--