#TIPS&TRICKS

9 MOTIVE din cauza cărora femeile nu pot atinge PLĂCEREA SUPREMĂ

Scris de Laura P la 19 iunie 2017

Femeile au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la orgasm decât bărbaţii şi îl ating mai rar, dar orgasmul lor durează mai mult și e mai intens. Sunt implicate aici legăturile cu stima de sine și sentimentele față de partener, dar și locul și timpul actului sexual.

1. De obicei, nu se ajunge la orgasm dacă cineva are anumite afecțiuni medicale, dacă ia tratament sau droguri ori dacă are vreun blocaj psihologic.

2. Depresia, bulimia, anorexia, partenerii neexperimentați, lipsa preludiului, masturbarea precoce, stima de sine scăzută sau sentimentele de vinăvăție sunt alte aspecte care împiedică experimentarea orgasmului vaginal, specific femeilor.

Alte cauze:

3. Lipsa de comunicare – dorințele sau fantasmele ar trebui să fie exprimate, pentru ca partenerul să înțeleagă nevoile și aspirațiile femeilor.

4. Ejacularea feminină – sunt femei care în momentul orgasmului „ejaculează”. Ne referim la acel lichid eliminat de uretră în momentul orgasmului. Acest „amănunt” le pot face pe femei să nu îşi dorească să îşi uimească partenerul, neştiind cum va reacţiona acesta.

5. Umectarea – unor femei li se poate părea excesivă.

6. Reticențe cu privire la pozițiile sau la sunetele produse în timpul actului sexual, care pot fi considerate indecente.

7. Dorința de a-și satisface partenerul prin modalități care nu sunt considerate firești și lăsarea la o parte a propriilor dorințe.

8. Violul – acesta este o traumă uriașă, în urmă căreia pot să apară anorgasmia, frigiditatea, anorexia sau tulburări psihice ori organice.

9. Partenerul – actul sexual este influențat de lipsa de experiență, a preludiului / postludiului ori a sentimentelor. Contează și tehnica și durata.

E necesar să știi ce îți dorești, să îți poți exprima dorințele, să fii deschisă la experimente și să oferi pentru a primi, să ai curajul să spui ce vrei pentru a știi cum să-ți îndrumi partenerul.

Orgasmul (climax sexual, juisare) este rezultatul final apărut ca răspuns al activității ciclice din timpul actului sexual și poate fi obținut de ambii parteneri. Orgasmul este caracterizat ca o plăcere fizică intensă, controlată involuntar de sistemul nervos autonom. El este acompaniat de contracții ciclice rapide ai mușchilor pelvini inferiori, care înconjoară organele genitale și orificiul anal. Orgasmele sunt deasemenea frecvent asociate cu alte reacții involuntare, incluzând spasme musculare în diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizată și vocalizare involuntară.

Citește și 5 SECRETE care o să te facă să fii un ZEU ÎN PAT

Experții spun că oamenii care duc un stil de viaţă sănătos au o viaţă sexuală mai bună. Dacă te simţi bine, şi relaţiile tale vor fi mai de calitate, iar viaţa sexuală mai bună. Partenera ta va aprecia cu siguranță dacă vei cunoaște și aplica aceste sfaturi, care te vor ajuta să ai performanțe de invidiat.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți înnebunești partenera:

1. Sedu-i întregul corp

Să recunoaștem – femeile au nevoie de multă încălzire pentru a intra în starea potrivită pentru sex. Încetinind vei construi o încărcătură erotică mult mai puternică. Masează-i tot corpul, ca să se relaxeze, iar apoi concentrează-te pe masajul fundului.

2. Fii îndemânatic cu sânii

Nu uita de sâni, care sunt profund senzuali și erotici, dar adesea nu sunt atinși cu grijă. Învață tehnici de masaj pentru a include atingerea sânilor în fiecare partidă.

3. Devino un expert în folosirea mâinilor

Majoritatea femeilor au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Clitorisul este perechea anatomică a penisului. Provoacă-i orgasm folosindu-te de mâini mai întâi, apoi treceți la actul sexual.

4. Ajut-o să învețe să aprecieze sexul oral

Mulți bărbați ar oferi mai des sex oral dacă femeile i-ar lăsa. Acestea nu sunt foarte relaxate când vine vorba de stimulare orală, așa că fă-o să se simtă confortabil pentru a a vă putea bucura amândoi de plăcerea orală. Primul pas: convinge-o că te simți bine între coapsele ei, că îți place cum arată, miros și se simt organele sale genitale.

5. Fă-o să se simtă confortabil cu emoțiile ei erotice

Multe femei simt valuri puternice de emoție după orgasm, care se manifestă uneori prin lacrimi, râs ori tremurat. Fii alături de ea în aceste momente și legătura de încredere dintre voi va fi mai puternică. De cele mai multe ori, exprimarea emoțiilor nu are legătură cu tine, așa că nu deveni defensiv și nu o pune să dea explicații. Fii alături de ea sau las-o singură, dacă asta vrea. Toate emoțiile trebuie să fie premise în dormitor, ca ea să nu se simtă jenată și să-și descătușeze mai mult din latura erotică.

Citește și 7 motive ÎNTEMEIATE pentru care e important să ai RELAȚII INTIME regulat

O viaţă sexuală bună îţi poate îmbunătăţi relaţia cu partenerul. În afară de plăcerea fizică, sexul este foarte benefic și pentru minte și corp.

Iată de ce este important sexul într-o relație:

1. Oferă conexiune
Sexul îți poate distrage atenția de la stresul cotidian și poate relaxa nervii după o zi lungă, obositoare. O minte care nu e stresată poate lucra mai bine și poate face mai bine față provocărilor.

2. Mărește durata de viață
Sexul consumă multă energie, deci este și un bun exercițiu. Te ajută să mai arzi niște calorii și să rămâi într-o formă fizică bună. În 30 de minute de sex arzi 150 de calorii – ce altceva poate să fie mai distractiv?

3. Te scapă de stres
Intimitatea cu partenerul întărește legătura cu partenerul, chiar dacă doar scăpați de haine și vă atingeți.

4. Dormi bine
Sexul te relaxează, te epuizează și te ajută să dormi mai bine, deoarece îți scade temperatura corpului. Sexul e singurul exercițiu fizic recomandat înainte de culcare.

5. E sănătos
Atunci când ai orgasm, estrogenul, testosteronul și oxitocina ajung la nivelul maxim, iar asta îți mărește durata de viață. Așadar, e bine să ai un orgasm pe zi pentru a te menține sănătos.

6. Stimă de sine mai mare
O viață sexuală bună îți poate liniști mintea și mări încrederea în sine. Când ai o viață sexuală bună cu partenerul, ai mai puține motive să te îndoiești de fidelitatea sa. Timpul petrecut făcând dragoste va fi foarte benefic pentru relație, dar și pentru stima ta de sine.

7. Condimentează
Sexul condimentează relația și menține pasiunea. În plus, după o partidă fierbinte, te vei simți mult mai sexy și mai frumoasă. E important să existe spontaneitate în relație, pentru ca atracția să se mențină, iar sexul e cel mai bun lucru pentru asta.

Citește și Cum să fii o FATĂ REA în pat! 10 trucuri simple care-i vor lua MINȚILE

Fetele rele sunt încrezătoare și știu exact ce vor. Probabil fiecare fată cuminte are ascunsă o versiune rea pe undeva prin ea, ce așteaptă să se dezlănțuie. Contrar a ceea ce ai putea crede, să fii a fată rea nu e un păcat… mai ales în dormitor!

Iată niște trucuri pentru asta:

1. Începe înainte de a ajunge în dormitor

A fi sexy e o stare. Trebuie să înceapă înainte de dormitor. Preludiul nu se numește așa degeaba. Atinge-l, zâmbește-i, spune-i lucruri sexy.

2. Preia conducerea

Prima regulă a unei fete rele e să fie încrezătoare. Preia conducerea – nu spunem să fii dominatoare (asta dacă nu vreți amândoi), ci să inițiezi lucruri. Ia-l de mână și sărută-l tu prima în loc să aștepți.

3. Poartă ceva indcent

Înfățișarea cu siguranță ajută. Poartă niște lenjerie sexy și trimite-i și lui o poză înainte să vă întâlniți.

4. Vorbește-i murdar

Poți să-i trimiți un mesaj înainte de întâlnire sau să te apropii de el și să-i șoptești ceva obscen la ureche.

5. Folosește recuzită

E mereu un bonus atunci când încerci să mai schimbi rutina din dormitor. Dacă nu poți face rost de un bici sau niște cătușe, poți să apelezi la chestii simple, precum o cravată sau o eșarfă.

6. Pregătește-te pentru niște striptease

Acum că ați ajuns în dormitor, nu e nimic mai bun pentru a construi anticiparea. Scoate-ți hainele încet, pe rând. E foarte important să deții controlul atunci, ca el să știe că te va avea atunci când vrei tu.

7. Spontaneitatea e cheia

Una dintre trăsăturile importante ale „fetelor rele” e că fac lucruri din senin. Nu te gândi și nu planifica prea mult. Lasă ca totul să vină spontan.

8. Adu „băiatul rău” din el la suprafață

Trage-l mai aproape, spune-i ce ți-ar plăcea să-ți facă și apoi lasă-l să facă asta.

9. Nu vorbi frumos

Acesta e avantajul „fetelor rele”, nu trebuie să vorbească frumos. Fii directă. Spune-i ce vrei, cum vrei.

10. Încearcă ceva nou

Poate fi vorba despre o poziție sau doar despre un nou mod de a-l atinge. Fetelor rele le place să încerce lucruri noi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--