#Uncategorized

8 poze RUȘINOASE cu oameni BLOCAȚI în locuri ciudate

Scris de Ela la 13 ianuarie 2017

Se știe că nimeni nu vrea să fie prins într-o situație compromițătoare – ar fi foarte stânjenitor și frustrant în același timp. Unora li s-a întâmplat să fie surprinși de aparatele de fotografiat în ipostaze stranii.

Iată imaginile umilitoare:

1. Blocat într-o toaletă publică

În mai 2013 un om a rămas înțepenit într-o toaletă portabilă de la un șantier de construcții din Claremont, Cape Town. Doar picioarele, capul și brațele i se vedeau. A fost nevoie de 40 de minute pentru a-l elibera.

2. Un hoț rămas blocat în șemineu

Un băiat de 17 ani a încercat să pătrundă într-o casă prin șemineu, dar a rămas blocat pentru 12 ore. Poliția l-a ajutat să scape de acolo și apoi a fost închis pentru tâlhărie.

3. Un hoț a rămas înțepenit în lift

În 2007, Jefery W. Muman a încercat să jefuiască magazinul CVS din Ocala, Florida. A rămas înțepenit în lift pentru 12 ore. Autoritățile l-au ajutat să iasă de acolo.

4. Prizonier răms blocat în zid – evadare nereușită

Doi prizonieri au folosit o țeavă de metal pentru a crea o gaură prin care să evadeze, dar unul dintrei ei era mai solid și a rămas blocat. Pompierii au folosit un baros pentru a-l elibera.

5. Un elev a rămas blocat în scaun după ce a jucat rolul lui Anakin Skywalker

Jimmy Skufka din Oklahoma a purtat scaunul ca pe un scut, dar a rămas înțepenit. Pompierii echipei de urgență l-au ajutat pe băiat să se elibereze.

6. Un bărbat rămâne blocat într-un scaun pentru copii de la McDonald’s

Dintr-un motv necunoscut, un tânăr din Irlanda a încercat să stea pe un scaun special pentru copii și bebeluși. Când a văzut că nu se mai poate ridica, a chemat poliția în ajutor.

7. Primar suspendat pe sârmă

Primarul londonez Boris Johnson a rămas înțepenit pe sârmă. Trebuia să sărbătorească prima lui medalie de aur la Jocurile Olimpice, dar s-a dezechilibrat pe neașteptate și a rămas suspendat acolo pentru o vreme.

8. Un copilaș a rămas blocat în automatul de acadele

Cohen Stone, de doi ani, a vrut atât de mult niște bomboane încât a rămas blocat în automat la un restaurant italian din Perth. A fost eliberat de un lăcătuș în 45 de minute.

 

--