#TIPS&TRICKS

7 lucruri pe care numai femeile plinuțe le înțeleg

Scris de Ela la 23 decembrie 2016

Atunci când ești mai plinuță, mai neplăcută decât kilogramele în plus e atitudinea celorlalți, care, de cele mai multe ori, nu se gândesc înainte să comenteze și te grăbesc să te judece pentru că nu iei atitudine, că ești delăsătoare și că nu îți pasă de sănătatea ta.

Dacă greutatea pe care o ai nu este îngrijorătoare, nu îți pune în pericol sănătatea și nu te împiedică să faci ceea ce îți place, iar tu te simți bine în pielea ta, cel mai bine e să nu te lași afectată nici de răutățile celor din jur, dar nici de cei ce încearcă să te menajeze.

Iată 10 lucruri pe care numai femeile mai plinuțe le înțeleg.

1. Nu suporți cuvântul „plinuță”.

Nici „voluptuoasă”, „cu forme” sau „rotunjoară” nu ajută. Nu e ca și cum vei izbucni în plâns dacă cineva rostește cuvântul „gras”. Ești o femeie asumată și te simți bine în pielea ta, așa că nu ai vrea ca cei din jur să te menajeze.

2. Medicii îți critică greutatea

Oricare ar fi motivul pentru care mergi la doctor, ți se spune mereu că ai prea multe kilograme și că o să ai diverse probleme.

3. Complimentele nu sunt sincere

Oamenii au tendința să îți facă mereu complimente pentru a te face să te simți mai bine, indiferent dacă în ziua respectivă arăți bine sau nu. Dacă nu arăți ca trasă prin inel nu înseamnă neapărat că ai probleme cu stima de sine.

4. Dai mai mulți bani pe haine

Mărimile mai mari costă ceva mai mult decât mărimile „normale”, așa că uneori tânjești și tu să îți poți cumpăra haine de la copi

5. Nici dacă ții, nici dacă nu ții regim nu e bine

Toată lumea te judecă, deși nu ar trebui să intereseze pe nimeni ce sau cât mănânci.

6. Toată lumea face aluzii subtile

Mereu se găsește cineva să vobească despre o nouă dietă sau despre sălile de fitness, fără să se gândească la faptul că dacă (și când) vrei sau nu să slăbești e decizia ta.

7. Dacă ești singură, oamenii cred automat că e din cauza greutății tale

Oamenii din jurul tău au impresia că nu poți să găsești pe cineva din cauza felului în care arăți și că dacă ai depune mai mult efort, poate nu ai mai fi singură. Cel de lângă tine ar trebui să te placă așa cum ești, în cel mai bun caz să te ambiționeze să duci un stil de viață mai sănătos și să te sprijine.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--