#Uncategorized

8 lucruri ENERVANTE pe care le fac BĂRBAȚII

Scris de Laura P la 11 ianuarie 2017

Nici femeile, nici bărbaţii nu sunt perfecţi. Sunt lucruri pe care bărbații nu le suportă la femei şi sunt lucruri care le enervează pe femei la prietenii lor. Începând de la jocurile video și până la refuzul de ne ajuta cu treburile ce țin de casă, ne displac multe dintre activitățile voastre.

Iată 8 lucruri enervante pe care le fac bărbații:

 1. Se poartă cu superioritate

Orice relație ar trebui să presupună egalitate. Niciun bărbat nu ar trebui să aibă autoritate asupra femeii cu care se întâlnește.

 1. Sunt cu ochii pe tine

Într-o relație nu ar trebui să existe verificări sau granițe. Fiecare ar trebui să respecte spațiul personal al celuilalt. Să verfici activitățile partenerului îl poate sufoca.

 1. Urăsc cumpărăturile

Fetele chiar adoră să meargă cu iubitul lor la cumpărături.

 1. Face prea multe nazuri la mâncare

Băieți, apreciați mâncarea pe care a gătit-o pentru voi – a depus un oarecare efort pentru asta.

 1. Nu ascultă ceea ce li se spune

Fii un bun ascultător, pentru că fetelor le place să vorbească despre prietenii, familia și disputele ei și se așteaptă să iei parte la conversașie.

 1. Vorbesc cu alte fete

Nu e prietena ta nu are încredere în tine, e vorba de insecurități. Așa cum ție nu îți place să fie în preajma altor băieți, ea se așteaptă la același lucru de la tine.

 1. Te ignoră

Bărbați, fiți atenți la femeile voastre și nu le lăsați să se simtă neapreciate. Ea se așteaptă să observi totul – rochia, culoarea rujului, parfumul.

 1. Replici scurte și târzii

Când o fată îți scrie, ar vrea să îi răspunzi imediat. Indiferent cât de ocupat ești, nu o lăsa să aștepte după răspunsul tău!

Citește și: 6 greșeli pe care le fac bărbații după ce faceți amor

Poate că știi cum să exciți o fată, dar a face dragoste nu înseamnă doar ceea ce se întâmplă în timpul actului, ci și ceea ce se face înainte și după. Nu te purta într-un fel care să strice tot farmecul.

Iată o listă cu lucruri pe care nu ar trebui să le faci după întreținerea relațiilor intime:

1. Evitarea îmbrățișărilor

Nu te întoarce pe-o parte ca să dormi. Dezmierdați-vă un pic. Fă momentele de după speciale. Vorbește cu partenera și arată-i afecțiune.

2. Aprinderea televizorului

Asta ar trebui să fie ceva evident, fiindcă ar putea transmite un mesaj greșit care să-ți rănească partenera. Peterece câteva clipe alături de ea și fă-o să simtă că este cu adevărat specială.

3. Laudele

Nu contează dacă ești un superman în pat. Dacă spui de mai multe ori cât de bun ai fost nu vei face o impresie bună. Mai bine fă-i complimente partenerei – vei primi unele înapoi dacă ai fost chiar atât de bun.

4. Pregătirea de plecare

Așteaptă puțin înainte să te pregătești de plecare, chiar dacă te grăbești. Astfel nu îți vei răni deloc partenera.

5. Verificarea telefonului

Aceasta este o greșeală foarte comună pe care o fac oamenii. Evită să îți verifici telefonul dacă nu vrei ca partenera să se simtă neglijată.

6. Lucrurile rușinoase

Chiar dacă ați fost cât se poate de intimi, există limite pe care nu ar trebui să le depășești. Nu te scobi în nas, de pildă.

Citește și: 10 lucruri AMUZANTE despre BĂRBAȚI

Toată lumea știe că femeile sunt de pe Venus și bărbații de pe Marte, iar dacă băieții spun că nu ne vor înțelege niciodată, și noi putem spune același lucru despre ei. Oricât de bine crezi că îți cunoști iubitul, vei surprinde cândva vreo privire sau vreo vorbă care te va face să te întrebi ce gândește.

Poate că îi înnebunim pe băieți cu modul nostru vag de a fi, dar și ei fac același lucru. Iată însă câteva lucruri pe care orice fată trebuie să le știe despre băieți:

 1. Și băieții se emoționează

Când mergi la o primă întâlnire, ești automat agitată. Și băieții sunt la fel. Sgur că ei preiau conducerea și aleg unde să mergeți și plătesc nota cu o siguranță nefirească, dar, de fapt, au și ei emoții.

 1. Băieții adoră complimentele

Băieții își doresc foarte mult să audă complimente, nu pentru că ar căuta atenție sau ar avea nevoie, ci pentru că rareori le spune cineva ceva frumos. Le poți complimenta aptitudinile, talentele sau puterea.

 1. Te crede pe cuvânt când îi spui că ești bine

„Hey, ești bine? Știu că ne-am cam certat aseară. Ți-am scris doar ca să văd dacă ești bine și dacă pot veni mai târziu. Te iubesc. Serios.”

„Sunt bine”.

„Super!”

După 40000 de ani de evoluție, băieții tot nu și-au dat seama că „Sunt bine” înseamnă „Sunt așa supărată pe tine!”

 1. El chiar poate să gătească

Sigur că poate să gătească. Poate găti preparate excelente, dar nu îți va spune, bineînțeles. Vrea să îl aștepți tu cu masa pusă.

 1. Băieții au nevoie de pauze

Iubitul tău te iubește, nimeni nu neagă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie în fecare secundă alături de tine. E normal să aibă nevoie de pauze și de timp pentru ei și prietenii lor.

 1. Și băieții plâng

Or fi băieții masculii dominanți, dar și ei au nevoie de un plâns serios din când în când. Nu plâng în fața noastră, însă. Nu sunt niște roboți și au și ei sentimente.

 1. Băieții sunt programați să se uite după femei

E ușor să te superi când îți vezi vărbatul uitându-se la o altă femeie, dar nu ar trebui să iei asta prea în serios. Ei au de șase ori mai mult testosteron decât noi, așa că libidoul lor poate fi greu de controlat. Ai grijă doar să nu se apuce să sărute pe cineva.

 1. Băieții visează

Băieții chiar se gândesc la ziua de mâine, deși par că trăiesc de pe-o zi pe alta. Au vise și planuri mari pentru viitor și s-ar putea să nu ți le împărtășească.

Citește și: 7 MINCIUNI pe care le spun BĂRBAȚII pentru a primi ceea ce vor

S-ar putea spune că barbații pot fi niște actorii mult mai talentați decât femeile, pentru că ar putea spune orice pentru a le convinge să facă ceea ce vor. Fie că o fac doar pentru a ajunge în punctul pe care și-l doresc, pentru a sări niște etape sau pentru a face lucrurile așa cum își doresc, bărbații sunt niște ași ai textelor.

Deşi se spune că uneori e mai bine să nu cunoști anumite lucruri, iată câteva ce se ascunde în spatele minciunilor spuse de bărbați.

Îmi doresc ceva serios

Dacă vrea să te ducă acasă de la prima întâlnire, poate că nu ar trebui să-l crezi pe cuvant dacă spune că vrea ceva serios.

Mi-am făcut recent analizele

Chiar dacă nu și-au mai făcut testele de depistare a bolilor cu transmitere sexuală de peste 2-3 ani sau nu și le-au făcut niciodată, niciun bărbat nu va recunoaște asta vreodată.

Nu am mai simțit asta pentru nicio femeie

Astfel de declarații extreme sensibilizează femeile, iar bărbații sunt conștienți de asta. Dacă îți spune asemenea lucruri la început, poate că intenționează doar să te ducă în dormitor.

Prezervativul mă împiedică să ajung la orgasm

Poate să ajungă și cu prezervativ, doar că nu îi place. Dacă îți spune asta ar trebui să te întrebi câtor femei le-a mai propus partide de amor neprotejat.

Mereu folosesc protecție

Dacă susține că a folosit mereu prezervative înainte, iar ție îți propune sex neprotejat, ceva nu e bine.

Am avut parte de multe dezamăgiri în dragoste

Adesea bărbații își ascund neîncrederea, gelozia sau chiar mitocănia sub masca celui rănit în dragoste, căruia trebuie să îi dai timp și să îi ierți orice.

Nu am mai făcut așa ceva

Dacă îi vei descoperi cu vreo minciună sau afl că te-au înșelat, bărbații vor jura că este prima dată când se întâmplă așa ceva.

Citește și:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--