#Uncategorized

8 lucruri ENERVANTE pe care le fac BĂRBAȚII

Scris de Ela la 11 ianuarie 2017

Nici femeile, nici bărbaţii nu sunt perfecţi. Sunt lucruri pe care bărbații nu le suportă la femei şi sunt lucruri care le enervează pe femei la prietenii lor. Începând de la jocurile video și până la refuzul de ne ajuta cu treburile ce țin de casă, ne displac multe dintre activitățile voastre.

Iată 8 lucruri enervante pe care le fac bărbații:

  1. Se poartă cu superioritate

Orice relație ar trebui să presupună egalitate. Niciun bărbat nu ar trebui să aibă autoritate asupra femeii cu care se întâlnește.

  1. Sunt cu ochii pe tine

Într-o relație nu ar trebui să existe verificări sau granițe. Fiecare ar trebui să respecte spațiul personal al celuilalt. Să verfici activitățile partenerului îl poate sufoca.

  1. Urăsc cumpărăturile

Fetele chiar adoră să meargă cu iubitul lor la cumpărături.

  1. Face prea multe nazuri la mâncare

Băieți, apreciați mâncarea pe care a gătit-o pentru voi – a depus un oarecare efort pentru asta.

  1. Nu ascultă ceea ce li se spune

Fii un bun ascultător, pentru că fetelor le place să vorbească despre prietenii, familia și disputele ei și se așteaptă să iei parte la conversașie.

  1. Vorbesc cu alte fete

Nu e prietena ta nu are încredere în tine, e vorba de insecurități. Așa cum ție nu îți place să fie în preajma altor băieți, ea se așteaptă la același lucru de la tine.

  1. Te ignoră

Bărbați, fiți atenți la femeile voastre și nu le lăsați să se simtă neapreciate. Ea se așteaptă să observi totul – rochia, culoarea rujului, parfumul.

  1. Replici scurte și târzii

Când o fată îți scrie, ar vrea să îi răspunzi imediat. Indiferent cât de ocupat ești, nu o lăsa să aștepte după răspunsul tău!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--