#TIPS&TRICKS

8 lucruri DEZGUSTĂTOARE pe care femeile recunosc că le fac

Scris de Ela la 19 decembrie 2016

Pe când bărbaţii fac lucruri scârboase şi nu se sfiesc nici dacă se întâmplă în public, ba chiar mai organizează și diverse competiții (pentru că societatea încurajează asta), femeile sunt puse pe un piedestal și e de așteptat din partea lor să se comporte mereu ca niște doamne.

De fapt, și femeile fac destule lucruri scârboase, pe care se străduiesc însă din răsputeri să le ascundă. Iată câteva exemple:

1. Se uită în toaletă

Toată lumea se uită în toaletă – nu mai judecați! Motivele sunt însă diferite. Bărbații vor să vadă ce le-a ieșit din fund, iar ferele sunt mai interesate de partea din față. Urina schimbată poate indica o infecție, iar sângele e semn bun dacă fata își face griji în privința ciclului.

2. Nu își spală frecvent părul

Multe fete își spală părul doar o dată pe săptămână – sau nici atât. Asta nu se observă deoarece folosesc șampon uscat sau evită activităție care produc transpirația care duce la părul unsuros. E mai sănătos pentru păr, dar scalpul va fi uleios.

3. Mănâncă de pe fundul poșetei

Poșetele femeilor sunt pline de mister. Când vine vorba de alimente, fetele țin în geantă gumă, bomboane sau medicamente – care rămân acolo o veșnicie! Și lor nu le pasă. Vor mânca orice, vor lua chiar și medicamentele expirate.

4. Nu-și spală sutienele

Unele sutiene se spală doar de mână – așa că fetele doar continuă să le poarte și chiar le păstrează în același sertar cu cele curate. E la fel de rău și dacă le spală în chiuvetă, fără să o fi curățat de urmele de pastă de dinți.

5. Încearcă mostrele cosmeticelor

Sub pretextul că vor să încerce produsul înainte de al-l achiziționa, fetele nu se sfiesc să încerce mostre care au mai fost folosite de nu se știe câte persoane înainte.

6. Își pigulesc fețele

Înainte de culcare, în afară de a se spăla pe față și pe dinți, fetele își mai și storc coșurile. Sunt obsedate să îndepărteze tot ce crește pe corpul lor, ca să nu mai vorbim că sapă după părul crescut pe sub piele.

7. Nu fac duș

Bărbații trebuie să se spele și de două ori pe zi, fiindcă miros din cap până în picioare. Femeile pot sta și câteva zile fără să se spele, încurajate și de articolele pentru igiena personală, cum sunt șervețelele de bebeluși pentru părțile intime.

8. Nu se epilează des

Multe dintre ele se epilează doar când au o întâlnire – și atunci doar de la genunchi în jos. De asemenea, multe femei din Europa nu se epilează prea des nici la subraț, dar cel mai rău e în cazul părului facial.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--