#TIPS&TRICKS

8 lucruri DEZGUSTĂTOARE pe care femeile nu recunosc că le fac

Scris de Laura P la 19 decembrie 2016

Pe când bărbaţii fac lucruri scârboase şi nu se sfiesc nici dacă se întâmplă în public, ba chiar mai organizează și diverse competiții (pentru că societatea încurajează asta), femeile sunt puse pe un piedestal și e de așteptat din partea lor să se comporte mereu ca niște doamne.

De fapt, și femeile fac destule lucruri scârboase, pe care se străduiesc însă din răsputeri să le ascundă. Iată câteva exemple:

1. Se uită în toaletă

Toată lumea se uită în toaletă – nu mai judecați! Motivele sunt însă diferite. Bărbații vor să vadă ce le-a ieșit din fund, iar ferele sunt mai interesate de partea din față. Urina schimbată poate indica o infecție, iar sângele e semn bun dacă fata își face griji în privința ciclului.

2. Nu își spală părul regulat

Multe fete își spală părul doar o dată pe săptămână – sau nici atât. Asta nu se observă deoarece folosesc șampon uscat sau evită activităție care produc transpirația care duce la părul unsuros. E mai sănătos pentru păr, dar scalpul va fi uleios.

3. Mănâncă de pe fundul poșetei

Poșetele femeilor sunt pline de mister. Când vine vorba de alimente, fetele țin în geantă gumă, bomboane sau medicamente – care rămân acolo o veșnicie! Și lor nu le pasă. Vor mânca orice, vor lua chiar și medicamentele expirate.

4. Nu-și spală sutienele

Unele sutiene se spală doar de mână – așa că fetele doar continuă să le poarte și chiar le păstrează în același sertar cu cele curate. E la fel de rău și dacă le spală în chiuvetă, fără să o fi curățat de urmele de pastă de dinți.

5. Încearcă mostrele cosmeticelor

Sub pretextul că vor să încerce produsul înainte de al-l achiziționa, fetele nu se sfiesc să încerce mostre care au mai fost folosite de nu se știe câte persoane înainte.

6. Își pigulesc fețele

Înainte de culcare, în afară de a se spăla pe față și pe dinți, fetele își mai și storc coșurile. Sunt obsedate să îndepărteze tot ce crește pe corpul lor, ca să nu mai vorbim că sapă după părul crescut pe sub piele.

7. Nu fac duș

Bărbații trebuie să se spele și de două ori pe zi, fiindcă miros din cap până în picioare. Femeile pot sta și câteva zile fără să se spele, încurajate și de articolele pentru igiena personală, cum sunt șervețelele de bebeluși pentru părțile intime.

8. Nu se epilează des

Multe dintre ele se epilează doar când au o întâlnire – și atunci doar de la genunchi în jos. De asemenea, multe femei din Europa nu se epilează prea des nici la subraț, dar cel mai rău e în cazul părului facial.

Citește și: 7 lucruri pe care le fac FEMEILE când sunt SINGURE

Fiecare dintre noi se gândește la anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. E timpul pentru noi, așa că doar noi știm ce înseamnă asta. Există diferențe între bărbați și femei și la acest capitol. O artistă din Arkansas ne arată ce crede ea că fac femeile când nu le vede nimeni, în intimitatea caselor lor. Munca ei poate ajuta la înfrângerea barierelor dintre sexe și promovează înțelegerea între oameni.

Iată 7 lucruri pe care le fac femeile atunci când sunt singure:

1. Mânâncă dulciuri fără nicio reținere

O felie nu mai e un păcat. E doar floare la ureche.

2. Are un câine prin preajmă când stă pe toaletă

Poate că îi e frică să stea singură.

3. Timpul de relaxare e timp pentru laptop

Îi place să spioneze sau să se uite pe bloguri, să-și pună la punct propriul blog sau să caute noile tendințe din modă.

4. Vopsirea unghiilor e perfectă pentru o petrecere de ceai

E nevoie de atenție, concentrare și puțini antioxidanți.

5. Citirea unei cărți necesită niște mâncare

Alimentele crocante și sărate stimulează înțelegerea a ceea ce citește. Îi poate diminua reacțiile scandaloase când citește ceva ciudat.

6. Totul din frigider e pentru ea

Asta e. Poate mânca orice, mai ales când e singură.

7. Câinii se transformă în perne

Citește și: 8 lucruri RUȘINOASE pe care le fac femeile ÎN PUBLIC

Femeile sunt văzute ca exemple de comportament potrivit în societate, dar uneori sunt mult mai ciudate decât s-ar crede. Deși pozează în persoane foarte delicate și ai aștepta de la femei să fie niște ființe gingașe tot timpul, adevătul e departe de a fi acesta. Feicare femeie are zile mai proaste în care nu-i pasă de ce se întâmplă în jurul ei sau cum e privită și se comportă așa cum simte, fără să se gândească că cei din jur o vor judeca.

Fie că e vorba de lucruri mărunte sau altele de-a dreptul dezgustătoare, absolut toate femeile au făcut măcar unul dintre aceste lucruri o dată în viață. Până la urmă, în momente de slăbiciune, oamenii sunt oamenii, indiferent dacă reprezintă sexul frumos sau nu.
Iată niște exemple de lucruri bizare pe care le fac fetele:

1. Își storc coșurile.

2.  Încearcă să își curețe genele de bobițele de rimel și le rup.

3. Se scobesc în nas atunci cred că nu le vede nimeni.

4. Poartă lenjerie intimă prea strâmtă și apoi trag de ea tot timpul.

5. Își ajustează tampoanele în public și pretind că doar își aranjează hainele.

6. Folosesc hârtie igienică atunci când rămân fără tampoane.

7. Folosesc toaleta bărbaților când cea a doamnelor este prea aglomerată.

8. Se prefac că vorbesc la telefon pentru a evita o conversație cu o persoană pe care o întâlnesc.

 

Citește și: 7 imagini AMUZANTE care arată cât de DIFERIT gândes BĂRBAȚII și FEMEILE

De multe ori, bărbații și femeile văd aceleași lucruri într-un mod total diferit. Iată câteva expresii care pot fi înțelese complet diferit de cătrei femei și de către bărbați – nu e vorba de cine are dreptate:

1. O să vorbim

El: Pentru bărbați, orice dialog presupune o problemă sau ceva care trebuie rezolvat. Ei folosesc această frază numai cu un scop precis și, când aud asta, devin încordați pentru că înseamnă că ceva a mers prost.

Ea: Pentru femei, comunicarea e un mod de a-și întări legăturile cu partenerii. De aceea, nu e neapărat vorba de o problem.

2. Nu mă asculți

El: Bărbatul înțelege mai bine informația când e tăcut și concentrat, iar de aceea pare că nu e atent la tine. Reproșurile că nu te ascultă îl surprind și îl pot chiar jigni, pentru că el chiar încearcă să înțeleagă.

Ea: Femeia, când ascultă cu atenție, folosește multe exclamații și gesturi deoarece, pentru a înțelege, trebuie să „trăiască” situația. Bărbații nu înțeleg acest tip de comportament care, de multe ori, îi enervează, deoarece îi împiedică să se concentreze.

3. Vom face asta împreună

El: Bărbaților nu le place să-și împartă victoriile și nici să muncească în echipă. De aceea, nu îi încântă ideea de a munci în echipă și nu vor propune asta prea des.

Ea: Femeile sunt mai unite și e foarte important pentru ele să aibă o echipă care să le susțină. Orice motiv de a face ceva împreună e o șansă pentru ele de a vedea că nu sunt singure.

4. Tăcerea

El: De foarte puține ori bărbații zic asta cu un motiv special – de cele mai multe ori au nevoie de tăcere ca să controleze stresul sau ca să se gândească la vreo problemă.

Ea: În ceea ce privește tăcerea femeilor, ele își „pedepsesc” adesea soții nemaispunând o vorbă. Ele folosesc tăcerea ca pe un mijloc de manipulare, iar pentru partenerii lor acest tip de comportament rămâne un mister.

5. Atunci când sună telefonul


Bărbații se străduiesc mai mult decât femeile să-și îndrepte atenția de la o problem la alta. De aceea, „vorbim mai târziu” e o frază neutră pentru ei, deoarece le e greu să răspundă chiar și la o întrebare simplă dacă se gândesc la altceva.

Ea: Femeile sunt multifuncționale și pot trece de la ceva la altceva. De aceea, atunci când le spui „Vorbim mai târziu”, ele înțeleg că nu ești dispus să le acorzi atenție.

6. E bun


El: Bărbații sunt mai puțin emotive – nu contează cât de minunate sunt hainele tale sau cât de bună e mâncarea, ei tot vor spune că e „bună” sau „nu-i rău”.

Ea: Femeile vorbesc ceva mai mult decât bărbații și, pentru a nu se repeta, folosesc tot felul de cuvinte – „minunat”, „încântător”, „fascinant”.

7. Treburi bărbătești


El: Atunci când partenerul îți spune că vrea să facă ceva bărbătesc, probabil nu și-a ales bine cuvintele sau îi e rușine să-ți spună.

Ea: Multe fete, atunci când aud asta, cred că iubiții lor vor ieși cu altcineva.

Citește și: 9 imagini HAIOASE care arată că BĂRBAȚII și FEMEILE văd lumea complet DIFERIT

Ți s-a întâmplat vreodată să te întrebi dacă femeile și bărbații nu sunt cumva de pe planete diferite? Există o grămadă de lucruri pe care noi, femeile, le facem foarte diferit față de bărbați.

Sunt foarte multe situații amuzante în care se găsesc femeile și pe care bărbații nu le înțeleg, dar și invers. Ce să mai, o adevărată bătălie a sexelor. Bărbații și femeile interpretează diferit lumea din jurul lor, deși nu trăiesc în niște realități complet diferite – dar toți sunt frumoși în felul lor.

Iată câteva exemple:

1.

Ce spune femeia: Știi unde e penseta mea?

Ce înțelge bărbatul: Știi unde e mini-dispozitivul meu de tortură?

2.

Ce spune femeia: Astăzi avem ravioli cu ricotta, iar la desert panacota.

Ce înțelge bărbatul: Am pregătit niște mâncare.

3.

Ce spune femeia:  Sunt la magazin. Mă uit la perdele și nu mă pot hotărî între nuanțele de teracotă, roșu intens și marsala.

Ce înțelge bărbatul: Sunt la magazin. Mă uit la perdele și nu mă pot hotărî între nuanțele de roșu.

4.

Ce spune femeia:  Am nevoie de o nouă jachetă, de un nou pulover, de un cardigan și de o bluză penntru iarnă.

Ce înțelge bărbatul: Am nevoie de îmbrăcăminte pentru iarnă. De multă îmbrăcăminte pentru iarnă.

5.

Ce spune femeia: Sunt la magazin. Intru și ies în cinci minute.

Ce înțelge bărbatul: Mergi la plimbare, să-ți iei o cafea și să mănnânci ceva. Voi sta cel puțin o oră și jumătate.

6.

Ce spune femeia: Ți-am cumpărat niște gel de duș.

Ce înțelge bărbatul: Ți-am cumpărat niște gel de duș, săpun și spumă de ras – toate într-o singură sticlă.

7.

Ce spune femeia: Trebuie să vorbim…

Ce înțelge bărbatul:  Felicitări! Ai fost invitat la o prelegere de trei ore numită „Influența șosetelor uitate asupra familiilor fericite.”

8.

Ce spune femeia: Știi unde mi-am lăsat fondul de ten și crema bronzantă?

Ce înțelge bărbatul: Știi unde mi-am lăsat produsele pentru tencuit?

9.

Ce spune o femeie: Mi-am rupt o unghie.

Ce înțelege bărbatul: Adu prăjitură, flori și vin. Mă paște o depresie.

Citește și 12 lucruri pe care bărbații și femeile le fac DIFERIT

Bărbații și femeile pot fi foarte diferiți. Se poate vedea asta atât la lucrurile mărunte, cât și la cele importante. Ține minte, nu e nevoie să te îngrijorezi prea mult din cauza acestor diferențe – din contră, ar trebui să ne bucurăm că există. După cum se spune, contrariiile se atrag, iar asta e ccea ce creează magia pe care o știm sub numele de dragoste.

Iată câteva exemple:

1. Se dezbracă diferit

Cel mai adesea, bărbații își duc mâinile în spatele umerilor, trăgându-și bluza de pe spate folosindu-se de guler. Femeile își încrucișează brațele în față, scoțându-și hainele apucându-și manșetele și întorcându-le apoi pe dos. Bărbații pot folosi ambele metode, dar femeile o folosesc numai pe ultima. Asta se întâmplă fiindcă hainele femeilor sunt mai strâmte, iar metoda „masculină” pur și simplu nu ar funcționa.

1-dezbraca

2. Își arată mâinile într-un mod diferit

Dacă sunt puși să facă asta, bărbații (numai dacă nu au nimic de ascuns) îți vor arăta mereu palmele, în timp ce femeile, din anumite motive îți oferă dosul palmei.

3. Își amintesc informația diferit

Memoria unei femei e ca un dulap imens, cu o mulțime de rafturi pe care totul e în ordine. Ea va reține informații despre toți cei pe care îi întâlnește și tot ce se întâmplă. Bărbații, în schimb, își vor aminti doar lucrurile pe care ei le consideră cu adevărat importante.

4. Cască diferit

Cel mai adesea, bărbații își acoperă gura cu pumnul când cască, în timp ce femeile își folosesc palma deschisă – probabail pentru că e considerat a fi un gest mai elegant și mai „feminin”.

2-casca

5. Aud sunetele în mod diferit

Femeile au un auz mai ascuțit, fiind experte în receptarea sunetelor de înaltă frecvență. În mod uimitor, femeile sunt „programate” să audă plânsul unui copil sau o pisică ce miaună pe undeva. Oricum, la fel de fascinant e că bărbații pot spune din ce direcție vine sunetul mai bine decât femeile.

6. Se așează

Femeile stau, de obicei, cu picioarele încrucișate, adesea înfășurându-le unul în jurul altuia. Bărbații preferă să stea mai împrăștiat, cu genunchii cât mai îndepărtați. În parte, asta se datorează hainelor – nu ar fi o idee bună ca o femeie să stea ca un bărbat dacă poartă o fustă scurtă. Pentru bărbați, pe de altă parte, poziția ține de evoluție: aceasta este poza tipică a masculului alfa.

3-asezati

7. Disting între dreapta și stânga în mod diferit

Bărbații nu le încurcă niciodată, din moment ce partea lor cea mai activă de creier e ori emisfera dreaptă, ori cea stângă – niciodată ambele. Femeile se uită de obicei la un inel sau se gândesc cu care mână scriu, pentru a își reaminti.

8. Văd diferit

Ochii bărbaților sunt ca un binoclu, viziunea lor e de tip tunel (văd clar în față și departe ) – vederea unui vânător capabil să își urmărească prada. Femeile au o viziune periferică. S-a spus că acesta ar fi rezultatul faptului că o femeie trebuie să vadă cât mai mult din ce e în jurul ei, pentru a fi atentă la copii și pentru a detecta rapid pericolele. Aceste diferențe pot avea consecințe serioase: companiile de asigurări pretind că e mai puțin probabil ca femeile să fie implicate în accidente rutiere în care mașina e lovită dintr-o parte. E posibil însă să își zgârie mașina încercând să parcheze paralel.

9. Își leagă halatele de baie în mod diferit

Femeile își leagă halatul strâns în jurul taliei, iar bărbații în jurul șoldurilor. Unii spun că asta se întâmplă fiindcă femeile vor să își evidențieze mereu silueta, alții cred că așa le e comfortabil.

5-halate

10. Interpretează sentimentele în mod diferit

Se spune că o femeie poate interpretat semnale vizuale, verbale și de tot felul aproape instantaneu. Când o femeie intră într-o cameră plină de necunoscuți, va putea spune cine se înțelege cu cine și care e dispoziția fiecăruia. Când un bărbat intră într-o cameră, va scana rapid mediul, se va uita după ieșiri, va căuta fețele familiare și va încercă să își dea seama cine e un potențial inamic. Mai mult, bărbații nu pot înțelege când o femeie se simte jignită decât dacă aceasta îi spune direct, dar ea se așteaptă de obicei ca el să recunoască semnalele subtile pe care le transmite.

11. Se ocupă de sarcini în mod diferit

Bărbații se concentrează în general pe o singură sarcină, iar femeile se pot ocupa de mai multe lucruri în același timp. Asta ține tot de evoluție, deoarece era necesar ca bărbații să se concentreze pe vânat, iar dacă o femeie era atentă numai la culesul fructelor și rădăcinilor, copiii săi puteau fi puși în pericol.

12. Fac față problemelor în mod diferit

Pentru o femeie, cu cât vorbește mai mult despre o problemă, cu atât e mai ușor. Când un bărbat are o problemă e mult mai probabil să stea în fața televizorului și să stea supărat în tăcere. Face față stresului distrăgându-și atenția de la probleme. Când se va simți mai calm, va începe să caute o soluție pentru oricare e chestiunea greșită – și o va face pe cont propriu. A-i da sfaturi sau sugestii doar îl va enerva.

sursa: brightside.me

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--