#TIPS&TRICKS

8 imagini în care se vor regăsi toate femeile

Scris de Ela la 20 decembrie 2016

Femeile sunt niște creaturi superbe, misterioase și sofisticate… Sau cel puțin, asta ar trebui să-i lăsăm pe bărbați să creadă. Ei bine, adevărul este că de multe ori, femeile se află în situații de-a dreptul hilare și așteptările lor nu prea corespund cu realitatea.

Cele mai multe femei se vor regăsi în aceste imagini:

Când îți pui părul pe bigudiuri

Știi femeile alea sexy îmbrăcate în lenjerie intimă și cu bucle perfect așezate pe bigudiuri? De câte ori te-ai aflat în situați asta? Cele mai multe dintre femeie ar spune că niciodată. Nu numai că nu arăți ca femeile de la televizor, dar mai e și foarte incomod să stai cu bigudiuri în cap. Când depui atâta efort și rezultatul final e un dezastru, parcă îți vine să juri că nu vei mai încerca niciodată.

Când îți tunzi părul scurt

În ultimul timp, din ce în ce mai multe femei aleg acest tip de tunsoare. Din păcate, de cele mai multe ori ajungi să regreți această decizie, pentru că nu tuturor li se potrivește…

Decorarea apartamentului

Toate ne imaginăm de la o vârstă fragedă cum va arăta rochia de mireasă și casa visurilor noastre. Adevărul este că decorurile minunate pe care le vezi în revistele de decorațiuni interioare nu se obțin foarte ușor. E foarte costisitor să decorezi o casă, așa că mult timp te vei mulțumi cu mai puțin până când vei reuși să cumperi tot ce îți dorești.

Când te machiezi

Urmează să ai o zi foarte importantă și te bucuri că ai mult timp la dispoziție pentru a te aranja exact așa cum vrei? Dacă nu ești chiar o maestră a pensulelor de machiaj, s-ar putea să dureze mult mai mult decât ți-ai imaginat.

Când îți hrănești bebelușii

Foarte multe femei au un instinct matern bine dezvoltat și abia așteaptă să devină mămici. Mai bine te-ai bucura de libertate cât mai poți, pentru că e mult mai greu decât ai crede să ai grijă de un bebeluș.

Cererea perfectă în căsătorie

Toate ne gândim cum am vrea să fie momentul, unde, ce am vrea să spună… Este evident că bărbații din viața noastră nu ne pot citi gândurile și că s-ar putea să nu iasă exact așa cum ne-am dorit. Ține minte ceea ce simte pentru tine e mai important decât modul în care te cere în căsătorie.

Când gătești

Nu toate femeile sunt master chefi…

Cum dormi

Recunoaște că ai avut măcar o noapte în care ai fost mult prea obosită și ai adormit fără să-ți dai seama. Sau mai multe…

sursa foto: brightside.me

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--