#TIPS&TRICKS

8 gesturi pe care femeile le ADORĂ la bărbați

Scris de Ela la 02 decembrie 2016

Ți s-a spus vreodată că băieții buni se găsesc numai în filme și romane de dragoste? Uneori fetele din ziua de azi cred că nu mai există cavalerism decât în filme sau cărți, dar poți fi sigură că nu e chiar așa. Încă mai există „prinți pe cal alb”.
Iată 8 exemple de gesturi care fac inima unei fete să bată mai repede și care îi transformă pe bărbați în Făt Frumos:

Îți deschide ușa

1

Un bărbat căruia nu îi e prea lene să coboare din mașină și să-i deschidă ușa doamnei sale este cu siguranță atent și manierat. Pentru el e important ca femeia să se simtă confortabil și în siguranță. Orice fată va aprecia acest gest care pare nesemnificativ la început.

 

Îți păstrează ultima bucățică de mâncare

2-mancare

Toată lumea știe că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac. Indiferent cât de demodat sună, e adevărat. Dacă un bărbat îi oprește femeii ultima bucată de mâncare, înseamnă că îi pasă de ea cu adevărat.

Petrece timp cu familia ta

3-familie

Dacă un bărbat alege să petreacă timp cu familia ta și nu să se ducă la fotbal cu colegii în weekend, poți fi sigură că el e cel potrivit pentru tine.

Te prezintă tuturor

4-gatsby

Un domn adevărat știe că dacă un își prezintă iubita atunci când întâlnește un prieten pe stradă și decide să discute cu el, biata fată se va simți nelalocul ei.

Îți face cadouri fără un motiv special

5-flori

„Prinții” din ziua de azi nu au nevoie de ocazii speciale pentru a le oferi flori sau cadouri doamnelor lor. Le cumpără doar pentru că știu că asta le  face persoana favorită să zâmbească.

Te protejează mereu

6-iubire

E vorba de un mic gest pe care nu orice fată îl observă. Oricum, e destul de evident că prin a alege să meargă pe exteriorul trotuarului bărbatul își protejează femeia de orice situații neașteptate.

Te sărută pe frunte

Dacă un bărbat face asta, înseamnă că e foarte atașat de tine.

Dacă un bărbat face asta, înseamnă că e foarte atașat de tine.

Te ajută mereu să îți pui haina

9-protejare

Un bărbat manierat te ajută mereu să te îmbraci sau îți dă haina lui când e frig.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--