#TIPS&TRICKS

7 tendințe RUȘINOASE care ar trebui să dispară

Scris de Ela la 21 februarie 2017

Moda a fost foarte capricioasă în ultimii ani. Dacă unele tendințe vor trece de testul timpuluui, altele ar trebui să rămână în trecut (sau la coșul de gunoi), unde le e locul. Iată niște modele de haine care ar fi fost mai bine să nu existe.

1. Pantalonii lăsați

Băieți, e vremea să vă trageți pantalonii pe voi. Această modă ține de prea mult timp, făcându-i pe tipi să creadă că ne interesează lenjeria lor.

2. Bureții pentru umeri

Au apărut prin anii treizeci, pentru a crea iluzia unei talii mai mici și au mai fost la modă de câteva ori de atunci, mai ales prin anii optzeci.

3. Colanții purtați ca pantaloni

Alt trend din anii optzeci, colanții te făceau să pari mai slabă – purtați pe sub o fustă sau o rochie. Oricum, de când au devenit o alternativă pentru pantaloni, lenjeria intimă e complet la vedere prin materialul transparent.

4. Ciocate

Acești pantofi complet atât de nepractici din perioada medievală erau considerați un simbol al bogăției pe atunci. Împreună cu oalele de noapte și ciuma, pantofii aceștia ar trebui să rămână probabil în Evul Mediu.

5. Lumânărica

Un stil esențial al anilor șaizeci – deși nimănui nu i-a stat bine cândva cu părul scurt în față și lung în spate. Nici măcar în mod ironic nu ar trebui să se tundă cineva așa.

6. Pantalonii de harem

Acești pantaloni largi au fost purtați de MC Hammer și s-au dovedit populari printre tinerele fete ce stau la coadă la Sturbucks pentru latte-uri condimentate.

7. Arcurile pentru crinolină

Purtate de femei în secolul XIX, aceste fuste făceau talia să pară foarte subțire și fundul foarte mare. De asemenea, făceau ca așezarea sau mersul să fie imposibile, plus că dăunau șoldurilor. Ar trebui să rămână cu siguranță în trecut.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--