#TIPS&TRICKS

7 modalități incredibil de SIMPLE prin care să îți organizezi dulapul

Scris de Ela la 19 octombrie 2016

Ai sertarele pline cu șosete vechi, costume de baie și mănuși pe care nu le porți niciodată? În zilele noastre, păstrarea organizată a hainelor și a obiectelor vestimentare este o adevărată artă. Aparent, întotdeauna avem prea multe haine și prea puțin spațiul pentru ele.

Iată câteva secrete care te vor ajuta să depozitezi hainele astfel încât să își păstreze prospețimea, dar să le și poți găsi cu ușurință:

#1

Scapă de lucrurile de care nu ai nevoie

1-haine-chitite

Înainte de toate trebuie să îți sortezi hainele. Scuzele de genul „am putata rochia asta acum 3 ani, poate o voi mai purta ” nu sunt acceptate.

#2

Depozitează-le în funcție de sezon

2-dulap-organizat

Toamna ajunge aproape de final, iar iarna își face simțită prezența. Acum este momentul să acorzi câteva momente pentru a îți reorganiza dulapurile și de a pune de o parte ce nu îți va mai fi de folos în timpul iernii.

#3

Sortează-le inteligent

3-prosoape-chitite

Acest tip de sortare te va ajuta să găsești mai repede articole de care ai nevoie. Există mai multe moduri de a împărți hainele: în funcție de culoare, tip ( tricourile si puloverele pe raftul superior si pantalonii si fustele pe cel inferior) sau meterial.

#4

Folosește-te de mici ajutoare

4-umerase

Umerașele ,cutiile si coșurile transparente te pot ajuta sa îți stochezi mai ușor hainele și să economisești spatiu. Pentru comoditate și un aspect mai drăguț poți scrie pe fiecare cutie ce conține.

#5

Sortează pantofii și gențile

5-genti-si-pantofi

Fiecare pereche de încălțăminte și geantă ar trebui să aibă locul ei in dulap. Ghetele si pantofii își găsesc cel mai bine locul pe raftul de jos. Pentru cizmele lungi un sfat util ar fi să le agăți pe un umerașe pentru a își menține forma.

#6

Organizează hainele în sertare

6-haine-chitite

Pentru a facilita curățarea și pentru a încăpea cat mai multe haine, trebuie să rostogolești hanele si sa le pui în poziție verticală. Poți săle separi folosind un perete despărțitor din carton. Acesta este un mod convenabil de a depozita lenjeria de corp, tricourile sau eșarfele si șosetele.

#7

Cum păstrezi hainele proaspete

7-dulap-improspatat

Înainte să îți pui tricotajele de lână în dulap, ar trebui să aerisești dulapul. Cel mai bine este să faci acest lucru în aer liber. Înainte de a le depozita pe perioada sezonieră, ar fi bine să fie spălate și puse în pungi de plastic. Ține dulapul deschis din când în când și astfel hainele nu vor reține miros.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--