#TIPS&TRICKS

7 MINCIUNI pe care le spun BĂRBAȚII pentru a primi ceea ce vor

Scris de Ela la 28 decembrie 2016

S-ar putea spune că barbații pot fi niște actorii mult mai talentați decât femeile, pentru că ar putea spune orice pentru a le convinge să facă ceea ce vor. Fie că o fac doar pentru a ajunge în punctul pe care și-l doresc, pentru a sări niște etape sau pentru a face lucrurile așa cum își doresc, bărbații sunt niște ași ai textelor.

Deşi se spune că uneori e mai bine să nu cunoști anumite lucruri, iată câteva ce se ascunde în spatele minciunilor spuse de bărbați.

Îmi doresc ceva serios

Dacă vrea să te ducă acasă de la prima întâlnire, poate că nu ar trebui să-l crezi pe cuvant dacă spune că vrea ceva serios.

Mi-am făcut recent analizele

Chiar dacă nu și-au mai făcut testele de depistare a bolilor cu transmitere sexuală de peste 2-3 ani sau nu și le-au făcut niciodată, niciun bărbat nu va recunoaște asta vreodată.

Nu am mai simțit asta pentru nicio femeie

Astfel de declarații extreme sensibilizează femeile, iar bărbații sunt conștienți de asta. Dacă îți spune asemenea lucruri la început, poate că intenționează doar să te ducă în dormitor.

Prezervativul mă împiedică să ajung la orgasm

Poate să ajungă și cu prezervativ, doar că nu îi place. Dacă îți spune asta ar trebui să te întrebi câtor femei le-a mai propus partide de amor neprotejat.

Mereu folosesc protecție

Dacă susține că a folosit mereu prezervative înainte, iar ție îți propune sex neprotejat, ceva nu e bine.

Am avut parte de multe dezamăgiri în dragoste

Adesea bărbații își ascund neîncrederea, gelozia sau chiar mitocănia sub masca celui rănit în dragoste, căruia trebuie să îi dai timp și să îi ierți orice.

Nu am mai făcut așa ceva

Dacă îi vei descoperi cu vreo minciună sau afl că te-au înșelat, bărbații vor jura că este prima dată când se întâmplă așa ceva.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--