#TIPS&TRICKS

7 greșeli pe care le faci când alegi hainele

Scris de Ela la 06 octombrie 2016

Poți să te duci la sala de sport tot timpul, să mănânci numai mere verzi, să alergi în fiecare dimineață și să ajungi să ai kilogramele la care îți doreșiti, dar poți strica totul prin alegerea unei ținute greșite.  

Iată o selecție de sfaturi eficiente care te vor ajuta să alegi hainele potrivite pentru tine: 

1. Culorile luminoase
1

Culorile luminoase te fac să arăți mai mare într-o măsură mult mai mare decât tonurile subtile. Aruncă o privire la aceste imagini. Modelul de bluză este același, singura diferență dintre ele este culoarea. Pe partea stângă, talia și umerii fetei par mult mai pline decât pe dreapta. Jumătățile inferioare ale celor două ținute sunt de asemenea diferite – negru, de obicei, face ca cineva să pară mai slab, dar design-ul poate strica efectul. Pantalonii largi fac modelul să arate mult mai mare comparând cu ținuta din dreapta.

2. Dungi orizontale late

2

Singurul lucru mai rău decât dungile orizontale pe îmbrăcăminte sunt dungile orizontale largi și luminoase. Genul de fustă din imaginea stângă este soluția perfectă în cazul în care vrei să pară că te-ai îmbrăcat cu un sac. O rochie într-o singură culoare, un print subtil și o curea lată neagră în talie, pe de altă parte, vor scoate în evidență cele mai bune caracteristici și te vor face să arați mult mai slabă.

3. Decolteul 

3

Un decolteu oval pe rochie poate da impresia că ești mult mai plinuță, decât ești, în timp ce un decolteu în V te poate face să arăți foarte elegant.  

4. Printuri de dimenisiuni mari cu elemente orizontale

4

Printurile mari te fac să arăți mai mare, iar sandalele cu șireturi legate pe lungimea piciorului, fac picioarele să pară mai scurte. Pe de altă parte, un decolteu ascuțit și o fantă în fusta ta, te poate face să arăți mult mai înaltă. Ai grijă să selectezi lucrurile făcute dintr-o singură culoare și alege pantofi apropiați de tonul pielii. Acest lucru te va face să pari mai înaltă și mai subțire. 

5. Haine încărcate

5

Volane interminabile, pliuri și decorațiuni? Toate acestea fac să pară că ai cu cel puțin jumătate de kilogram mai mult.  Încearcă să alegi haine mai simple, cum ar fi o fustă cu fermoar care va prelungi silueta sau haine cu decorațiuni verticale.

6. Imprimeuri orizontale

6

Imprimeurile orizontale dau impresia că ești mai corpolent. Dacă îți plac foarte mult imprimeurile și nu vrei să renunți la ele, tot ce trebuie să faci e să schimbi direcția de la dungi orizontale la verticale. Acestea te vor face să pari mai slabă. Ca alternativă,  poți opta întotdeauna pentru o combinație clasică de elemente diferite culori.

7. Carouri

7

Hainele care au un model în carouri pot strica foarte mult imaginea ta. Poate crezi că arată elegant, însă de cele mai multe ori lățesc șoldurile. Alege mai bine un imprimeu neutru.  

Dacă ești totuși un fan foarte mare al carourilor, alege o haină cu pătrățele mici în detrimentrul celor mari.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--