#TIPS&TRICKS

5 LUCRURI pe care bărbații le URĂSC în PAT

Scris de Laura P la 11 august 2017

Există câteva lucruri despre care fetele cred că le plac bărbaților, dar adevărul e exact invers. E adevărat că fiecare are preferințele sale, dar există anumite chestii pe care majoritatea bărbaților le urăsc. Iată câteva de care lor nu le pasă, care nu le plac sau pe care le urăsc complet:

1. Mușcăturile

Unora le plac…probabil, dar celor mai mulți… nu. Și nu vorbim de mușcăturile ușoare, în joacă, ci de cele care lasă urme pe piele. Zgârieturile prea adânci sau plesnirea prea tare nu sunt nici ele foarte agreate, deoarece nu mulți sunt excitați de durere. Multe fete cred că băieții sunt atât de duri încât le pot face tot ce vor, fără ca ei să crâcnească. Nu te transforma într-un vampir.

2. Semnele pe piele

Atunci când o fată încearcă să-i lase un semn unui băiat, ea încearcă practic să și-l revendice. Când încearcă asta, demonstrează că ea crede că el nu e serios. Băieților nu le place să iasă în lume cu un semn vizibil pe gât sau oricine altcineva – e foarte stânjenitor. Nu numai că e aiurea când semnul e văzut de membrii familiei, dar e și destul de urât și când îl văd alți bărbați, pentru că vor vedea că iubitele lor fac ce vor cu ei.

3. Sărutarea sfârcurilor

Bărbații nu au aceeași senzație ca femeile atunci când sfârcurile le sunt lines, frecate, mușcate sau atinse. Pielea de pe piept a bărbaților e foarte sensibilă, dar oricum e destul de ciudat când vezi o fată sugând sfârcuri. Bărbații abia dacă simt ceva când faci asta și cred că e un lucru pe care ar trebui să-l facă ei femeilor. Fetele cred că asta e ceva potrivit pentru preludiu, dar ar fi mult mai bine dacă pur și simplu și-ar săruta partenerii în diverse alte zone.

4. Tratarea nedelicată a părților sale intime

Fiecare bărbat știe că momentele intime pot deveni destul de agresive, dar nu le place să îți folosești mâinile sau gura într-un mod care nu e delicat. Niciun gest prea puternic făcut în zona lor intimă nu se simte prea plăcut. Femeile ar trebui să se gândească la faptul că nici lor nu le-ar plăcea ca bărbații să își folosească degetele într-un mod agresiv, pentru că ar durea. Zona aceea este foarte sensibilă. Dacă îți place agresivitatea, poți să îți tragi partenerul de păr, de pildă.

5. Saliva

Asta e ceva oarecum distractiv, cu care nu toate fetele se îndeletnicesc. Cel mai bine ar fi să nu faci chestii de care partenerul să râdă mai târziu. Nu e tocmai bine să râzi de ce se întâmplă în dormitor.

Deși acestea sunt lucruri pe care bărbații nu le agreează, ele pot fi iertate. Dacă ești un pic mai ciudată în dormitor, caută să obții feedback de la bărbatul tău, ca să vezi dacă și lui îi place. Fii atentă la expresiile sale faciale când purtați discuția aceasta.

Citește și: 8 ÎNTREBĂRI pe care trebuie să i le pui partenerului înainte de o NOAPTE FIERBINTE

Am văzut asta de multe ori. Relațiile sunt la început foarte fierbinți și pasionale – o faceți în aproape fiecare seară (și oriunde). Totuși, pe măsură ce trece timpul, lucrurile stagnează. Sexul nu mai e așa cum era, nu mai există pasiune… nu mai sunt scântei. Încercarea unor noi poziții și stiluri poate fi o idee bună pentru a reaprinde flăcările în dormitor – sau ai putea încerca una dintre numeroasele „jucării” de care ai auzit. Înainte să faci asta, s-ar putea să fie totuși util să-i pui partenerului câteva întrebări recomandate de sexologi:

1. Cum îți place să te masturbezi?

A ști ce instrumente preferă partenerul tău pentru a se satisface îți poate oferi informații prețioase pentru a înțelege cum ar trebui să te porți cu el. Dr. Emily Morse, gazda podcast-ului Sex with Emily, compară asta cu o „hartă” a plăcerii. Morse spune că partenerii se masturbează într-o relație pentru a înțelege cum să se satisfacă unul pe celălalt mai bine.

2. Care este cea mai fierbinte fantezie sexuală a ta?

Nu toate visurile se îndeplinesc, dar asta nu înseamnă că trebuie să încetăm să visăm. A vorbi cu partenerul despre fanteziile sale sexuale ar putea fi un lucru bun, chiar dacă s-ar putea să nu se întâmple niciodată – dacă e vorba de un menage a trois, de pildă. Află detalii: la cine se gândește, care e atmosfera, pozițiile pe care le-ar încerca.

3. Ce te excită?

Înainte să ai parte de cea mai tare partidă de sex din viața ta, trebuie mai întâi să-ți definești așteptările. Pentru asta e important să discuți cu partenerul despre ce vă excită. A ști ce să faci e mai bine decât să încerci și să greșești.

4. Ce crezi despre vorbitul urât?

La această întrebare poți obține diferite reacții. Unele persoane s-ar putea speria. Totuși, altora le-ar putea plăcea la nebunie, dacă pentru ei vorbitul urât e o parte esențială a preludiului. Trebuie să-ți întrebi partenerul ce părere are despre vorbitul urât, ca să nu ajungi într-o situație stânjenitoare.

5. Cum îți place să fii atins?

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai importante întrebări pe care ai putea să i le pui partenerului. E important să știi cum îi place cuiva să fie atins la zone diferite ale corpului, dacă vrei ca sexul să fie foarte bun.

cuplu

6. De ce ai chef?

Uneori, ceea ce ai tu în minte poate fi complet diferit de lucrul la care se gândește partenerul. Poate că el vrea s-o ia mai ușor și să existe romantism, iar tu vrei ceva mai antrenant. E important ca amândoi să fiți pe aceeași lungime de undă. Discutați despre lucrurile pe care vi le doriți și veți fi mai fericiți.

7. Care sunt cele mai sensibile părți ale corpului tău?

O hartă mentală cu locuri „Atinge-mă aici” poate fi foarte „utilă” pentru ambii membri ai uunui cuplu. Din nou, vorbiți despre ce vă place. Apoi distrați-vă.

Citește și: Ce fantezii ai în funcție de zodie

Nu prea poți controla lucrurile care îți trec prin minte în timp ce dormi – visele adesea reflectă părți din subconștientul tău. Unele dintre aceste vise sunt fantezii sexuale – nu poți scăpa de ele. Și sunt foarte puternice.

Iată visele erotice ale fiecărei zodii:

Leu

Visezi să faci sex într-o închisoare subterană. Acolo îți poți exprima în voie pofta insațiabilă de a deține controlul.

Berbec

Visezi să faci sex cu versiunea ta de gen opus, fiindcă ești cineva care testează mereu limitele.

Taur

Deși ai crede că sunt timizi, nativii din zodia taur nu te vor dezamăgi în așternuturi, afându-se printre cele mai îndrăznețe zodi. Când vine vorba de amor, uită de prejudecăți, pentru că taurii sunt gata să te ducă pe culmiile plăcerii.

Fecioară

Deși sunt personalități care se inibă foarte ușor dacă își dau seama că alți ochi decât ai partenerului sunt ațintiți asupra lor. Totuși, asta nu înseamnă că te vei plctisi altături de nativii avestei zodii, pentru că vor compensa prin niște partide explozive.

 

Capricorn

Visezi să faci sex dur, fără emoții și neconfortabil cu cel mai mare dușman al tău. Asta reprezintă cele mai rele trăsături ale personalității tale morbide.

Gemeni

Gemenii au nevoie de un partener fără limite pentru a putea da frâu liber fanteziilor. Printre fanteziile lor se numără sexul cu mai mulți parteneri.

Balanță

Visezi să faci sex cu persoana ideală. Obții numai lucruri bune în dragoste, fiindcă ai un mare respect pentru acest aspect al vieții.

Rac

Visezi să faci sex cu un robot. Să fim sinceri, te-ai săturat de oameni, deoarece cu cât ofer mai mult, cu atât primești mai puțin. Creierul tău interpretează asta ca și cum ai evita oamenii de tot.

Pești

Visezi să faci sex cu creaturi fantastice. Vrei să ieși din carapace (chiar dacă acea carapace este propria ta imaginație) și crezi că pe lume e mai mult decât ce se vede.

Săgetător

Visezi să faci sex cu persoana iubită – ai aceeași experiență ca în viața de zi cu zi și asta îți convine.

Scorpion

Visezi să faci sex cu niște monștri înfiorători. Toată pasiunea și forța ta emoțională pot fi un pic cam prea mult, iar asta se vede când partenerii tăi sexuali din vis sunt mai întunecați decât tine.

Vărsător

Visezi să faci sex cu cel mai bun prieten. Creierul tău interpretează prima parte din „Ține-ți prietenii aproape, dar dușmanii și mai aproape” în cel mai plăcut mod sexual.

Citește și: 5 GREȘELI pe care le fac femeile ÎN PAT

După iubire și respect, comunicarea este cheia unei relații. Dacă nu există comunicare între parteneri și nu sunteți sinceri unul cu celălalt, există foarte multe riscuri ca relația să nu meargă. Pe lângă o deschidere și bună înțelegere în relațiile de cuplu, comunicarea este foarte importantă și atunci când vine vorba de relațiile intime. De cele mai multe ori, femeile nu au încredere în ele, se simt rușinate și nu au curaj să spună ceea ce gândesc.

Iată 5 greşeli pe care trebuie să le eviţi pentru o viaţă de cuplu mai bună:

1 Aştepţi mereu să ia el iniţiativa

Pentru a evita monotonia, este bine să mai iei şi tu iniţiativa în dormitor. Nu numai femeilor le place să fie răsfățate. Societatea a evoluat și nu mai e cazul ca bărbatul să facă (mereu) primul pas.

2. Nu ești dispusă să încerci lucruri noi

Foarte multe femei nu sunt deloc creative în dormitor și nu sunt dispuse să experimenteze ori să-i îndeplinească fanteziile partenerului.

3. Nu ai încredere în felul în care arăți

O femeie sexi este definită de atitudine, iar trăsături pe care tu le consideri foarte importante pot fi considerate detalii minore de către iubitul tău. Dacă ești complexată de felul în care arăți, comunicând deschis cu iubitul tău poți prinde mai multă încredere în tine.

4. Nu dai dovadă de entuziasm

Pentru a-l face și pe el să se simtă bine, trebuie să-i arăți parterului tău că ești interesată de el. Încearcă să părăsești zona de confort și să îți experimentezi sexualitatea.

5. Nu spui ce îți place

Pentru a avea o viață intimă cât mai armonioasă, partenerul trebuie să știe ce îți place când vine vorba de sex. Fiindcă bărbații chiar doresc să își satisfacă partenerele, vor asculta cu atenție toate instrucțiunile. Ai grijă doar la felul în care îi spui aceste lucruri, pentru a nu le răni mândria de masculi.

Citește și 5 SECRETE care o să te facă să fii un ZEU ÎN PAT

Experții spun că oamenii care duc un stil de viaţă sănătos au o viaţă sexuală mai bună. Dacă te simţi bine, şi relaţiile tale vor fi mai de calitate, iar viaţa sexuală mai bună. Partenera ta va aprecia cu siguranță dacă vei cunoaște și aplica aceste sfaturi, care te vor ajuta să ai performanțe de invidiat.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți înnebunești partenera:

1. Sedu-i întregul corp

Să recunoaștem – femeile au nevoie de multă încălzire pentru a intra în starea potrivită pentru sex. Încetinind vei construi o încărcătură erotică mult mai puternică. Masează-i tot corpul, ca să se relaxeze, iar apoi concentrează-te pe masajul fundului.

2. Fii îndemânatic cu sânii

Nu uita de sâni, care sunt profund senzuali și erotici, dar adesea nu sunt atinși cu grijă. Învață tehnici de masaj pentru a include atingerea sânilor în fiecare partidă.

3. Devino un expert în folosirea mâinilor

Majoritatea femeilor au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Clitorisul este perechea anatomică a penisului. Provoacă-i orgasm folosindu-te de mâini mai întâi, apoi treceți la actul sexual.

4. Ajut-o să învețe să aprecieze sexul oral

Mulți bărbați ar oferi mai des sex oral dacă femeile i-ar lăsa. Acestea nu sunt foarte relaxate când vine vorba de stimulare orală, așa că fă-o să se simtă confortabil pentru a a vă putea bucura amândoi de plăcerea orală. Primul pas: convinge-o că te simți bine între coapsele ei, că îți place cum arată, miros și se simt organele sale genitale.

5. Fă-o să se simtă confortabil cu emoțiile ei erotice

Multe femei simt valuri puternice de emoție după orgasm, care se manifestă uneori prin lacrimi, râs ori tremurat. Fii alături de ea în aceste momente și legătura de încredere dintre voi va fi mai puternică. De cele mai multe ori, exprimarea emoțiilor nu are legătură cu tine, așa că nu deveni defensiv și nu o pune să dea explicații. Fii alături de ea sau las-o singură, dacă asta vrea. Toate emoțiile trebuie să fie premise în dormitor, ca ea să nu se simtă jenată și să-și descătușeze mai mult din latura erotică.

Citește și 7 motive ÎNTEMEIATE pentru care e important să ai RELAȚII INTIME regulat

O viaţă sexuală bună îţi poate îmbunătăţi relaţia cu partenerul. În afară de plăcerea fizică, sexul este foarte benefic și pentru minte și corp.

Iată de ce este important sexul într-o relație:

1. Oferă conexiune
Sexul îți poate distrage atenția de la stresul cotidian și poate relaxa nervii după o zi lungă, obositoare. O minte care nu e stresată poate lucra mai bine și poate face mai bine față provocărilor.

2. Mărește durata de viață
Sexul consumă multă energie, deci este și un bun exercițiu. Te ajută să mai arzi niște calorii și să rămâi într-o formă fizică bună. În 30 de minute de sex arzi 150 de calorii – ce altceva poate să fie mai distractiv?

3. Te scapă de stres
Intimitatea cu partenerul întărește legătura cu partenerul, chiar dacă doar scăpați de haine și vă atingeți.

4. Dormi bine
Sexul te relaxează, te epuizează și te ajută să dormi mai bine, deoarece îți scade temperatura corpului. Sexul e singurul exercițiu fizic recomandat înainte de culcare.

5. E sănătos
Atunci când ai orgasm, estrogenul, testosteronul și oxitocina ajung la nivelul maxim, iar asta îți mărește durata de viață. Așadar, e bine să ai un orgasm pe zi pentru a te menține sănătos.

6. Stimă de sine mai mare
O viață sexuală bună îți poate liniști mintea și mări încrederea în sine. Când ai o viață sexuală bună cu partenerul, ai mai puține motive să te îndoiești de fidelitatea sa. Timpul petrecut făcând dragoste va fi foarte benefic pentru relație, dar și pentru stima ta de sine.

7. Condimentează
Sexul condimentează relația și menține pasiunea. În plus, după o partidă fierbinte, te vei simți mult mai sexy și mai frumoasă. E important să existe spontaneitate în relație, pentru ca atracția să se mențină, iar sexul e cel mai bun lucru pentru asta.

Citește și Cum să fii o FATĂ REA în pat! 10 trucuri simple care-i vor lua MINȚILE

Fetele rele sunt încrezătoare și știu exact ce vor. Probabil fiecare fată cuminte are ascunsă o versiune rea pe undeva prin ea, ce așteaptă să se dezlănțuie. Contrar a ceea ce ai putea crede, să fii a fată rea nu e un păcat… mai ales în dormitor!

Iată niște trucuri pentru asta:

1. Începe înainte de a ajunge în dormitor

A fi sexy e o stare. Trebuie să înceapă înainte de dormitor. Preludiul nu se numește așa degeaba. Atinge-l, zâmbește-i, spune-i lucruri sexy.

2. Preia conducerea

Prima regulă a unei fete rele e să fie încrezătoare. Preia conducerea – nu spunem să fii dominatoare (asta dacă nu vreți amândoi), ci să inițiezi lucruri. Ia-l de mână și sărută-l tu prima în loc să aștepți.

3. Poartă ceva indcent

Înfățișarea cu siguranță ajută. Poartă niște lenjerie sexy și trimite-i și lui o poză înainte să vă întâlniți.

4. Vorbește-i murdar

Poți să-i trimiți un mesaj înainte de întâlnire sau să te apropii de el și să-i șoptești ceva obscen la ureche.

5. Folosește recuzită

E mereu un bonus atunci când încerci să mai schimbi rutina din dormitor. Dacă nu poți face rost de un bici sau niște cătușe, poți să apelezi la chestii simple, precum o cravată sau o eșarfă.

6. Pregătește-te pentru niște striptease

Acum că ați ajuns în dormitor, nu e nimic mai bun pentru a construi anticiparea. Scoate-ți hainele încet, pe rând. E foarte important să deții controlul atunci, ca el să știe că te va avea atunci când vrei tu.

7. Spontaneitatea e cheia

Una dintre trăsăturile importante ale „fetelor rele” e că fac lucruri din senin. Nu te gândi și nu planifica prea mult. Lasă ca totul să vină spontan.

8. Adu „băiatul rău” din el la suprafață

Trage-l mai aproape, spune-i ce ți-ar plăcea să-ți facă și apoi lasă-l să facă asta.

9. Nu vorbi frumos

Acesta e avantajul „fetelor rele”, nu trebuie să vorbească frumos. Fii directă. Spune-i ce vrei, cum vrei.

10. Încearcă ceva nou

Poate fi vorba despre o poziție sau doar despre un nou mod de a-l atinge. Fetelor rele le place să încerce lucruri noi.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--