#TIPS&TRICKS

5 GREȘELI pe care le faci când te PENSEZI

Scris de Ela la 24 octombrie 2016

Am auzit cu toții că sprâncenele au potențialul de a schimba întreaga față. Adevărul este că ele chiar fac asta! Un exemplu concret este Jennifer Lopez. Întorcându-ne înapoi la anii  ’90, când toată lumea avea sprâncenele arcuite și comparându-le cu zilele noastre, în care sprâncenele ei sunt pline și au o forma perfecta, ne dăm seama că arată ca două persoane total diferite.

Mulțumită celebrităților care au pus în lumină forma naturală, sprâncene groase sunt din nou în tendințe și acum toată lumea își dorește astfel de sprâncene.

Cheia pentru a obține sprâncene cât mai aproape de perfecțiune este de a ști cum să utilizezi instrumentele și produsele în mod corespunzător. Iată unele dintre cele mai comune greșeli pe care le facem acasă și cum să le evităm:

Pensezi sprâncenele prea mult
Toată lumea vrea sprâncene cât mai pensate, dar asta poate duce la unele lacune inutile cum ar fi margini subțiri și arcuri prost proporționate. Folosește un ser de creștere a sprâncenelor  sau ulei de ricin pentru a-ți crește sprâncenele suficient încât să le poți da o nouă formă.

Folosești o pensetă veche
După un timp, marginile unei pensete devin inegale și  devine imposibil să apuci firele de păr în mod corespunzător. Pentru a evita acest lucru , încearcă o nouă pensetă.
 
Alegi  greșit creionului pentru sprâncene
Corectarea cu o nuanță prea întunecată va face sprâncenele să arate mult mai îndrăzneț decât intenționezi . Pe de altă parte, o nuanță prea deschisă nu va avea niciun efect. Cea mai sigură opțiune este un creion cu doua nuanțe mai deschis decât sprâncenele tale naturale.

Începi arcuirea din colțul greșit
Toata lumea vrea un arc frumos. Cu toate acestea, pornind prea aproape de centrul frunții poți crea senzația unei priviri furioase. Realizează un arc natural folosindu-te de următoarea schemă:

perfect-eyebrows1

Enter a caption

Nu fixezi sprâncenele cu gel
Ai putea crede că odată ce termini de  periat  sprâncenele, ai terminat cu  ele. Adevărul e că  neutilizarea  gelului  poate anula munca depusă și  duce la ondularea capetelor și vei sfârși având un look neîngrijit.

 

--