#Uncategorized

5 GREȘELI pe care le fac femeile ÎN PAT

Scris de Ela la 06 ianuarie 2017

După iubire și respect, comunicarea este cheia unei relații. Dacă nu există comunicare între parteneri și nu sunteți sinceri unul cu celălalt, există foarte multe riscuri ca relația să nu meargă. Pe lângă o deschidere și bună înțelegere în relațiile de cuplu, comunicarea este foarte importantă și atunci când vine vorba de relațiile intime. De cele mai multe ori, femeile nu au încredere în ele, se simt rușinate și nu au curaj să spună ceea ce gândesc.

Iată 5 greşeli pe care trebuie să le eviţi pentru o viaţă de cuplu mai bună:

1 Aştepţi mereu să ia el iniţiativa

Pentru a evita monotonia, este bine să mai iei şi tu iniţiativa în dormitor. Nu numai femeilor le place să fie răsfățate. Societatea a evoluat și nu mai e cazul ca bărbatul să facă (mereu) primul pas.

2. Nu ești dispusă să încerci lucruri noi

Foarte multe femei nu sunt deloc creative în dormitor și nu sunt dispuse să experimenteze ori să-i îndeplinească fanteziile partenerului.

3. Nu ai încredere în felul în care arăți

O femeie sexi este definită de atitudine, iar trăsături pe care tu le consideri foarte importante pot fi considerate detalii minore de către iubitul tău. Dacă ești complexată de felul în care arăți, comunicând deschis cu iubitul tău poți prinde mai multă încredere în tine.

4. Nu dai dovadă de entuziasm

Pentru a-l face și pe el să se simtă bine, trebuie să-i arăți parterului tău că ești interesată de el. Încearcă să părăsești zona de confort și să îți experimentezi sexualitatea.

5. Nu spui ce îți place

Pentru a avea o viață intimă cât mai armonioasă, partenerul trebuie să știe ce îți place când vine vorba de sex. Fiindcă bărbații chiar doresc să își satisfacă partenerele, vor asculta cu atenție toate instrucțiunile. Ai grijă doar la felul în care îi spui aceste lucruri, pentru a nu le răni mândria de masculi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--