#TIPS&TRICKS

5 GREȘELI pe care le fac femeile ÎN PAT

Scris de Laura P la 06 ianuarie 2017

După iubire și respect, comunicarea este cheia unei relații. Dacă nu există comunicare între parteneri și nu sunteți sinceri unul cu celălalt, există foarte multe riscuri ca relația să nu meargă. Pe lângă o deschidere și bună înțelegere în relațiile de cuplu, comunicarea este foarte importantă și atunci când vine vorba de relațiile intime. De cele mai multe ori, femeile nu au încredere în ele, se simt rușinate și nu au curaj să spună ceea ce gândesc.

Iată 5 greşeli pe care trebuie să le eviţi pentru o viaţă de cuplu mai bună:

1 Aştepţi mereu să ia el iniţiativa

Pentru a evita monotonia, este bine să mai iei şi tu iniţiativa în dormitor. Nu numai femeilor le place să fie răsfățate. Societatea a evoluat și nu mai e cazul ca bărbatul să facă (mereu) primul pas.

2. Nu ești dispusă să încerci lucruri noi

Foarte multe femei nu sunt deloc creative în dormitor și nu sunt dispuse să experimenteze ori să-i îndeplinească fanteziile partenerului.

3. Nu ai încredere în felul în care arăți

O femeie sexi este definită de atitudine, iar trăsături pe care tu le consideri foarte importante pot fi considerate detalii minore de către iubitul tău. Dacă ești complexată de felul în care arăți, comunicând deschis cu iubitul tău poți prinde mai multă încredere în tine.

4. Nu dai dovadă de entuziasm

Pentru a-l face și pe el să se simtă bine, trebuie să-i arăți parterului tău că ești interesată de el. Încearcă să părăsești zona de confort și să îți experimentezi sexualitatea.

5. Nu spui ce îți place

Pentru a avea o viață intimă cât mai armonioasă, partenerul trebuie să știe ce îți place când vine vorba de sex. Fiindcă bărbații chiar doresc să își satisfacă partenerele, vor asculta cu atenție toate instrucțiunile. Ai grijă doar la felul în care îi spui aceste lucruri, pentru a nu le răni mândria de masculi.

Citește și: Cum sunt FEMEILE în PAT în funcție de ZODIE

Astrologia nu este o sursă foarte credibilă de informație, dar este distractivă și uneori poate fi destul de corectă atunci când vine vorba de trăsăturile de personalitate sau de compatibilitate. Prin urmare, iată câte ceva despre cum se comportă femeile în dormitor în funcție de zodie:

1. Berbec

Nativelor Berbec le place să dețină controlul, dar vor și să fie date pe spate. Nu le e frică să-și asume riscuri și nu au prea multă răbdare. Sunt compatibile cu Leii, Balanțele, Săgetătorii, Vărsătorii, Scorpionii.

2. Taur


Taurii iubesc plăcerea și experiențele senzuale – preludiul înseamnă pentru nativele aceste zodii lumănări, șampanie și căpșuni acoperite cu ciocolată sau petale de trandafir pe pat. Sunt compatibile cu Peștii, Racii, Capricornii, Săgetătorii, Scorpionii.

3. Gemeni

Nativele Gemeni nu se dau în lături de la a flirta sau de la a-și expune clar dorințele. Sunt interesate să experimenteze, dar au nevoie de un bărbat care să le încurajeze dorința de a face sex în locuri stranii și care caută senzații la fel de tari. Pentru ele stimularea mentală este la fel de importantă ca excitarea fizică. Sunt compatibile cu Vărsătorii, Berbecii, Leii, Scorpionii.

4. Rac

Ca să ajungă în ipostaze intime, nativele Rac trebuie să se simtă în siguranță și să fie excitate. În pat pot fi pasive din cauza temerilor și nesiguranțelor. Nativele Rac au nevoie de iubiți sensibili, care să le facă să se simtă relaxate. Sunt compatibile cu Vărsătorii, Capricornii, Taurii, Scorpionii.

5. Leu

Leoaicelor le place să fie în lumina reflectoarelor – și strălucesc și în pat. Pentru nativii și nativele Leu nu există răsplată mai mare decât gemetele de plăcere. Sunt compatibile cu Balanțele, Gemenii, Săgetătorii, Berbecii.

6. Fecioară

Nu te lăsa păcălit de numele zodiei. Fecioarele nu sunt deloc pudice, dar s-ar putea să nu știe cum să inițieze un act intim. Cât despre nevoile lor, ele au nevie de parteneri care să fie foarte atenți la detalii. Sunt compatibile cu Tauriii, Capricornii, Racii, Peștii.

7. Balanță

Balanțele vor oameni sofisticați care să merite să fie cu ele – pentru a le cuceri e nevoie de cine, lenjerie rafinată, flori și parfumuri. În pat, ele caută să-și satisfacă partenerul. Sunt compatibile cu Berbecii, Gemenii, Săgetătorii, Scorpionii.

8. Scorpion

Nativele Scorpion preferă băieții răi, dar sunt dominante și manipulative și au un magnetism sexual puternic. Sunt compatibile cu Peștii, Capricornii, Taurii, Berbecii.

9. Săgetător

Nativele Săgetător sunt fermecătoare și aventuroase și nu s-ar da în lături de la a avea legături intime spontane în parc, sub pătură. Dacă nu primesc ceea ce caută, vor trece repede mai departe. Sunt compatibile cu Balanțele, Leii, Gemenii, Berbecii, Vărsătorii.

10. Capricorn

În public, nativele Capricorn par ambițioase, respectabile, prudente sau chiar plictisitoare. În privat însă sunt exact opusul, odată ce partenerul reușește să le scoată din rezerva lor disciplinată. Sunt compatibile cu Peștii, Scorpionii, Racii, Leii.

11. Vărsătorii

Nativele Vărsător au nevoie de stimulare mentală și de un partener la fel de idealist ca și ele. Le place să fie tachinate și nu renunță ușor. Sunt compatibile cu Gemenii, Leii, Săgetătorii, Vărsătorii.

12. Pești

Pentru nativele Pești sexul este uneori o formă de evadare. Sunt intuitive și pot ghici ce își dorește partenerul. Sunt compatibile cu Scorpionii, Racii, Capricornii, Taurii.

Citește și: Vezi cu ce ZODIE ești compatibil LA PAT!

Unii oameni cred în horoscop și astrologie, dar compatibilitatea sexuală din punctul acesta de vedere nu e un subiect foarte cunoscut. Chiar dacă nu crezi în asemenea lucruri, nu ești curios să descoperi cu cine ești compatibilă?

Berbec
Ca primă zodie, Berbecii sunt asertivi și agresivi. Într-o relație, sunt cei care caută. Nu le place să-și exprime sentimentele și preferă contactul fizic pur. Sunt compatibili din punct de vedere sexual cu Leii, Balanțele, Gemenii și Scorpionii.

Taur
Taurii sunt senzuali și tânjesc după stimulare – mirosul, sunetele și atingerea sunt foarte importante pentru o experiență sexuală. Cei mai potriviți parteneri pentru ei sunt Scorpionii, Racii, Fecioarele, Capricornii.

Gemeni
Gemenii sunt foarte deschiși când vine vorba de sexualitate. Le plac experimentele și să facă sex în locuri stranii, cu partenerii inteligenți. Sunt compatibili cu Berbecii, Gemenii, Săgetătorii și Vărsătorii.

Rac
Racilor le place să fie admirați și sunt foarte senzuali și își dau seama foarte repede când sunt doriți. Actul sexual cu ei e foarte senzual și este preferat sexul oral. Cei mai buni parteneri pentru ei sunt Capricornii, Peștii, Taurii și Leii.

Leu
Sexul e foarte important pentru Lei, care se bazează pe farmecul lor pentru a atrage parteneri. Într-o relație, sunt pasionanți și atenți, dar au constant nevoie de validare. Sunt compatibili cu Scorpionii, Berbecii, Săgetătorii și Leii.

Fecioară
În ciuda denumirii zodiei, Fecioarele nu sunt deloc inocente – pot fi foarte sexy și senzuale. Le place senzația atingerii și să facă dragoste cu atenție. Sunt compatibile cu Taurii, Balanțele, Peștii, Săgetătorii.

Balanță
Balanțele sunt considerate cele mai rafinate, cu un gust excelent și cu o sensibilitate delicată. Sexul cu Balanțele implică stimulare mentală și preludiu verbal. Se potrivesc cel mai bine cu Berbecii, Gemenii, Leii, Săgetătorii.

Scorpion
Scorpionii au reputația că sunt pasionanți, senzuali și foarte sexuali. Îi excită puterea, controlul și jocul de rol. Sunt compatibili cu Taurii, Leii, Scorpionii, Peștii.

Săgetător
Săgetătorii încearcă mereu lucruri noi, deoarece rutina îi plictisește. Chiar și când au o relație, sunt foarte aventuroși. Se potrivesc cu Gemenii, Berbecii, Leii și Vărsătorii.

Capricorn
Ca și Scorpionii, Capricornii sunt foarte sexy și senzuali. Nu e nevoie de ceva foarte complicat pentru a-i excita. Le place să fie curtați, seduși. Se potrivesc cel mai bine cu Racii, Taurii, Fecioarele și alți Capricorni.

Vărsător
Vărsătorii sunt intelectuali și idealiști și neconvenționali în dormitor. Le place să fie seduși și au nevoie de stimulare mentală. Cei mai buni parteneri pentru ei sunt Gemenii, Vărsătorii, Săgetătorii, Fecioarele.

Pești
Peștii se înțeleg cu toate tipurile de oameni, iar în dormitor sunt romantici, senzuali și jucăuți. Sunt compatibili cu Scorpionii, Racii, Fecioarele, Balanțele.

Citește și: Cum să fii o FATĂ REA în pat! 10 trucuri simple care-i vor lua MINȚILE

Fetele rele sunt încrezătoare și știu exact ce vor. Probabil fiecare fată cuminte are ascunsă o versiune rea pe undeva prin ea, ce așteaptă să se dezlănțuie. Contrar a ceea ce ai putea crede, să fii a fată rea nu e un păcat… mai ales în dormitor!

Iată niște trucuri pentru asta:

1. Începe înainte de a ajunge în dormitor

A fi sexy e o stare. Trebuie să înceapă înainte de dormitor. Preludiul nu se numește așa degeaba. Atinge-l, zâmbește-i, spune-i lucruri sexy.

2. Preia conducerea

Prima regulă a unei fete rele e să fie încrezătoare. Preia conducerea – nu spunem să fii dominatoare (asta dacă nu vreți amândoi), ci să inițiezi lucruri. Ia-l de mână și sărută-l tu prima în loc să aștepți.

3. Poartă ceva indcent

Înfățișarea cu siguranță ajută. Poartă niște lenjerie sexy și trimite-i și lui o poză înainte să vă întâlniți.

4. Vorbește-i murdar

Poți să-i trimiți un mesaj înainte de întâlnire sau să te apropii de el și să-i șoptești ceva obscen la ureche.

5. Folosește recuzită

E mereu un bonus atunci când încerci să mai schimbi rutina din dormitor. Dacă nu poți face rost de un bici sau niște cătușe, poți să apelezi la chestii simple, precum o cravată sau o eșarfă.

6. Pregătește-te pentru niște striptease

Acum că ați ajuns în dormitor, nu e nimic mai bun pentru a construi anticiparea. Scoate-ți hainele încet, pe rând. E foarte important să deții controlul atunci, ca el să știe că te va avea atunci când vrei tu.

7. Spontaneitatea e cheia

Una dintre trăsăturile importante ale „fetelor rele” e că fac lucruri din senin. Nu te gândi și nu planifica prea mult. Lasă ca totul să vină spontan.

8. Adu „băiatul rău” din el la suprafață

Trage-l mai aproape, spune-i ce ți-ar plăcea să-ți facă și apoi lasă-l să facă asta.

9. Nu vorbi frumos

Acesta e avantajul „fetelor rele”, nu trebuie să vorbească frumos. Fii directă. Spune-i ce vrei, cum vrei.

10. Încearcă ceva nou

Poate fi vorba despre o poziție sau doar despre un nou mod de a-l atinge. Fetelor rele le place să încerce lucruri noi.

Citește și: 5 SECRETE care o să te facă să fii un ZEU ÎN PAT

Experții spun că oamenii care duc un stil de viaţă sănătos au o viaţă sexuală mai bună. Dacă te simţi bine, şi relaţiile tale vor fi mai de calitate, iar viaţa sexuală mai bună. Partenera ta va aprecia cu siguranță dacă vei cunoaște și aplica aceste sfaturi, care te vor ajuta să ai performanțe de invidiat.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți înnebunești partenera:

1. Sedu-i întregul corp

Să recunoaștem – femeile au nevoie de multă încălzire pentru a intra în starea potrivită pentru sex. Încetinind vei construi o încărcătură erotică mult mai puternică. Masează-i tot corpul, ca să se relaxeze, iar apoi concentrează-te pe masajul fundului.

2. Fii îndemânatic cu sânii

Nu uita de sâni, care sunt profund senzuali și erotici, dar adesea nu sunt atinși cu grijă. Învață tehnici de masaj pentru a include atingerea sânilor în fiecare partidă.

3. Devino un expert în folosirea mâinilor

Majoritatea femeilor au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Clitorisul este perechea anatomică a penisului. Provoacă-i orgasm folosindu-te de mâini mai întâi, apoi treceți la actul sexual.

4. Ajut-o să învețe să aprecieze sexul oral

Mulți bărbați ar oferi mai des sex oral dacă femeile i-ar lăsa. Acestea nu sunt foarte relaxate când vine vorba de stimulare orală, așa că fă-o să se simtă confortabil pentru a a vă putea bucura amândoi de plăcerea orală. Primul pas: convinge-o că te simți bine între coapsele ei, că îți place cum arată, miros și se simt organele sale genitale.

5. Fă-o să se simtă confortabil cu emoțiile ei erotice

Multe femei simt valuri puternice de emoție după orgasm, care se manifestă uneori prin lacrimi, râs ori tremurat. Fii alături de ea în aceste momente și legătura de încredere dintre voi va fi mai puternică. De cele mai multe ori, exprimarea emoțiilor nu are legătură cu tine, așa că nu deveni defensiv și nu o pune să dea explicații. Fii alături de ea sau las-o singură, dacă asta vrea. Toate emoțiile trebuie să fie premise în dormitor, ca ea să nu se simtă jenată și să-și descătușeze mai mult din latura erotică.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--