#TIPS&TRICKS

3 motive pentru care ar trebui să bei cafeaua cu ulei de cocos în loc de frișcă

Scris de Ela la 07 septembrie 2016

Nu mai e un secret pentru nimeni că uleiul de cocos este un aliat de nădejde pentru toată lumea.

Acesta poate rezista la temperaturi ridicate și scăzute, ceea ce înseamnă că în orice l-ai pune, nu-și va pierde proprietățile. Dacă vei adauga ulei de cocos în cafeaua ta, pe lângă savoarea pe care o va da acesteia, vei și beneificia de toate elementele sale benefice.

3 motive pentru care ar trebui să bei cafeaua cu ulei de cocos în loc de frișcă

1. Uleiul de cocos îți dă mai multă energie.

2. Crește imunitatea

3. Ajută digestia și grăbește arderile

Rețetă de cafea cu ulei de cocos

Cafea proaspăt preparată
2 lingurițe de ulei de nucă de cocos
Miere de albine (opțional)
Vanilie (opțional)
Mentă (opțional)

Se toarnă cafeaua și uleiul de nucă de cocos într-un blender și se adaugă oricare ingredient opțional care v-ar plăcea.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--