Poveste de dragoste: erau atât de săraci încât nu a putu să îi cumpere un pieptăn, dar ce s-a întâmplat e minunat!

Un bărbat foarte sărac trăia împreună cu soția lui. Într-o zi, soția sa, care avea părul foarte lung, l-a rugat să îi cumpere un pieptăn pentru ca astfel să poată să își îngrijească mai bine părul. Bărbatul i-a spus cu părere de rău că nu își permitea să i-l cumpere, pentru că nu avea bani nici să ducă la reparat cureaua de la ceasul lui care se rupsese. Femeia nu a insistat cu cerința sa.

Bărbatul a plecat la serviciu, iar în drumul său a văzut un magazin de ceasuri vechi. A privit în vitrina, iar mai apoi a intrat în magazin. Se hotărâse să își vândă ceasul pentru a-i cumpăra soției sale un pieptăn.

Seara, când a ajuns acasa cu pieptănul în mână să îl dăruiască soției sale, omul a avut o mare supriză: Soția sa avea părul tuns foarte scurt. Ea i-a spus că și-a vândut părul pentru a-i putea cumpăra soțului ei drag o curea nouă pentru ceas.

Lacrimi de bucurie au început să le curgă pe obrajii lor, căci în ciuda saraciei iubirea lor era puternica și reciprocă.

Sursa: socialnewstoday.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.