Alege o imagine și află-ți destinul!

Un simplu test cu imagini ți-ar putea dezvălui personalitatea. Tot ce trebuie să faci este să-ți imaginezi că ești într-o pădure. Apoi alege, din imaginile de mai jos, care este drumul pe care ai vrea să mergi mai departe prin pădure.

Nu trișa! Alege înainte să citești! 🙂


Drumul 1

Ești o persoană armonioasă care iubește și prețuiește frumosul. Simți întotdeauna valuri de putere atunci când te înconjoară lucrurile care îți sunt dragi. Prețuiești tradițiile și cultura. Dacă ai ales drumul înfloritor, înseamnă că poți savura plăcerea vieții și fericire din lucrurile mărunte.

Ceva nou se apropie, ceva care îți va schimba viziunile, o aventură care va scutura și va impulsiona viața ta. Vei fi fericit de acele schimbări pe care această aventură le va aduce în viața ta. Vei înflori asemeni unei flori primăvara.

Drumul 2

FOLLOW ME

Persoana care a ales această cărare este o personalitate puternică. Acesta este un prieten curajos, adevărat și care merită încrederea și care niciodată nu te va trăda. Unei astfel de persoane nu îi va fi frică de aventuri și încercări, ea va merge cu curaj în întâmpinarea lor, încercând să înțeleagă încercările ca pe niște jocuri.

Dacă ai ales această cale, asta este despre tine. Faptul că cărarea este din pietre vorbește despra aceea că nu îți este frică să te întâlnești cu provocările vieții. Privind cărarea, nu te îndoiești nici pentru o secundă că înainte te așteaptă o viață mai bună, și ai dreptate. Continuă să te îndrepți spre țelul propus, ești foarte aproape.

Drumul 3

Îți place să iei o pauză, să te gândești… Cântărești lucrurile mult timp, pui întrebări și cu plăcere cauți răspunsuri. Dacă cineva se teme de viața în „liniște” , atunci tu cu siguranță nu ești împotriva ei. Chiar dacă uneori pierzi firul drumului tău, nu te panichezi și îl cauți din nou.
Alegerea unei cărări pline de plante sălbatice trădează introvertul din tine. Probabil a venit timpul să îți pui obiective mai clare, să îți stabilești un plan.

Drumul 4

Ești o persoană extravagantă. Viața ta este plină de pasiune, momente luminoase și lucruri neobișnuite. Îți place tot ce este neordinar, ieșit din standarde, iar natura ta înflăcărată, la fel ca și lucrurile care te înconjoară, poate să minuneze sau chiar să șocheze în același timp.

Alegând o cărare aflată sub copaci încolăciți și de diferite forme demonstrează că în subconștient nu ai nevoie să privești înainte, pentru că privești mai mult în sus. Asta pentru că atmosfera este mai importantă decât calea.

Sursa: http://socialnewstoday.net/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.