Ce purtăm pe plajele lui 2016? Top 10 itemuri care nu trebuie să-ți lipsească

Ce purtăm pe plajele lui 2016? Top 10 itemuri care nu trebuie să-ți lipsească

Și uite așa am pășit și în ultima luna de vară. Ca o femeie fatală e vara: nu te saturi niciodată de ea, darămite să te plictisești, că pleacă mai rapid decât a venit. Una peste alta, încă mai avem o luna în care să ne desfătăm în bucuriile verii. Nu întâmplător luna august se pare că e perioada din ce în ce mai curtată pentru vacanță și concedii de tot mai mulți dintre noi. Și pentru că vară arareori poate fi gândită în afara plajei și pentru că știu cât de important e să știm din timp ce purtăm și ce se poartă, m-am gândit să mă informez un pic și să fac un scurt și eficient top al lucrurilor pe care le luați cu voi la plajă, în concediu, în mini-vacanță.

elena-craciun-plaja-1189666

1. Costumul de baie cu volane – volanele sunt vedeta verii, mergând de la boho, la hippie sau romantic, au pus stăpânire pe tot și toate, inclusiv pe costumele de baie. Puteți să alegeți fie slipul, fie sutienul sau poate chiar ambele cu volane aplicate, însă, oricum ar fi, e bine să le aveți în vedere. Mie mi se par seducătoare, mai ales într-o culoare intensă. Avantajul volanelor este că maschează ce trebuie mascat și adaugă acolo unde trebuie adăugat 😉

2. Costumul de baie întreg, de inspirație retro – nu lipsește nici el din peisaj, iar, dacă îl găsiți cu diferite accente, cum ar fi deschizătura cu șiret, nu ezitați să vi-l luați. Pentru și mai multă inspirație, vizionați un film cu Sophia Loren, beți un pahar de prosecco și respirați marea, care vă așteaptă de fiecare dată cu aceleași minunate promisiuni.

sophia-loren-feet-4-2506021

3. Pălăria oversize – cu cât mai mare, cu atât mai bine. Din paie, bej, neagră, albă, cu fundă sau uber-simplă, pălăria e musai să vă însoțească la plajă.
4. Printuri electrizante – fie că alegeți un costum de baie, o rochie maxi, un kaftan sau un simplu tricou, nu spuneți nu imprimeurilor. Nimic nu face mai mare dreptate verii decât printurile uber colorate, în abordări diverse și pline de viață.
5. Birkenstocks – da, da, sunt încă pe plajă, în oraș, peste tot. Și îi puteți folosi că variantă de nădeje la faimoșii șlapi. Mergeți pe variante de alb sau nude sau, și mai bine, pe variantele metalizate de auriu, argintiu sau cupru.
6. Dungile și carourile – separat sau împreună, tot ce spune acest duo este: take me back to the French Riviera! Influența retro persistă de sezoane bune și tare mă bucur. Nu cred că a existat vreodată ceva mai frumos și cu mai mult joie de vivre decât Riviera franceză a anilor ’60.

girls-on-beach-in-stripes-6388277

7. Kaftanul de mătase – midi sau maxi, însă musai din mătase. În pasteluri, uni sau, preferabil, cu imprimeuri, mergi pe mâna lui pentru un look de plajă desăvârșit.
8. Geanta din rafie – cu cât mai colorată, cu atât mai bine. Cu cât mai mare, cu atât mai bine. Până la urmă, nu știi niciodată de ce ai nevoie, nu? 🙂
9. Sandalele metalizate – sunt un must. Dacă le preferi în locul slapilor sau a Birkenstocks-ilor, alege-le într-o nuanța metalizată, gen oglindă, cât să te asiguri că toată plajă te va întreba de unde le-ai luat.
10. Ochelarii supradimensionați – au revenit în atenție, cu precădere în forma cat-eye, cu aplicații, imprimeuri sau în negrul simplu, consacrat, însă, oricum ar fi, sunt alegerea ideală pentru vară, mare, plajă, orice, oricum, oricând.

Bucurați-vă de vară, dragelor! 🙂

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.