#TIPS&TRICKS

Ce semne ţi-ar putea distruge relaţia de cuplu, dacă nu le-ai interpreta corect?

Scris de Ela Crăciun la 28 iulie 2016

Ţi-aş putea povesti despre câteva chestii simple pe care le-am observat la cuplurile din jurul meu, unele mai trainice, altele cu un trecut nu tocmai plăcut. Dar am găsit utile câteva sfaturi primite de la partenerii de cuplu, care se pare că se concentrează pe cu totul alte aspecte, iau în considerare alte sisteme de valori.

Astfel, în timp ce bărbaţii vor să se simtă iubiţi, apreciaţi şi răsfăţaţi zilnic, oferind dragoste cu porţia, femeilor le plac complimentele şi le încântă atunci când bărbatul iubit le surprinde cu gesturi mărunte.

Bărbaţii nu înţeleg cât de importante sunt tocmai acele flori dăruite din senin, fără vreun motiv anume, iar doamnele nu par să accepte că nu ele sunt centrul universului celui drag, că nu totul gravitează în jurul lor şi încearcă să acapareze toată atenţia, sfârşind prin a-şi agasa partenerii.

Ce ne-ar plăcea nouă, doamnelor, iar ei nu au habar despre asta?

Nu vrem să îi ţinem legaţi de noi, dar ne dorim să fim sigure de omul pe care îl iubim, să ne ofere o certitudine cum că pe noi ne doreşte şi nu mai căuta alte domniţe.

Ei, pe de altă parte, cred că femeile vor să îi închidă în casă şi să le restricţioneze accesul la conturile de socializare. Unde mai pui că se supără pe bieţii băieţi atunci când petrec prea mult timp jucându-se pe calculator?

Noi am vrea ca atunci când ieşim în oraş cu un grup mai mare de prieteni, iubiţii să ne trateze ca pe nişte prinţese, să ne alinte, să ne răsfeţe, dar să nu îşi uite obiceiul acesta odată ajunşi acasă.

Ei consideră că ce se petrece în intimitatea apartamentului este mai important decât atenţia acordată în public.

Nouă ne place să ne simţim importante pentru ei atunci când au de luat o decizie, importantă sau nu. Să simţim ca şi ceea ce gândim noi contează, cu toate că nu este musai să se conformeze.

Ei nu ne cer părerea prea des, justificând că masculinitatea lor ar avea de suferit dacă ar accepta sfaturi de genul.

Așadar, dragi iubiți, scumpi soți, fiți mai atenți la aceste lucruri și nu veți regreta, relația se va schimba în bine, iar dacă fetelor le este bine…este bine pentru toată lumea! 🙂

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--