Stimulează-ți organismul ASTFEL!

Poate că știți deja că cea mai mare greșeală atunci când vreți să slăbiți este să recurgeți la soluțiile extreme, la înfometare. Poate că va da rezultate, dar în foarte puțin timp veți acumula kilogramele pierdute, poate chiar și câteva în plus.

Cum să vă stimulaţi organismul şi să aveţi un corp fit, să vă simţiţi încrezătoare? Câteva metode vă voi prezenta astăzi, în articol.

body-1500901

Încearcă să îţi măreşti masă musculară!

Sportul este important, sănătate curată, nu credeţi la fel? Ce e o dietă fără activitate fizică? Ştim deja ce ar presupune exerciţiile fizice, să consumi mai mult decât mănânci, dacă vrei să slăbești, sau cât mănânci, dacă vrei să te menții. Sedentarismul fie stă la baza fie agravează cele mai multe probleme de sănătate.
Urcatul scărilor în ritm alert este, de asemenea, un exercițiu foarte eficient pentru stimularea metabolismului.

Bea multă apă!

Hidratarea este esențială pentru organism pentru că fiecare celulă din care este format are nevoie de apă pentru a funcționa corect.

FOLLOW ME

Ai grijă la ceea ce mănânci și introdu în dieta câteva alimente-minune:

Ananas
Ardei iuți
Fructe de pădure
Urdă
Ceai verde
Pătrunjel
Carne de curcan
Pește
Piept de pui

Proteinele sunt bune!

Nu, nu glumesc, ştiu că aţi auzit că îţi cresc masă musculară şi… o fac într-un mod nesănătos dacă mănânci exclusiv proteine, dar nu este chiar aşa. Proteinele au proprietatea de a stimula organismul.

Trebuie să te odihneşti!

Somnul este esențial pentru metabolism, iar în intervalul orar 22-6 este cel mai bine să dormi. 6-8 ore trebuie să fie suficiente pentru a-ţi încărca bateriile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.