Donează o jucărie și fă lumea mai frumoasă! În iunie, copilăria ne inspiră :)

Mai țineți minte campania #faptebune, prin care va rugam să facem împreună o faptă pentu a aduce un zâmbet pe față unui necunoscut? Sau campania #sfaturipentrucopiiimei, în care am așternut pe hârtie câteva valori pe care aș vrea să le transmit eu micuților mei?

Acum, pentru 1 iunie, m am gândit să reunesc cele 2 campanii și să aduc zâmbetele pe fețele părinților și copiilor, deopotrivă. Și iar am nevoie de ajutorul vostru: îmi doresc tare mult că voi sau copilul din voi sau poate copiii voștri să facă o #faptabuna pentru un copil nevoiaș sau poate unul care are o dorință pe care nu i-o poate îndeplini familia lui. Inițial, m-am gândit să adun de la voi jucării pentru copii, dar m-am gândit că poate va este greu să mi le trimiteți, așa că am ajuns la variantă în care voi singuri o puteți dărui. Sunt sigură că puteți renunța la o jucărie, nouă sau nu, o ciocolată, o hăinuță. Și vă asigur că darul vostru nu va rămâne nerăsplătit. Un zâmbet va aduce mulțumire în inimă și sufletele voastre, cu siguranță. Aștept cu nerăbdare să-mi trimiteți pe pagina mea Facebook poze cu copiii pe care i-ați făcut fericiți, pentru ca, mai apoi, să adunăm aici toate faptele bune.

13321681_584706071689400_2134427513310980141_n-9987364

Mai mult decât atât, o să vă fac cunoștință pe parcursul acestei luni a inocenței, cu copiii unor persoane ultra-cunoscute, care vor face, la rândul lor, același lucru. Și tot ei ne vor amuza copios, într-o serie de mini-videouri în care rolurile se schimbă, iar ei vor fi cei care le vor da, de această dată, sfaturi părinților lor. Vă asigur că veți râde mult.  Îi vom întâlni pe toți sub hashtagul #sfaturipentruparintiimei 

Așadar, din 23 mai, haideți să facem lumea mai frumoasă cu o jucărie. Nu putem schimba lumea cu una, cu două, dar putem începe prin a oferi o jucărie unui copil căruia îi lipsește. Va spun si eu cu cine am făcut echipă, ca să mergem să donăm jucării copiilor de la Fundația Povestașii. O să vă țin la curent, însă, cu traseul meu în lumea jucăriilor și a copilăriei.

Din 23 mai, copilăria ne inspiră 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.