Probleme de intimitate ale tuturor nativilor. Tu ce zodie esti?

Berbec

Berbecul vrea să aibă drumul lui, să fie stăpân pe deciziile sale. Se bucură de realizările individuale şi nu se teme de singurătate. Este destul de egocentric şi trebuie să faci imposibilul pentru a-l convinge că şi tu meriţi atenţie.

Taur

Taurul este rapid în a face un angajament, de multe ori fără să ia măsuri de precauţie şi să se gândească mai bine la toate aspectele ce ţin de viaţă de cuplu. Are tendinţa de a nu-şi dori schimbarea, este ancorat în trăirile pe care le stăpâneşte şi le-a experimentat ceva, poate fi acuzat de monotonie.

Gemeni

Pentru aceasta zodie este dificil să îşi dorească să încerce ceva serios, stabil. Nu vor să investească nici timp, nici sentimente în partenerii lor, se dau înapoi de la emoţii sincere şi relaţii durabile.

FOLLOW ME

Rac

Ei refuza să se expună, preferând să stea în umbră, în carapace, până când simt că lucrurile iau o turnură favorabilă. Vor să ajute pe toţi, dar ei nu accepta ajutor, este un lucru la care trebuie să lucreze.

Leu

Leii nu vor să piardă controlul. Ei vor să se simtă mai buni decât cei din jur, mai utili, mai iubiţi. Bariera lor este că nu vor alături pe cineva care să fie prea puternic, nu ştiu cum să echilibreze situaţia.

Fecioară

Zodia Fecioara are cel mai des momente în care nu este încrezătoare şi nu se simte demnă. Acestea sunt rădăcinile problemelor intime. Trebuie să înțeleagă că fiecare are imperfecțiuni și câteva probleme de încredere. Nu îi lăsaţi pe reprezentanţii acestei zodii să te dea înapoi, pot să fie falşi şi parşivi.

dreamstime_xl_27216124-5493133

Balanţa

Balanţa este o persoană bine organizată şi echilibrată. Îi plac oamenii lângă care să se simtă confortabil, sunt lipsiţi de griji şi, probabil, blazați atunci când nu ar trebui să fie. Recomandarea este să fie mai decisivi.

Scorpion

Oamenii din jur se simt adesea ameninţaţi de Scorpioni, iar asta este un mare obstacol în calea fericirii şi apropierii. Cum să socializezi cu un ins de care te temi? Nu cred că evită intimitatea, dar sperie puţin potenţialii lor parteneri, fiind foarte axaţi pe această latură a relaţiei.

Săgetător

Zodie foc, de multe ori incredibil de puternici. Cei mai mulți oameni dau înapoi însă, simţind o răceală, pentru că nativii zodiei Săgetător ţin la distanţă partenerii, până când simt că au întâlnit ceea ce le trebuie în viitor.

Capricorn

Într-o relaţie, ei vor să fie cei puternici, dar este o linie subţire între putere şi nesimţire, aroganta. Evită să se dezbrace de secrete şi să renunţe la masca lor, considerând că punctele vulnerabile nu trebuie să fie arătate niciodată.

Vărsător

Ei prefera în mod natural logica, în defavoarea sentimentelor, îi veţi simţi distanţi, reci, autonomi.Se tem că vor fi privaţi de libertate, odată ce au intrat într-o relaţie.

Peşti

Nativul Peşti este simpatic, dar nu vede mai departe de realizarea sinelui, uneori. Va încerca să se amestece în oricare aspect al viatii tale, dar va crea şi limite, dacă tu încerci să faci acelaşi lucru cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.