#TIPS&TRICKS

10 SECRETE pentru aplicarea TUȘULUI

Scris de Ela la 09 februarie 2017

Dermatogaful lichid este un prieten nestatornic. Când e aplicat cum trebuie, arată precis, sofisticat stilat. Când nu, pare că un desen făcut de un Picasso bebeluș care a băut prea multă tequila.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să atingi starea de nirvana a dermatografului lichid:

1. Nu toate vârfurile sunt egale

Cheia unei linii precise este un vârf ascuțit. Investește în dermatografe de calitate și înlocuiește-le des.

2. Metoda benzii

Până înveți să desenezi ochiul de pisică, poți folosi metoda benzii adezive ca să aplici dermatograful ca un profesionist. Aplică banda la linia genelor și către tâmple. Ghidează-te după bandă când desenezi codița.

3. Metoda lingurii

Aceasta seamănă cu metoda de mai sus, doar că lingura trebuie ținută. Pe de altă parte, curbura lingurii e mai naturală. Presează lingura de pomeți, sub ochi, cu vârful spre tâmple.

4. Începe cu pași mărunți (mai puțin înseamnă mai mult)

Când desenezi cu mâna liberă, e tentant să tragi o linie groasă și apoi să umpli. Ca să nu te superi că nu îți iese la fel la celălalt ochi, încearcă să începi cu o linie mai subțire decât ai vrea.

5. Uită-te la tutoriale

Tutorialele de pe Youtube te pot ajuta să înveți tehnici de machiaj pe care să le aplici la tine acasă. Ia lângă tine niște gustări, dermatograful tău de încredere, câteva bețișoare de urechi și demachiant și pune-te pe învățat.

6. Respiră

E ceva crucial când aplici dermatograful lichid, căci fiecare mișcare involuntară a mâinii poate strica totuș. Respiră adânc înainte să îl aplici, ca să îți stabilizezi mâna.

7. „Ancorează-ți” mâna

Dacă ești dependentă de cofeină, mâna s-ar putea să-ți tremure. Folosește-ți baza încheieturii și partea laterală a palmei pentru a-ți sprijini fața.

8. Exercițiul e mama învățăturii

Oricât de nepricepută ai crede că ești, continuă să exersezi. Nimeni nu e bun la aplicarea dermatografului de la început.

9. Anticearcănul șterge ca prin minune

Când codița nu iese perfect, folosește anticearcăn cu o pensulă subțire pentru a o evidenția sus și jos. Contrastul va fi mai puternic, iar anticearcănul va intensifica linia.

10. Folosește o bază

Folosește o bază bună pe pleoape înainte de a aplica dermatograful, pentu ca acesta să stea la locul său toată ziua.

Comentarii

One thought on "10 SECRETE pentru aplicarea TUȘULUI"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--

"15 sfaturi ale medicilor pentru prevenirea și tratarea răcelilor de sezon"

 

Aboneaza-te si Descarca

EBOOK-UL GRATUIT!

Datele tale personale sunt confidentiale.

Mulțumesc pentru abonare!