#TIPS&TRICKS

10 poze absurde care te vor stupefia! Nu-ți vei dori să le vezi a doua oară!

Scris de Laura P la 25 aprilie 2018

Lumea în care trăim este fără îndoială, nebună și există câteva lucruri și situații cu care te poți confrunta, care pur și simplu te pot face să crezi că trăiești înconjurat de nebuni și te poți enerva sau poți râde în hohote. Mai jos găsești câteva dovezi ale acestor situații:

Iată 10 de fotografii de la internauți pe care poate vei dori să le uiți în secunda imediat următoare după ce le-ai văzut. Dar, până la urmă există avantaje și dezavantaje pentru a trăi într-o lume atât de mare și diversă.

1. Când vrei să atragi atenția chiar și în supermarket

Unii oameni pot fi cu adevărat extravaganți, sau poate prea glumeți. Astfel, există șanse să pleci la cumpărături și să întâlnești pe cineva îmbrăcat așa. Cu siguranță va reuși să se facă greu de uitat.

2. Acel moment ciudat în construcții

Probabil ești obișnuit să vezi poze amuzante din domeniul construcțiilor, mai ales când vine vorba de drumuri. După reclamele publicitare, chiar foarte realiste de multe ori, în România s-a creat și un simbol al industriei: Dorel. Și ne place tuturor, dar nu când există probleme atât de mari cu podurile.

3. Când iubești și mașinile și moda

Mașinile și moda merg bine împreună, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie făcuți pantaloni care să arate ca o mașină. Acum putem spune că pantalonii sunt un model vechi.

4. Doar un bebeluș tricotat

Tricotajele nu își vor pierde popularitatea niciodată. Iar oamenii devin din ce în ce mai creativi în ceea ce privește jucăriile pe care le fac. Acesta este doar un exemplu.

5. Când cineva iubește blugii

Poate că dragostea sa pentru denim a mers prea departe, dar poate fi o idee bună dacă canapeaua arată prea învechit.

6. Ai pierdut noul trend în manichiură

O femeie cu adevărat stilată se îngrijește cu atenție și de cele mai mici detalii din aspectul său. Manichiura, deși privită deseori ca un mic detaliu, este de fapt o carte de vizită a femeii care o poartă. Nu uita că diversele lungimi de unghii, culori, forme- sunt o expresie a personalității deținătoarei.

7. Ce părere ai de acest telefon spinner?

În ultima perioadă părea că rețelele sociale deveniseră deja prea plictisitoare- și astfel au fost inventate fidget spinners sau hand spinners, foarte populare și cunoscute ca jucării antistres. Jucăria i se aseamănă unui titirez cu două sau trei petale, care a devenit imediat popular. Atât de popular încât acum se pare că s-a inventat și telefonul spinner.

8. Un truc de marketing foarte interesant

Câteodată, din dorința de a atrage atenția, comercianții pot găsi soluții inimaginabile, care s-ar putea mai degrabă să alunge eventualii clienți.

9. Probabil ai două întrebări Cum? Și De ce?

Asta se întreabă toată lumea când se uită la această mașină… sau mașini. Nu avem o explicație și e greu de imaginat una.

10. Zborul cu peripeții

Zborul cu avionul îți poate da deseori bătăi de cap din cauza celorlalți pasageri și iată și exemplul.

--