#TIPS&TRICKS

10 lucruri AMUZANTE pe care le fac BĂRBAȚII când sunt SINGURI

Scris de Ela la 23 martie 2017

Ai fost vreodata curioasă să știi ce fac bărbații în timp ce tu nu îi vezi? Dacă răspunsul este da, atunci lista de mai jos îți va aduce un zâmbet pe față și îți va arata cât de departe de perfecțiune sunt bărbații pe care îi întâlnești.

Comicul-ridicol este deseori întâlnit în rândul bărbaților și poate fi chiar adorabil din perspectiva unei femei. Însă reprezentanții sexului masculin ar face orice să își ascundă latura curioasă și sensibilă, dar și obiceiurile de care le este rușine. Bărbații fac multe lucruri pe care crezi că nu le-ar face niciodată.

Prin intermediul acestor ilustrații amuzante vei reuși să fii cu un pas mai aproape de a afla aceste lucruri. Acum vei avea ocazia să îți dai seama că bărbații nu sun chiar atâît de plictisitori sau de normali pe cât îi credeai și vei reuși să privești mare parte din lucrurile pe care le fac într-un mod adorabil și comic. Indiferent că ne referim la modul în care aceștia cântă în baie sau se prefac că participă la o întâlnire de afaceri atunci când sunt în fața oglinzii, bărbații sunt departe de a fi perfecți. Și dacă ei au dreptul să se informeze asupra lucrurilor pe care femeile le fac în secret, acest lucru ne dă și nouă dreptul să aruncăm un ochi asupra secretelor bărbațlor.

Aruncă o privire în spatele cortinei, bucurându-te de aceste ilustrații amuzante:

1. Caută tot soiul de informații pe Internet


2. Încearcă dispozitivele misterioase ale iubitelor lor

3. Pretind că sunt supereroi

Orice barbat își dorește să fie un erou sau măcar să se afle în centru atenției. De aceea, își imaginează că salvează lumea, că vorbesc despre cel mai controversat subiect în fața unui public larg, că detectează și demască teroriști, că se confruntă cu cei mai periculoși oameni și câte și mai câte.

4. Țin singuri ședințe de afaceri în baie


5. Se distrează în fața oglinzii


6. Mănâncă tot ce prind prin casă


7. Își aranjează părul în moduri amuzante


8. Vorbesc cu mamele lor despre poveștile lor de dragoste


9. Își oferă un tratament spa folosind produsele de îngrijire ale iubitelor


10. Își fac selfie-uri

Citește și: 7 minciuni pe care le credeau FEMEILE despre BĂRBAȚI

Femeilor le poate fi greu să construiască relații armonioase și fericite cu bărbații, având în vedere prejudecățile de peste tot care ne definesc acțiunile.

Iată ce nu le plac chiar așa mult bărbaților:

1. Hainele provocatoare

Încercând să atragă atenția bărbaților, fetele aleg adesea cele mai sexy ținute: decolteuri adânci, fuste scurte, culori strălucitoare, rochii strâmte. Dacă vrei să îți întâlnești bărbatul visurilor și nu doar să faci impresie, redu nivelul de sexualitate al hainelor și adaugă detalii mai elegante și feminine.

2. Modelele

Când aspirăm la perfecțiune și ne dăm peste cap încercând să avem proporțiile sau tunsoarea cuiva ne pierdem propria individualitate. Sigur că fizicul atrage privirile prima dată. Bărbaților le plac părul frumos, pielea strălucitoare, abilitatea de a te îmbrăca bine, dar și femeile care își acceptă trăsăturile, au grijă de frumusețea lor și nu copiază orbește niște standarde.

3. Depenndența de un bărbat sau independența excesivă

Unele fete cred că partenerul trebuie să le administreze banii și să ia decizii în locul lor. Altele sunt la extrema cealaltă: încearcă să fie excesiv de independente și se bazează numai pee le. Sigur că bărbații vor să-i protejeze și să aibă grijă de cei dragi, dar o femeie ar trebui să aibă propriile păreri. Domnițele neajutorate sunt drăguțe la început, dar bărbații își pierd repede interesul față de ele.

4. Dedicarea

Unele femei uită complet de viața lor și îl fac pe celălalt centrul universului. De fapt, bărbaților le plac femeile care au propriile interese și pasiuni. E foarte important să le păstrezi când ești într-o relație și să nu te pierzi în favoarea celeilalte persoane.

5. Viață sexuală sofisticată

Se spune că zeițele sexului, care știu toate trucurile plăcerilor intime sunt cele mai fericite femei într-o relație. Sigur că armonia sexuală este esențială pentru o relație fericită, dar asta nu are nimic de-a face cu a fi sofisticat. Bărbații apreciază compatibilitatea sexuală, tandrețea, abilitatea de a te bucura de sex și dorința de a-i face plăcere celui iubit.

6. Comportamentul prostesc

Unele femei cred că bărbaților nu le plac fetele deștepte, așa că pentru a atrage atenția nu se poartă natural, pretinzând că sunt frivole și stângace. Femeile prostuțe sunt mai atractive pentru că sunt mai disponibile din punct de vedere sexual. Bărbații care vor să construiască o relație serioasă și puternică sunt atrași de femeile inteligente.

7. Machiajul foarte strident

Unele fete cred că dacă au un machiaj serios, sunt mult mai atrăgătoare. De fapt, atât bărbaților cât și femeilor le place ca machiajul să fie unul minimal.

Citește și: 6 greșeli pe care le fac bărbații în pat

Poate că știi cum să exciți o fată, dar a face dragoste nu înseamnă doar ceea ce se întâmplă în timpul actului, ci și ceea ce se face înainte și după. Nu te purta într-un fel care să strice tot farmecul.

Iată o listă cu lucruri pe care nu ar trebui să le faci după întreținerea relațiilor intime:

1. Evitarea îmbrățișărilor

Nu te întoarce pe-o parte ca să dormi. Dezmierdați-vă un pic. Fă momentele de după speciale. Vorbește cu partenera și arată-i afecțiune.

2. Aprinderea televizorului

Asta ar trebui să fie ceva evident, fiindcă ar putea transmite un mesaj greșit care să-ți rănească partenera. Peterece câteva clipe alături de ea și fă-o să simtă că este cu adevărat specială.

3. Laudele

Nu contează dacă ești un superman în pat. Dacă spui de mai multe ori cât de bun ai fost nu vei face o impresie bună. Mai bine fă-i complimente partenerei – vei primi unele înapoi dacă ai fost chiar atât de bun.

4. Pregătirea de plecare

Așteaptă puțin înainte să te pregătești de plecare, chiar dacă te grăbești. Astfel nu îți vei răni deloc partenera.

5. Verificarea telefonului

Aceasta este o greșeală foarte comună pe care o fac oamenii. Evită să îți verifici telefonul dacă nu vrei ca partenera să se simtă neglijată.

6. Lucrurile rușinoase

Chiar dacă ați fost cât se poate de intimi, există limite pe care nu ar trebui să le depășești. Nu te scobi în nas, de pildă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--