#TIPS&TRICKS

10 CELEBRITĂȚI care au avut slujbe BIZARE înainte de a deveni FAIMOȘI

Scris de Ela la 09 ianuarie 2017

Toată lumea trebuie să înceapă de undeva, iar vedetele au trebuit să își câștige și ele existența cumva până să devină faimoase. Au avut genul de slujbe cu care nu le-am asocial vreodată.

Iată ce slujbe au avut cele mai cunoscute celebrități ale momentului:

Brad Pitt

Acum e faimos pentru căsătoria (între timp, divorțul) cu una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă și pentru filme precum Seven sau Fight Club, dar înainte de asta dorea să obțină o diplomă în jurnalism la Universitatea Missouri, dar a renunțat și s-a mutat în L.A. La început a fost greu – livra frigidere și dansa într-un costum sumar.

Madonna

 

Când te numești Madonna (da, e numele ei de botez), nu accepți slujbe umile. Destinul tău e să fii pe scenă, adorată de fani. În ciuda numelui ei religios, însă, Madonna a avut o perioadă în care vindea gogoși în New York.

Johnny Depp

Pe lângă faptul că e unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume, Johnny Depp e și un actor foarte talentat. Înainte să aibă success a lucrat ca vânzător (de pixuri) prin telefon.

Victoria Beckham

Victoria e faimoasă pentru două lucruri: a fost membru fondator al trupei Spice Girls și e soția fostului fotbalist David Beckham. Înante, ea a avut un rol într-o emisiune de educație sexuală de pe BBC numită Body Matters. Ce a interpretat? Un spermatozoid pe role.

Jon Bon Jovi

Înainte să devină un star rock, Jon Bon Jovi confecționa decorațiuni de Crăciun.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a devenit cunoscut datorită comediei Dude, Where’s My Car? S-a căsătorit cu Demi Moore și acum e cu Mila Kunis. Înainte, însă, studia pentru o diplomă de inginer biomecnic și se întreținea muncind într-o fabrică – mătura praful de cerele.

Angelina Jolie

Deși tatăl ei e un actor faimos, ea a avut alte priorități. Și-a început cariera lucrând la morgă. După aceea a apărut în videoclipuri, până a primit câteva roluri.

George Clooney

Faima nu a venit rapid pentru George Clooney. Înainte de a fi cunoscut în întreaga lume, el dorea să joace pentru echipa de baseball Cincinatti Reds. A fost respins și a încercat să studieze Jurnalismul, dar a renunțat și s-a angajat ca vânzător de pantofi.

Sylvester Stallone

I-a luat ceva timp până să dea lovitura la Hollywood, cu Rocky. Înainte de asta, el juca în roluri mărunte în filme necunoscute și lucra la Central Park Zoo – curăța cuștile leilor.

Orlando Bloom

Cunoscut mai ales pentru rolul lui Legolas în Stăpânul Inelelor, Orlando a avut niște slujbe ciudate. La doar 13 ani era responsabil pentru încărcarea discurilor de argilă pe care trăgătorii le folosesc ca ținte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

--