Regulament Concurs „Samsung S6 Edge Plus”

 

 

 

 

 

 

Listă participanți :

http://www.elacraciun.ro/wp-content/uploads/2016/01/Participanti.xlsx


 

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

“Like and Share

1. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care detin cont de Facebook.

2. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ela.craciun/, incepand cu data de 17.01.2016, ora 09:00 (ora Romaniei) si se va incheia la data de 20 ianuarie 2016, ora 19:00 (ora Romaniei).
Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

3. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in cursa pentru castigarea PREMIULUI, fiecare participant trebuie:
1. sa dea sau sa fi dat pana la data concursului “Like” paginii https://www.facebook.com/ela.craciun/
Se iau in calcul si Like-urile date paginii inainte de data de 17.01.2016, ora 09:00
2. sa dea “Like” ( “Imi place” ) la postul cu „CONCURS”, direct pe pagina https://www.facebook.com/ela.craciun/
3. sa dea “Share” (“Distribuie”) la postul cu „CONCURS”, direct de pe pagina https://www.facebook.com/ela.craciun/
Vor fi luate in considerare doar persoanele care apar ca participanti la concurs si carora li se pot contoriza atat Like-urile cat si Share-urile. Conditiile de confidentialitate ale persoanelor participante la concurs trebuie sa fie setate astfel incat distribuirea (“Share-ul”) postarii sa fie vizibila.
Fiecare dintre cei care au dat “Like” si “Share” vor fi inscrisi in concurs cu o singura sansa. Nu se iau in considerare mai multe “Share”-uri.

4. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Desemnarea castigatorului se va face cu ajutorul site-ului http://www.random.org in data de 20.01.2016, ora 20:00 (Ora Romaniei).
Se vor face 4 extrageri: 1 castigator si 3 rezerve. Castigatorul si rezervele vor fi anuntati pe data de 21.01.2016 printr-o filmare postata pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ela.craciun/ .
Castigătorul va avea la dispozitie 24 de ore sa facă dovada ca a respectat regulile, prin print screen.
Daca in termen de 24 de ore nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul sau se va dovedi ca acesta nu a indeplinit cumulativ cele 3 cerinte, atunci se va alege un alt castigator din randul rezervelor, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului. Daca nici una din rezerve nu indeplineste conditiile pentru a fi declarant castigator, se va repeta extragerea pana la validarea unui castigator.
Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul persoana fizica va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

6. PREMIUL

Un telefon mobil Samsung S6 Edge Plus
Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte.

7. LITIGII

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

8. DISPOZITII FINALE

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea/necitirea corespondentei  de catre acesta etc.
Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale  conform celor prezentate, insa nu isi asuma reaspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.
Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor  prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Ce au spus altii:

 1. EMILIA GURINCU says

  IMI DORESC FOARTE MULT UN TELEFON. SPER SA IL CASTIG PT COPII MEI, PE CARE-I CRESC SINGURA SI NU IMI PERMIT UN TELEFON. MULTUMESC!

 2. Valeria Chertes says

  Ela nu le mai permite sa iti scrie porcariile care le scriu pe pagina unde ai postat concursul. Da-le blok sa nu se mai poata inscrie, chiar depasesc orice limita.

 3. buzduga iulian says

  Foarte frumos concursu’!!! Ar fi frumos sa castig acest concurs chiar pe 20 ianuarie, data zilei mele de nastere!!! SUCCES tuturor particupantilor!!!???

 4. Aurel Rosu says

  Regret ca unii nu mai cred in vise si speranta ca mai exista minuni si oameni care fac zile frumoase semenilor lor care nu au posibilitati materiale . Multumim ELA !

 5. popvmarian says

  Sa va traiasca Printesa muta sanatate si dumneavoastra Doamna Ela Craciun succes an tot ce va-ti propus an noul an 2016 cu stima si respect Marian

 6. Ioana says

  Sper sa câștig acest telefon pentru ca nici o data in viata mea nu am câștigat nimic acum sper sa fi si norocul cu mine Doamne ajuta-mi.

 7. alexandru says

  Miasi dori acest telefon pt ca singurul meu telefon a fost vodafone smart 4turbo daca doriti va rog frumos va implor sa mil dati mie

 8. Mititelu Alexandra Florentina says

  Dragut din partea ei. Succes tuturor. Spre deosebire de alte concursuri acesta are toate dovezile ca este adevarat 😉 :* Te pup Ela 🙂

 9. Diaconu says

  NU MI SE PARE CORECT CA S-A FACUT UN NOU CONCURS SI NU S-AU LUAT IN CALCUL INSCRIERILE DE PE DATA DE 21.12.2014 PANA PE 7.01.2015…ADICA NICI MACAR NU AM OBSERVAT CA DIN NOU TREBUIE REFACUTI PASII RESPECTIVI… EU FIX ASTA AM CITIT PE DATA DE 10 IANUARIE DE LA TINE :Dragilor, Asa cum v-am anunțat, i-am cerut Suzanei (câștigătoarea concursului) sa-mi trimită dovada că a îndeplinit toate cerințele impuse concursului. Din păcate, doamna, asa cum vedeți în poze, a dat like și share postului dar nu a dat like paginii (a dat share). Din acest motiv, sunt nevoită sa aleg un alt câștigător printr-o nouă extragere live care va avea loc pe 20 ianuarie, de îndată ce voi reveni.
  Vor participa la extragere cei care s-au înscris la concurs pana pe data de 7 ianuarie.
  Noul câștigător va avea la dispoziție 24 de ore sa facă dovada(prin print screen) ca a respectat regulile.
  NU S-A RESPECTAT NIMIC SI S-A FACUT O HARABABURA SI TE-AI LASAT INFLUENTATA CULMEA DE CEI CARE TE-AU FACUT IN TOATE FELURILE SI S-AU OFTICAT CA NU AU CASTIGAT SI AU STERS POSTURILE DE LA CONCURS SI APRECIEREA PAGINII…TREBUIA SA RESPECTI CE AI ZIS SI SA NU FII UN RAZGADEANU (Vor participa la extragere cei care s-au înscris la concurs pana pe data de 7 ianuarie.)
  PACAT..AVEAM INCREDERE IN TINE

 10. Iulia says

  Mie nu mi se pare deloc corect, am indeplinit toate cerintele concursului insa eu nu apar pe lista participantilor.
  E corect asa?

ADAUGA UN COMENTARIU