9 cele mai amuzante semne de toaletă pentru bărbați și femei

Baia este un loc foarte important pentru orice locuință – și nu trebuie să fie numai un spațiu functional. Poate fi confortabilă, frumoasă și elegantă, în funcție de preferințele proprietarilor. Înainte de galeria haioasă, iată câteva idei de decorațiuni interioare pentru acest spațiu:

1. Piatră

Într-o baie amenajată așa te vei simți ca la spa datorită tavanului de cuarț și plăcilor de porțelan cu model de piatră din jurul căzii.


2. Chiuvete adânci

Acest tip de chiuvete oferă o înfățișare elegantă, cu un aer mai vechi, oricărei băi, mai ales dacă armătura este finisată cu nichel.

3. Panouri colorate

FOLLOW ME

Ochiul uman e programat să caute orizontul, așa că panourile arată foarte frumos în băi.


4. Cadă rustică

Nu trebuie să cheltuiești o mulțime de bani pentru a-i oferi căzii un aspect rustic. Acesta va fi detaliul perfect pentru o baie neobișnuită, în care contrastează curățenia modernă cu aspectul învechit.


5. Câte puțin din ambele lumi

Baia chic din imagine combină preferința pentru paleta simplă, alb-negru, a femeilor, cu alegerea unui tavan din lemn pe care ar putea s-o facă bărbații.


6. Verde elegant

Plăcile aurii, oglinzile vechi și imprimeurile te fac să simți că ai intrat într-un boutique dintr-un hotel.

7. Oglindă decorativă creativă


Oglinda poate devei și ea elementul central al unei băi – alege una cu ramă de lemn, pentru un plus de stil.

Designerii care se ocupă de băi creează lucruri frumoase, neobișnuite și amuzante de la zero. Bineînțeles, ei nu ar putea să uite de semnele pentru ușile toaletelor. Iată câteva exemple care s-ar putea să te facă să uiți de ce voiai să intri acolo:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Citește și: 7 IMAGINI CARAGHIOASE care arată ce DIFERENȚE sunt între prieteniile dintre BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Prieteniile adevărate au anumite trăsături:

1. Prietenii dau dovadă de empatie.

Se pun în locul celuilalt sau pur și simplu se ascultă unul pe celălalt la nevoie.

2. Prietenii nu sunt egoiști

Nu sunt consumați de problemele lor, ci au grijă să-i ajute și pe ceilalți.

3. Prietenii sunt de încredere

Ei îți amintesc că nu ești singur și că poți fi fi o persoană mai bună.

4. Prietenii au interese similare

Fie că e vorba de pasiuni, sporturi, scopuri, educație, valori sau religie, preferăm să ne petrecem timpul cu oamenii care au interese similare.

5. Prietenii au perspective diferite asupra vieții și trecuturi diferite

Poți crește ca om, din punct de vedere personal și profesional, numai atunci când ai șansa de a discuta cu oameni diferiți de tine.

6. Prietenii sunt amuzanți

Cei mai buni prieteni sunt cei care știu să te dacă să râzi și sunt plini de viață. Ei îți aduc bucurie chiar și în cele mai dificile situații.

7. Prietenii știu să fie o echipă

Comunicarea, colaborarea și ascultarea activă sunt esențiale pentru o echipă de neoprit.

Iată câteva ilustrații care arată niște frânturi din prieteniile femeilor și ale bărbaților:

1. Ne alegm prietenii după criterii diferite

2. Cum te ajută prietenii să-ți alegi haine

3. Te poți baza pe susținerea lor necondiționată

4. Prietenii sunt mereu lângă tine pentru a te ajuta

5. Timpul petrecut împreună este cu adevărat prețios

7. Te poți baza pe încurajare din partea lor

Citește și: Secretul unei relații de amiciție trainice? Iată care sunt cele 5 minciuni acceptate într-o prietenie

Este minciuna de rău augur într-o prietenie? Da, cu siguranţă, însă uneori, te vezi obligat să ascunzi anumite lucruri de amicii tăi, pentru a nu le răni sentimentele. Nu ai vrea să spui ceva ce nu ai putea retrage, nu? Şi în mod cert nu ţi-ar plăcea ca prietenul/prietena să se simtă prost pentru simplul fapt că ai fost insensibil.

Sunt momente în care se impune să spunem câte o “minciună albă”, iar studiile confirmă faptul că minciuna spusă cu scopul de a-l proteja pe celălalt este o modalitate prin care să menţinem o relaţie de prietenie de lungă durată.

tumblr_nrn7empibu1uzlmbho1_500-6511670

Vă arătăm care sunt cele 5 minciuni acceptate, care să îţi ajute amicul să se simtă mai bine în pielea lui:

Îmi place cadoul de la tine

Spune-i asta chiar dacă nu este ceea ce tu îţi doreai, iar prietenul tău ştia sau nu asta. Asigură-te că i-ai mulţumit şi că ai arătat apreciere;

Chiar acum voiam să te sun

Ne place să credem că şi prietenii noştri se gândesc la noi, cu toate că uneori, ne auzim/vedem destul de rar; dacă amicul te suna înainte ca tu să apuci să o faci, spune-i că şi tu te gandisei să îl suni;

Arăţi grozav!

De ce i-ai spune celui care îţi este confident şi care ţine cont de părerile tale, că arată obosit sau că a mai acumulat câteva kilograme? Spune-i că arată bine şi când nu este complet adevărat;

Mi-a plăcut ceea ce ai realizat

Spune asta fie că este vorba despre o banală pictură, despre o melodie mai lălăită, sau un pulover scămoşat, spune-le că efortul este apreciat şi laudă-i; aceste vorbe îi vor face să se simtă încrezători şi se vor bizui pe tine.

Înţeleg şi respect opinia ta

Chiar dacă nu eşti de acord cu orientările lui politice sau religioase, asta nu este treaba ta, fiecare decide cum îşi trăieşte viaţa; în plus, te-ai gândit vreodată că în relaţia dintre voi, el ar putea să fie cel normal?

Citește și: 5 tipuri de „PRIETENI” de care să te FEREȘTI!

Cât trăim, creştem şi învăţăm – la fel și prietenii noștri. E important să continuăm să evoluăm în cele mai bune versiuni ale noastre și să ne înconjurăm de prieteni care să ne sprijine. Uneori e timpul să-ți evaluezi prieteniile și să hotărăști care îți mai sunt încă de folos. Iată cinci tipuri de „prieteni” de care nu ai nevoie în viață:

1. Cel care se plânge
E epuizant să trăiești în lumea cuiva care se plânge constant. Ceva e întotdeauna greșit, nepotrivit sau nu ajunge la înălțimea unor standarde imposibil de înalte. Atunci când petrecem prea mult timp lângă cineva care se plânge mereu, începem și noi să avem modele de gândire mai negative.

2. Cei care știu numai să refuze
Aceștia sunt peste tot în jur. Orice idee sau scop ai sugera, ei răspund automat cu „nu” și îți dau și o listă întreagă de motive. Cea mai grea parte e să îți dai seama cinte intră în această categorie și cine îți vrea binele. Există un „sindrom al celor care spun numai nu”. Lor le e frică să își asume riscuri. Când stai prea mult timp în preajma lor, ajungi să te molipsești și tu.

3. Cel care se îndoiește
Acesta e și mai periculos, deoarece pare că te sprijină, dar, de fapt, îți subminează eforturile făcându-te să te îndoiești de capacitatea ta de a împlini o sarcină și atacându-ți personalitatea, dorința și ambiția.. Îndoielile sunt responsabile de cele mai multe renunțări și eșecuri. Ține-i pe acești oameni la distanță și înconjoară-te de prieteni care cred în tine mai mult decât tine.

4. Lăudărosul
E normal să împărtășești reușitele cu prietenii, dar poate fi ceva epuizant atunci când laudele devin extreme. Nevoia constantă de a te lăuda e adesea un indiciu al unei stime de sine scăzută. Dacă dai prea multă atenție reușitelor cuiva și nu te concentrezi la ce ai tu de făcut, poate că e timpul să te îndepărtezi de lăudăros.

5. Cel care nu se controlează
Acesta are purtări lipsite de respect: consideră că e mai important să posteze o imagine pe Instagram, să răspundă la telefon în mijlocul unei conversații și îi întrerupe pe ceilalți atunci când vorbesc. Cu toții ne-am purtat așa la un moment sau altul, dar dacă acesta e comportamentul constant al cuiva, ar trebui să te întrebi dacă relația cu el / ea are vreo importanță reală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.