8 semne care indică faptul că partenerul nu te mai iubește

Detalii mărunte din viața de zi cu zi pot exprima dacă partenerul tău îți împătășește sentimentele. Tot astfel de gesturi mărunte arată ceea ce tu nu vezi, anume că dragostea pe care o simțea pentru tine nu mai e la fel de puternică.

10 semne că partenerul nu te mai iubește. Nu le ignora!

1. Nu-și mai arată dragoste ca înainte

Dacă observi că partenerul tau nu prezintă  interes pentru tine și  prin ceea ce face încearcă să impresioneze o altă persoană, atunci poate că este timpul pentru tine să mergi mai departe. 

2. Se gândește întotdeauna la altceva

Acest semn este foarte ușor de observat. Prin urmare, dacă observi că partenerul nu mai este interesat de tine și mintea lui/ei este în altă parte, este timpul să vorbiți și să decideți ce să faceți în continuare.

3. Nu aveți subiecte de conversație

În cazul în care partenerul tău nu mai prezintă interes pentru ce se întâmplă în viața ta și nu aveți nici un subiect comun  despre care să vorbiți, nu poate însemna decât că nu mai sunteți interesat unul de celălalt.

4. Dă vina pe tine pentru orice 

Dacă partenerul te face să te simți vinovat/ă de tot ce se întâmplă, cel mai probabil aveți o problemă.

5. Nu te tolerează

Dacă partenerului tău nu îi mai face plăcere să stea în preajma ta, îl enervează orice și crede că nimic din ceea ce faci nu e bine, probabil că cel mai bine pentru tine ar fi să îl părăsești.

6. Găsește întotdeauna scuze ca să nu fie acasă

Stă peste program, merge tot timpul în deplasări cu serviciul, petrece mult timp jucându-se ori iese mai mereu cu prietenii și nu te invită și pe tine? În acest caz, veștile sunt cam triste… Nu te mai iubește și probabil deja există altcineva în viața lui.

7. Nu mai faci parte din planurile lui/ei

Dacă își face planuri de viitor în care nu eșt inclus/ă este cu siguranță un semn că drumurile voastre se despart. 

FOLLOW ME

8. Nu îți dă nicio explicație

În astfel de situații, de obicei, partenerul nu te mai consideră parte din viața lui/ ei și crede că nu ți se cuvin explicațiile. Pur și simplu nu mai contezi? Atunci, el/ea de ce ar mai conta?

Prin faptul că te minte ori nu vorbește cu tine nu face decât să îți facă rău și să te facă să te urăști. În acest punct, trebuie să lași sentimentele pe care le mai ai pentru el să moară. Părăsește-l/-o și focusează-te pe tine. Meriți asta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.