4 lucruri pe care trebuie să le știi dacă bei apă cu lămâie dimineața

 Probabil ai auzit de multe ori de benficiile consumului de apă cu lămâie în fiecare dimineață. Iată câteva curiozități pe care s-ar putea să le găsești utile dacă vrei să incluzi apa cu lămâie în ritualul tău zilnic.
 

  1. Câte lămâi ar trebui să consum?

Jumătate de lămâie stoarsă în apă, pe zi, este suficient. Un kilogram de lămâi ar trebui să îți ajungă pentru 3 săptămâni. E important să le păstrezi în frigider, pentru că astfel se vor menține proaspete pentru mai mult timp.

  1. Pot adăuga zahăr?

Bineînțeles că NU! Scopul acestui obicei este să-ți curețe organismul pentru a te simți mai bine. Dacă adaugi zahăr vei obține exact opusul. Unii oameni nu pot suporta gustul acru de lămâie, așa că adaugă puțină miere, care are 64 de calorii. Dacă bei doar apa cu lămâie, are numai 10 calorii. E aegerea ta.

  1. Cum să-ți protejezi dinții?

Unii oameni cred că aciditatea lămâii le afectează dinții. Dacă este posibil, încearcă să speli dinții la o jumătate de oră după ce ai consumat apa cu lămâie sau să clătești foarte bine.

 
  1. Ce ar trebui să fac dacă nu am timp să-mi prepar sucul în fiecare dimineață?

Cea mai bună alternativă e să transformi sucul de lămâie în cubulețe de gheață. Astfel, tot ce ai de făcut dimineața e să pui cubul de gheață într-un pahar cu apă și să aștepți să se dizolve.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.