Ai probleme în relație? Ascultă aceste sfaturi simple

Vrei să ai grijă de relația pe care o ai la momentul actual, sau te gândești doar la ce schimbări să faci la tine, la comportamentul tău? Poate trecutul nu a fost tocmai de partea ta și ai comis destule greșeli, dar iată câteva sfaturi care sper să îți prindă bine în viitor.

1. Fii sinceră cu el
Sinceritatea este poate cea mai importantă pentru voi, ca și cuplu. Nu ascunde nimic față de partenerul tău, doar pentru a-l menaja. Este de preferat să fii sinceră la momentul potrivit, decât să ai remușcări mai târziu. Dacă se va afla mai târziu, încrederea lui în tine va dispărea.

2. Asumă-ţi faptele
Asumă-ți consecinţele faptelor tale. Este o dovadă de imaturitate să dai tot timpul vina pe cei din jurul tău şi să consideri că tu nu eşti niciodată vinovată. Recunoaşte că ai greşit, iar partenerul tău, cel mai probabil, va aprecia curajul.

3. Nu îl agasa
Nu îl asfixia: ştiu că este normal să îţi doreşti să fii alături de el, să fii sigură că este ok atunci când i-ai greșit, dar este mai bine să îi oferi puţin spaţiu. Dacă el simte că are nevoie de puţin timp pentru a se gândi la viitorul vostru, îndeplineşte-i această cerinţă! O relaţie nu poate să funcţioneze numai după cum îţi doreşti tu!

4. Nu compara situațiile sau, mai grav, relațiile
Nu începe să aduci în discuție faptul că ai mai trecut prin așa ceva, dar în perioada în care erai cu altcineva, sau să îi amintești momente din trecut în care atitudinea lui a fost nepotrivită.

5. Dă dovadă de maturitate
Nu e ok să vă certați în văzul tuturor, nu te apuca să postezi pe Facebook lucruri sugestive, care să le dea tuturor de înțeles că sunteți supărați. Nu vei face altceva decât să agravezi situația.

FOLLOW ME

6. Nu amâna discuțiile importante
Nu este indicat să laşi să treacă mult timp după apariţia problemei în relaţia ta. Spune-i partenerului tău ce te macină cât de repede poţi! După ceva vreme, s-ar putea ca problema să aibă un impact mult mai puternic asupra celuilalt şi consecinţele acesteia să fie mult grave.

7. Nu îndemna partenerul să se schimbe, doar pentru a-ți face pe plac
Nu-i așa că ai avut motivele tale pentru care l-ai îndrăgit la început? Când ai spus că îl vrei și îl iubești nu vorbeai cu altă persoană, ci cu el. Gândește-te la asta înainte de a te certa cu bărbatul pe care l-ai acceptat și nu îi cere schimbarea. Schimbă-te tu, egoismul nu are loc în dragostea voastră!

8. Nu îi spune cum să se simtă
Nu ai dreptul să decizi reacţia partenerului tău: lasă-l să fie dezamăgit, trist, nervos.. Sentimentele sale ţin numai de el şi nu îi poţi pretinde să fie ok, dacă discuţia cu tine l-a afectat cu adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.